Dlaczego? Każda kwota coś wniesie, jeśli odpowiednia ilość użytkowników zdecyduje się na jej wysłanie.niunia pisze:tylko chyba nie bedzie sensu taka kwote wysyłac na konto...
Tweener
czy można dawać zdjęcia na jakiś serwis hostujący i tutaj dawać? tak po prostu.Dusqmad pisze:
Galeria jest ciekawym pomysłem, ale odpada ze względu na to, że grafiki musiałby być utrzymywane na naszym serwerze, a to wiąże się z ponoszeniem prze ze mnie większych wydatków na jego utrzymanie. Przeglądanie forum to nic w porównaniu z przeglądaniem zdjęć jeśli chodzi o pożeranie transferu...
Określcie się konkretniej o co chodzi.
Dział na forum pt. "Galeria"? Swoją drogą mamy takowy tylko pod nazwą "Zdjęcia/Tapety".
Czy może taka Galeria: http://prpg.pl/forum/album.php
Jeśli opcja numer jeden to odpowiedź na powyższe pytanie jest twierdząca.
Dział na forum pt. "Galeria"? Swoją drogą mamy takowy tylko pod nazwą "Zdjęcia/Tapety".
Czy może taka Galeria: http://prpg.pl/forum/album.php
Jeśli opcja numer jeden to odpowiedź na powyższe pytanie jest twierdząca.
Świeżak
Mam taka propozycje zeby odcinki Prison Break byly umieszczane na serwerach w formacie na DVD co wy na to ?
John Abruzzi
A jak chcesz to robić? Napisz coś więcej.
Michael Scofield
nie znam formatu na dVD... moze chodziło ci o divix albo avi??
Świeżak
Nie kapujecie nie chodzi mi o formaty typu avi czy rmvb tylko takie jak mamy na DVD bo nie wszystkie Dvd obsluguja np .avi.
Michael Scofield
chodzi ci o plyte dvd-video ?? naprzyklad neronem mozna nagrac taka plyte a potem umieszczac jej obraz 
Świeżak
1. No czekamy na nowe logo
2. Jestem ZA galerią! Nie możemy ładowac na imageshack?
Nie, jest możliwość tylko z dysku.rafikiii pisze:Nie możemy ładowac na imageshack?
Świeżak
Nie rozumiem... Masz na mysli, ze zdjęcia muszą być na serwerze (jakims)?
Użytkownicy ładowaliby zdjęcia z dysku i byłyby one zapisane na naszym serwerze.
T-Bag
byłaby możliwość umieszczenia przeglądu tematu w czasie pisania postów?
Zrobione 
T-Bag
dziękuję
Był taki pomysł, ale upadł głównie ze względu na mój brak czasu. Można jednak tutaj stworzyć jakiś dział o "Lost". Myślę ostatnio nad jakimś urozmaiceniem forum, bo nieprędko zobaczymy kolejny odcinek "Prison Break", więc i dyskutować na ten temat będzie się w mniejszym zakresie[/quote][quote="KhAn w temacie "Lost""]powerr napisał/a:
A tak na marginesie to mam pytanko: Czy znacie jakieś fajne forum o tym serialu (np. takie jak to tylko o serialu Lost) ??
Tak znamza niedługo my otworzymy takie forum bo mamy w planach zrobić identyczne forum i takie popularne jak to nam się udało z PB
Nastąpiła zmaina planów
Obecnie wraz z KhAnem tworzymy forum o LOST. Zadebiutuje ono już przyszłym tygodniu
Michael Scofield
oooo xD czekamy na oficjalna premiere xD
Michael Scofield
jesteścieee wspaniali.. !Dusqmad pisze:Nastąpiła zmaina planów
Obecnie wraz z KhAnem tworzymy forum o LOST. Zadebiutuje ono już przyszłym tygodniu
już doczekać się nie mogę
dziękuje.
Michael Scofield
kurde ja lostow nie ogladam
a moze zrobicie cos z herosami ?? 
Michael Scofield
ooo tak z Lostami .. to ja juz tam wbijam 
John Abruzzi
Mam pytanie. Czy nie chciałby ktoś pomóc w tworzeniu forum lostów?? Ja dam wszystkie linki a ktoś ma je tylko wkleić
jeżeli są chętni to pisać
Ja mam za mało czasu i nie dam rady się tak zajmować tym 
Michael Scofield
jeśli wytłumaczysz mi dokładnie co mam zrobić bo nie jestem w tym dobrze obeznana to bardzo chętnieKhAn pisze:Mam pytanie. Czy nie chciałby ktoś pomóc w tworzeniu forum lostów?? Ja dam wszystkie linki a ktoś ma je tylko wkleić jeżeli są chętni to pisać Ja mam za mało czasu i nie dam rady się tak zajmować tym
John Abruzzi
Poprostu będziesz musiała się zalogować na forum no chyba, że chcesz z mojego konta to obojętne mi to jest i ja Ci podam stronke i tak jak jest na forum trzeba będzie wklejać linki. Jeżeli jesteś chętna to pisz na gg 
Są jacyś chętni? Chodzi o dodawanie linków w dziale Download, rozbudowanie tej części forum tak jak ma to miejsce tutaj. Gdy zostanie on już w pełni ukończony, forum będzie miało oficjalną premierę.
Proszę zgłaszać się do mnie lub do KhAna, a otrzymacie instrukcje.
Liczę na Was : )
Proszę zgłaszać się do mnie lub do KhAna, a otrzymacie instrukcje.
Liczę na Was : )
Michael Scofield
Khan, jeśli wytłumaczysz mi na gg dokładnie i podasz mi instrukcje..
to bardzo chętnie pomogę
Teraz okres świąteczny to szczegolnie mam wiecej czasu.
to bardzo chętnie pomogę
Teraz okres świąteczny to szczegolnie mam wiecej czasu.