Michael Scofield
a te zdjecie z Michaelem świetne, mam je takie ogromne na folderze tak, że zobaczyłam nawet najmniejsze dziurki na jego sweterku,
no i jego dłoń.. <3
no i jego dłoń.. <3
Michael Scofield
śliczne te zdjecia... ^^haha te sweterki mają prawie takie same ...
T-Bag
oj tak znów na tym pierwszym zdj zrobił tą swoją słynną dziwną minę, ale za to druga fotka urocza
Michael Scofield
Michael Scofield
fajniutkie, pierwsze świetne, tyle znajomych twarzy hehe
pasuje mi ona do Kellermana, nawet chyba bardziej niż do Michaela ;-) w serialu ładnie razem wyglądali, oczywiście zanim on próbował ja zabić...
pasuje mi ona do Kellermana, nawet chyba bardziej niż do Michaela ;-) w serialu ładnie razem wyglądali, oczywiście zanim on próbował ja zabić...
Michael Scofield
śliczne fotki ^^ z Knepperem jak fajnie wyszła xD
Michael Scofield
właśnie to samo chciałm powiedzieć.. wspaniałe te zdjecia.. widze AutumnLeaf,Tanira pisze:śliczne fotki ^^ z Knepperem jak fajnie wyszła xD
nudziło Ci się , że tyle zdjeć nawrzucałaś
T-Bag
najbardziej podoba mi się 1 i 3 fotka, ale z Robertem faktycznie wyszli bardzo ładnie, a jeszcze podoba mi się 5 i 6 od końca - wyszła naturalnie i ma oczy normalne
Michael Scofield
jak zwykle wyszła pieknie; naturalnie, zmysłowo i kobieco.
a te zdjęcie z Robertem jest śliczne, cudownie wyglądają.
a te zdjęcie z Robertem jest śliczne, cudownie wyglądają.
Michael Scofield
Teddy rządzi! ;-) jak się przyssał do niej śmiesznie, hehehe ;-)
Michael Scofield
no jak wiadać bardzo sie polubili, ale to dobrze, o wiele lepiej jest pracować z osobą, którą darzy się sympatią.B... pisze:Teddy rządzi! jak się przyssał do niej śmiesznie, hehehe
Michael Scofield
ja własnie teraz coś o tym wiem...niunia pisze:wiele lepiej jest pracować z osobą, którą darzy się sympatią
Michael Scofield
i o to chodzipatus1905 pisze:że z taką ekipa kręcenie Pb to chyba czysta przyjemnośc
Michael Scofield
niektórzy się skarżą że niby ciężka praca , a jak oglądam zdjecia z planu to tam ciągle się z czegoś rechocząniunia pisze:i o to chodzi bycie aktorem to okazja na poznanie wielu ciekawych i miłych ludzi..
Michael Scofield
Ja zwykle jak jestem cholernie smutna albo zmęczona to też zaczynam się śmiać niekontrolowanie xD taka reakcja obronna xD
Michael Scofield
fajnie to musi wyglądać...AutumnLeaf pisze:Ja zwykle jak jestem cholernie smutna albo zmęczona to też zaczynam się śmiać niekontrolowanie xD taka reakcja obronna xD
Michael Scofield
zianie muszą mieć na planie, tyle filmików jest w sieci, które pokazują pracę na planie a oni tam tylko szydzą i smieją się, fajnie...chyba zostane aktorką! hehehehe
jakbym sobie miała przebywac w takim towarzystwie jak Sara na pierwszym zdjęciu to bym się mogła poświęcić... 
Michael Scofield
no tam to mają ubaw, tylko w polskiej kienmatografi nie spotkasz się z takimi ...ubawami na planie, ani zarobki nie te same .. chyba że jak scorupcowa wyjedziesz do USA... *marzy*B... pisze:zianie muszą mieć na planie, tyle filmików jest w sieci, które pokazują pracę na planie a oni tam tylko szydzą i smieją się, fajnie...chyba zostane aktorką! hehehehe jakbym sobie miała przebywac w takim towarzystwie jak Sara na pierwszym zdjęciu to bym się mogła poświęcić...
Michael Scofield
noi może Willa gdzieś przypadkiem spotkam, a on sie podobno rozwodzi...patus1905 pisze:chyba że jak scorupcowa wyjedziesz do USA... *marzy*
fajne ma włosy na 5 od końca, ładnie spięte, ale w krótkich też jej do twarzy...
Michael Scofield
no to mamy wieksze szanse...B... pisze:noi może Willa gdzieś przypadkiem spotkam, a on sie podobno rozwodzi...
Lincoln Burrows
kurcze.... Ja to jej zazdroszczę... Wszędzie tak ładnie wychodzi....=)=)
Michael Scofield
trochę fotek :

mam nadzieje że nie było ich jeszcze

mam nadzieje że nie było ich jeszcze
Michael Scofield
o mamo jaki lachon
na tych pierwszych szczególnie.
Michael Scofield
bo Była w ciazy i musiał zreygnować z PB - więc ją usuneli , co prawda w trochę brutalny sposóbEyesoftheDragon pisze:Ale po co ją zabili??????

Fernando Sucre
zauważyłem jedną rzecz (choć to może sprawa gustu^^) że ona ładniej wychodzi gdy się nie uśmiecha a najlepiej gdy sie nie usmiecha i nie patrzy w aparat^^