to fakt i w dodatku ten uśmiech, spojrzenie, aż się rozmarzyłamB... pisze:swietne to zdjecie z Sucre
T-Bag
Michael Scofield
śliczne te zdjecia ... oczywiście to z Sucre takie słodkie... ale musi być z niego fajny facet 
Michael Scofield
z takim sucre to bym sie zamienil 
Michael Scofield
... no niewatpliwie, tak jak ja z Maricruz 
T-Bag
wtedy to nie zaznałbyś ani chwili spokoju - przynajmniej z mojej stronymarq112 pisze:z takim sucre to bym sie zamienil
Michael Scofield
Mela0607 pisze:wtedy to nie zaznałbyś ani chwili spokoju - przynajmniej z mojej strony
T-Bag
takie faceta mieć hmm... to by się działo... 
Michael Scofield
oj tak.. działoby się działo...Mela0607 pisze:takie faceta mieć hmm... to by się działo...
to ja chętnie z Sarą się zamienię..patus1905 pisze:... no niewatpliwie, tak jak ja z Maricruz
a ja własnie się patrzę na zdjęcie Sary głowy w pudełku i aż sięwzruszyłam : (
T-Bag
(wow ale błąd zrobiłam)

a może nam pokażeszniunia pisze:a ja własnie się patrzę na zdjęcie Sary głowy w pudełku i aż sięwzruszyłam : (
Michael Scofield
nie ma sprawy..

Michael Scofield
to 2 zdjeciejest masakryczne, sama wracałam do tego momentu ...żeby się upewnić czy to na pewno głowa Sary (czy jest chociaz podobna)...ta szczena otwarata ..wrrr ... straszne
Michael Scofield
masakryczne jest to zdjecie, a te usta...patus1905 pisze:ta szczena otwarata ..wrrr ... straszne
Michael Scofield
nie moge na to patrzeć...to jest straszne...mi sie cały czas wydaje ze to nie ona...
T-Bag
czemu? mi sie wydaje, że jednak jest do siebie podobna, ale nawet ładnie to wygląda; bez makijażu! Coś nowego 
Michael Scofield
czy ja wiem? mi sie tam wcale nie podoba, mogliby jakos złagodzić ten efekt, albo wybrac jakiś inny rodzaj smierci, bo to jak dla mnie jest zbyt drastyczneMela0607 pisze:że jednak jest do siebie podobna,
Michael Scofield
odciecie głowy? nie...chociaz po tym serialu juz nic mnie nie zaskoczy
T-Bag
teraz to Ty mnie przerażasz, odcięta głowa w pudełku ma być drastyczna? Nie no, gdyby jednak pokazywali jak scinają jej głowę to dopiero wtedy mogłabym się zgodzić z tym stwierdzeniem, ale to iż ujrzeliśmy sztuczną głowę w pudle nie jest niczym niezwykłym. W serialu nie ma nawet 1/10 tego co przedstawione jest w filmach, gdzie drastyczność i brutalność dominujeB... pisze:jest zbyt drastyczne
Michael Scofield
wiesz jak dla mnie to jednak jest drastyczne, głownie ze względu na sam sposób uśmiercenia akurat tej postaci, ale to przecież o taki efekt im chodziło, widzowie zawsze bardziej będą wspominać jej śmierć przez odcięcie głowy niz np przez postrzelenie, bo to robi większe wrażenie
nie porównuje sposobu przedstawienia( sztuczna głowa itp) z filmami skupiającymi sie na tego typu wybiegach, bo to bez sensu, Pb to nie krwawy horror, gdzie siekiery latają w powietrzu a odciete głowy turlają się po ziemii i i musze przyznać ze nie spodziewałam się ze akurat w taki sposób ten wątek bedzie rozwiązany
efekt tej brutalności czy jakby tego nie nazwać, wzmogło u mnie ogromne zaskoczenie, gdy pierwszy raz to zobaczyłam i stąd to stwierdzenie... ;-)
nie porównuje sposobu przedstawienia( sztuczna głowa itp) z filmami skupiającymi sie na tego typu wybiegach, bo to bez sensu, Pb to nie krwawy horror, gdzie siekiery latają w powietrzu a odciete głowy turlają się po ziemii i i musze przyznać ze nie spodziewałam się ze akurat w taki sposób ten wątek bedzie rozwiązany
efekt tej brutalności czy jakby tego nie nazwać, wzmogło u mnie ogromne zaskoczenie, gdy pierwszy raz to zobaczyłam i stąd to stwierdzenie... ;-)
T-Bag
ja bym na to nie zwróciła większej uwagi, bo przecież o wiele bardziej i lepiej pamiętam jak zabito John'a, bo to zostało przedstawione widzom na ekranach, a zaś tutaj widzimy tylko odciętą głowę - już po zdarzeniu i to czy odcieli jej głowę czy by dostała kulkę w łeb niczego nie zmienia, bo to się wydarzyło, ale nie zostało pokazane i to mnie drażni...
Ja rozumiem, ale ja też nie mam na myśli horrorów; tylko ten sam gatunek jakim jest PB, czyli dramat połączony z sensacją - są filmy w których przedstawiają owe sytuacje, a tutaj jednak wymysł scenarzysty wprowadzał sie tylko do udowodnienia, że Sara nie żyje, a nie by uświadomić widzom w pełni w jaki sposób to zostało wykonane; emocje pomiędzy zabójcą, a ofiarą...
Ja rozumiem, ale ja też nie mam na myśli horrorów; tylko ten sam gatunek jakim jest PB, czyli dramat połączony z sensacją - są filmy w których przedstawiają owe sytuacje, a tutaj jednak wymysł scenarzysty wprowadzał sie tylko do udowodnienia, że Sara nie żyje, a nie by uświadomić widzom w pełni w jaki sposób to zostało wykonane; emocje pomiędzy zabójcą, a ofiarą...
Michael Scofield
w sumie mogliby to pokazać, nawet nie sam akt zabójstwa, ale coś przed...Mela0607 pisze:a nie by uświadomić widzom w pełni w jaki sposób to zostało wykonane; emocje pomiędzy zabójcą, a ofiarą...
a na mnie tak np. śmierc Johna czy choćby Tweenera nie zrobiła takiego wrażenia, niż ta sama głowa Sary w pudełku.
T-Bag
O nie. Jeśli chodzi o Tweener'a to mnie najmniej obchodził, on był jedynie bezużytecznym dodatkiem, więc miałam go daleko gdzieś, ale John był i nadal pozostanie moją ulubioną postacią w PB - nigdy go nie zapomnę
okej, żeby nie było to dam fotkę, ale co to za koleś u boku Sary, zresztą ona zaś strzeliła tą dziwną minę

okej, żeby nie było to dam fotkę, ale co to za koleś u boku Sary, zresztą ona zaś strzeliła tą dziwną minę

Michael Scofield
Michael Scofield
u Meli na zdjeciu strasznie sympatycznie wyszła (co do kolesia...taki sobie ^^) a u B... na fotce te oczy mnie przerazają xD
Michael Scofield
wytrzeszcz lekki ;-) wyglądają tak jakby coś zobaczyła i się wystraszyła czy coś, co dziwnie kontrastuje z tym uśmiechem i daje efekt sztuczności...Tanira pisze:na fotce te oczy mnie przerazają xD
za to na drugim już lepiej się prezentuje ;-)
Mahone
Noo, tak jak uważam że ładna z niej kobeita to tu wyszła dziwacznie wręczB... pisze:o dziwnie kontrastuje z tym uśmiechem i daje efekt sztuczności...