nie taka znowu małaTanira pisze:^^ taka mała wampirzyca xD
Michael Scofield
Michael Scofield
no dobra ^^ cofam ^^patus1905 pisze:nie taka znowu małaTanira pisze:^^ taka mała wampirzyca xD
ja nie wiem dlaczego wam sie te oczy nie podobaja xD ja chyba mam jakies odchyły xD
Michael Scofield
a no to dorzuce troszku zdjątek

jaka dziewczynka :

jaka dziewczynka :

Michael Scofield
mi sie to pierwsze i to z tą popaską podoba... tak młodziutka dziewuszka 
Michael Scofield
a mi najbardziej 3 od dołu...
Michael Scofield
a mi własnie to nie za bardzoTanira pisze:mi najbardziej 3 od dołu...
Michael Scofield
eee tam xD taka Lara Croft xD
T-Bag
Tanira ma rację; jak dla mnie jej najładniejsze zdjęcie jakie mogłam zobaczyć - tutaj ma ślicznę oczęta, a "grubaśnie" na pewnie nie wyszło, wyszła przepiękniepatus1905 pisze:a mi własnie to nie za bardzoTanira pisze:mi najbardziej 3 od dołu...tak jakoś troszke ... gruboasnie wyszła
Michael Scofield
jak już to to 4 od dołu jest ładen podobna mina..
T-Bag
zrobiła dziwną minę i w ogóle tutaj wygląda tak naturalnie (co do niej nie podobne) i inaczej, jednak pozostanę przy swoim
Michael Scofield
ja tez zostaje przy swoim ^^ śliczna figura, śliczne oczy...wszystko pieknie podkreslone
T-Bag
nie pozostaje mi nic innego jak się z tym zgodzić i zaliczyć do mojej kolekcji ulubionych zdjęć i chyba jedyne jeśli chodzi o tą aktorkęTanira pisze:ja tez zostaje przy swoim ^^ śliczna figura, śliczne oczy...wszystko pieknie podkreslone
Michael Scofield
no i jeszcze te czarno biale wyzej...sa przepiekne
T-Bag
jednak dalej zostanę przy swoim 
noc hyba, że jeszcze jakieś zdjęcia się pojawią i wtedy... różnie bywa
noc hyba, że jeszcze jakieś zdjęcia się pojawią i wtedy... różnie bywa
Michael Scofield
nie ... no ja nie weim , ja tu głównie dla panó takie fotki umieszczam ... i jak zwykle tylko Panie sie wypowiadają . tych facetów to ciężko zadowolić 
T-Bag
widocznie te im nie przypadły do gustu (zresztą mi też oprócz tej... no wiecie która
)
Michael Scofield
mi sie podoba pierwsze, bo ma śliczne kości policzkowe ;-)
a na drugim wyszła dziwnie, trochę jak nie ona... przez chwilę sie zastanawiałam kogo mi przypomina i wymyśliłam ze wyszła na nim jak córka Alla Bunddiego( sorry za błedną pisownie ale nie wiem jak on sie nazywa dokładnie) ze "świata wg bunddych", tylko ze tamta była blondynką, smiesznie heheh^^ ;-)
a na tym trzecim od końca wyszła nawet nawet, nie grubo, ładnie ;-) chyba Tanira napisała ze troche jak Lara Croft, mi bardziej przypomina samą Angelinę Jolie, ona miłaa kiedyś taką sesję i była bardzo ale to bardzo podobnie stylizowana i mi sie bardziej podobała ;-)
a na drugim wyszła dziwnie, trochę jak nie ona... przez chwilę sie zastanawiałam kogo mi przypomina i wymyśliłam ze wyszła na nim jak córka Alla Bunddiego( sorry za błedną pisownie ale nie wiem jak on sie nazywa dokładnie) ze "świata wg bunddych", tylko ze tamta była blondynką, smiesznie heheh^^ ;-)
a na tym trzecim od końca wyszła nawet nawet, nie grubo, ładnie ;-) chyba Tanira napisała ze troche jak Lara Croft, mi bardziej przypomina samą Angelinę Jolie, ona miłaa kiedyś taką sesję i była bardzo ale to bardzo podobnie stylizowana i mi sie bardziej podobała ;-)
T-Bag
wow, ale skojarzenia... mi jednak wcale nie przypomina Christiny Applegate, czyli córkę Bundy'ego, a jeśli chodzi o Angelinę Jolie - to ona zaś jest o wiele ładniejsza niż Jodi, może i można by było się doszukać jakiś podobieństw jednakże Jolie jest nie zastąpiona jeśli zważając na urodę
Michael Scofield
no z ta corka to pojechałaś xD Jolie to fakt jest niezastapiona ale akurat na tej fotce mało jej do Jolie brakuje xD
T-Bag
no tak; na pierwszy rzut oka, ale jakby się tak przyjrzeć to wiele jest między nimi różnic - figura, układ twarzy, spojrzenie; oczy, usta itd....
Michael Scofield
oj jest, zjawiskowa ;-)Mela0607 pisze:Jolie jest nie zastąpiona jeśli zważając na urodę
Michael Scofield
mi sie tylko nie podoba ta fota z ta opaska na glowie...tak jakos dziwnie wyszla
Michael Scofield
bo to jest zdjecie z wczesnych lat.. jak była młodą dziewuszkąTanira pisze:mi sie tylko nie podoba ta fota z ta opaska na glowie...tak jakos dziwnie wyszla
Michael Scofield
teraz wygląda o wiele lepiej xD
Michael Scofield
mi sie wtedy podobała, teraz tez niczego sobie, ale nie jest jakoś nadzwyczajnie piękna, jest w niej coś co mnie drażni czasami...Tanira pisze:teraz wygląda o wiele lepiej xD