zazdroszcze wam...tyle fotek Łiliama...a tego mojego dupka nigdzie nie ma...AutumnLeaf pisze:Ale wykonam jeden mały koczek do przodu ^^nie zbawisz tym ludzkosci xD
Michael Scofield
Michael Scofield
no cóz... tak bywa ;-)Tanira pisze:a tego mojego dupka nigdzie nie ma...
może *poryj* głębiej jak koleżanka Autumn to może jeszcze cos wynajdziesz ;-)
Michael Scofield
Kochaniutka, poczekaj do pn. jak się zawezmę to coś jeszcze wygrzebe ;P
Michael Scofield
chłolera no juz nie ma wiecej 
Michael Scofield
spokojniutko, Natusia coś znajdzie^^ ;*chłolera no juz nie ma wiecej
Michael Scofield
oby...bo sie załamie...jak patrze na niego jak krzyczy z bolu to mnie serce boli...AutumnLeaf pisze:spokojniutko, Natusia coś znajdzie^^ ;*chłolera no juz nie ma wiecej
Michael Scofield
dzieki AutumnLeaf, ... za te wszystkie fotki i za to że wogóle Ci się chce tak "głeboko" ich szukać ;*
Tweener
Wiem, wiem że są, ale ja chcę więcej, haha xD ; )
Michael Scofield
no tak boskiego Willa nigdy nie za wieledreamsare pisze:Wiem, wiem że są, ale ja chcę więcej, haha xD
Michael Scofield
wkoncu sie skoncza zdjecia xD
Michael Scofield
nie dopuszczam tej myśli do siebieTanira pisze:wkoncu sie skoncza zdjecia xD
Michael Scofield
dziękować ^^dzieki AutumnLeaf, ... za te wszystkie fotki i za to że wogóle Ci się chce tak "głeboko" ich szukać ;*
T-Bag
nie tak szybko, przecież zawsze pozostaną fotki z nowych imprez, premier, sesji, no chyba, że... ale nie on jeszcze młody jestpatus1905 pisze:nie dopuszczam tej myśli do siebieTanira pisze:wkoncu sie skoncza zdjecia xD
Michael Scofield
łii Melciu, on się jeszcze świetnie trzyma.. tak szybko nas nie opuściMela0607 pisze:nie tak szybko, przecież zawsze pozostaną fotki z nowych imprez, premier, sesji, no chyba, że... ale nie on jeszcze młody jest
Michael Scofield
Matko świata!No nawet o tym nie myślcie! Chłopina dożyje setki, a nawet i jeszcze więcej mu życzę ^^
Michael Scofield
Nie myślimy... nie myslimy -znaczy nie chcemy myslec- to poprostu się nie stani, skoro juz sam chce grac dłużej to na pewno na siłe go nie wyrzucąAutumnLeaf pisze:Matko świata!No nawet o tym nie myślcie!
Michael Scofield
przy jego trybie zycia napewno ^^AutumnLeaf pisze:Matko świata!No nawet o tym nie myślcie! Chłopina dożyje setki, a nawet i jeszcze więcej mu życzę ^^
Michael Scofield
boże, a cóż to za myśli...? jeżeli on w wieku 51 lat wyglada na 18^^ to w wieku 150 będzie wyglądac na 51 może dopiero, wiec spokojnie, spokojnie... ;-)Mela0607 pisze:no chyba, że... ale nie on jeszcze młody jest
Michael Scofield
w zyciu bym mu nie dała 51 lat...on jest nawet starszy od kneppera
T-Bag
zobaczycie, on jeszcze wszystkich przeżyje
Michael Scofield
ja byłam naprawdę zaskoczona, z całym szacunkiem dla Kneppera ale on jednak dużo starzej wygląda, szczegolnie w 2 i 3 sezonie, z tymi włosami, a William...ehhh...Tanira pisze:.on jest nawet starszy od kneppera
nie ma porównania, spojrzcie tylko na jego *mieśnie dwugłowe* ramienia...
Michael Scofield
przeciez na niektorych zdjeciach knepper wyglada naprawde tragicznie...a Łili sie trzyma xDB... pisze:ja byłam naprawdę zaskoczona, z całym szacunkiem dla Kneppera ale on jednak dużo starzej wygląda, szczegolnie w 2 i 3 sezonie, z tymi włosami, a William...ehhh...Tanira pisze:.on jest nawet starszy od kneppera
nie ma porównania, spojrzcie tylko na jego *mieśnie dwugłowe* ramienia...
Michael Scofield
Moja ciocia dała mu 46 lat, jak jej powiedziałam, że ma 51 to się letko zdziwiła ;P
Oj tak, na "niektórych" Knepper rzeczywiście wygląda nieciekawie ^^
Oj tak, na "niektórych" Knepper rzeczywiście wygląda nieciekawie ^^
Michael Scofield
moja mama stwierdziła ze tez ćpa ^^ bo taki przeryty przez zycie ^^ ale nie no...w zyciu bym mu 50 nie dała
Autumn jak mi sie podoba ta sygna...
Autumn jak mi sie podoba ta sygna...
Michael Scofield
ach no ba...ale nie mogę ci zdradzić kto ją robił xD ;*Autumn jak mi sie podoba ta sygna...
50 lat to piękny wiek. A on jest młody duchem, i to jest najważniejsze.