i jaki ma wyraz twarzy, jak by przez zęby z trudem przeciskał każde słowo, aż mu się szyja napięła strasznie
Michael Scofield
jaki on drobny jest na tym ostatnim!
i jaki ma wyraz twarzy, jak by przez zęby z trudem przeciskał każde słowo, aż mu się szyja napięła strasznie

Michael Scofield
juz dawno je mam xd ale dziekuje kochanie :*
Michael Scofield
kurde tam, a myslałam, że odkryłam Amerykę xDjuz dawno je mam xd
Michael Scofield
fajne zdjątka..AutumnLeaf, . Wiadomo Tanira to ma chyba wszystkie możliwe jego fotki więc nie da sie jej zaskoczyc... 
Michael Scofield
mnie nie xD niczym xD dziś znalazłam taka na maksa boska fotke ale nie zapisałam ;/ moja głupota sięga granic...*szuka sznura*
T-Bag
na ostatnim zdjęciu wyszedł dziwnie, ale na pierwszy - z profilu ładnie
oj Tanira i nie zobaczymy tego boskiego zdjęcia
oj Tanira i nie zobaczymy tego boskiego zdjęcia
Michael Scofield
no nie zobaczycie
znowu bede kopac mam nadzieje ze znajde ^^
Michael Scofield
ja sie poswiecilem i wycialem to z innego obrazka
kazdy wie z jakiego 

Michael Scofield
jakie on ma oczy....Boże jaki on przecudny...*pada na podłoge*
T-Bag
w PB mi się podoba, ale po za serialem już muszę się dłużej zastanowić, bo mam wątpliwości iż jednak nie wychodzi na wszystkiech zdjęciach dość dobrze; pozostanę przy serialu
Michael Scofield
ja tam sie nie bede czepiac drobnostek xD dla mnie jest idealny ^^ i w moim wzroscie xD
Michael Scofield
no na tym zdjeciu slicznie wyszeedł... taki przenikiliwy wzrok - w tej koszuli wygląda niczego sobie (nie to co w tej kropiastej ) 
Michael Scofield
jeśli juz to ja go wolę bez koszuli, bo wg mnie wtedy prezentuje sie najkorzystniej, a co do tamtej pamiętnej koszuli to rzeczywiscie była niezła, haha burakowata taka smieszna^^
T-Bag
ja jednak wolę go w tej błękitnej koszuli co ma w PB
Michael Scofield
,B... pisze:jeśli juz to ja go wolę bez koszuli, bo wg mnie wtedy prezentuje sie najkorzystniej,
każdy facio z ładną klatą najlepiej wygląda bez kosszulki
no moze mama mu wybrałaB... pisze:haha burakowata taka smieszna
Michael Scofield
jego matka nie zyje...
Michael Scofield
uuuu....Tanira pisze:jego matka nie zyje...
mogłby załozyc jakaś inną juz, np taką koszulkę jak na sygnie Taniry, ale już niedlugo to zobaczymy^^
bo ja ogolnie to strasznie nie lubie jak facet chodzi w takich koszulach, nie podoba mi sie po prostu i tyle, nie wiem czemu ;-) taki np. Alex załozył sobie dla odmiany czarną koszulkę a ja już zachwyt złapałam
Michael Scofield
oj tak...ta koszulka tak opina mu ramiona ^^ mmmmmmmm xD tak cudnie to wszystko wyglada...
Michael Scofield
i ładny kolor ma 
Michael Scofield
ta koszulka jest troche innego koloru ^^ ja sie troche pobawiłam ^^
Michael Scofield
ahaaaa^^ ale i tak pewnie mu do twarzy, mam nadzieje ze nie jest tego samego koloru co ta koszula która do tej pory nosił ;-)
Michael Scofield
nie nie xD ale no odczepcie sie od koszuli xD jak lubi to niech nosi xD mi tam we wszystkim sie podoba xD
Michael Scofield
dobra juzTanira pisze:ale no odczepcie sie od koszuli xD jak lubi to niech nosi xD mi tam we wszystkim sie podoba xD
co mnie w sumie jego koszula obchodzi ;-) i tak się patrzę na kogoś innego...
Michael Scofield
no właśnie ^^B... pisze:dobra juzTanira pisze:ale no odczepcie sie od koszuli xD jak lubi to niech nosi xD mi tam we wszystkim sie podoba xD![]()
co mnie w sumie jego koszula obchodzi ;-) i tak się patrzę na kogoś innego...
strasznie dobrze mu jest w jasnych kolorach one podkreślaja jego oczy natomiast w ciemnych wydobywa sie cała jego męskość...
ale żem zapodała xD
Michael Scofield
no bez przesady moze nie "cała "Tanira pisze:wydobywa sie cała jego męskość...