ino w googlach xD co można wygrzebać na 20 stronie to łohoho ^^a gdzie w ogóle takie ciekawe fotki znajdujesz Autumn?
oj no bo się rozkleję...xDale w końcu robi to dla NAs i za to ją kochamy ;*
ryje po necie...błagam xD
ino w googlach xD co można wygrzebać na 20 stronie to łohoho ^^a gdzie w ogóle takie ciekawe fotki znajdujesz Autumn?
oj no bo się rozkleję...xDale w końcu robi to dla NAs i za to ją kochamy ;*
w pełni popieram w czarnym wygląda fantastycznie... chociaż w tej zielonej podkoszulce (z Invasion) tez świetnie się prezentowałAutumnLeaf pisze:W czarnym mu najlepiej ^^
zgadzam sie! zarówno w czarnej koszulce i takiej kurtce jak wyżej jak i w czarnym garniturzeAutumnLeaf pisze:Ach wszystkie te zdjęcia są cuuudowne! A zwłaszcza to pierwsze! W czarnym mu najlepiej ^^
a co ja bym zrobiła...ehhhh ;-)patus1905 pisze:łooOOo te jego oczęta.. co ja bym dal nich zrobiła *marzy*
o boshe .. ja to juz tymi zdjeciami poprostu zyje ...ten kombinezon niebieski i jego oczeta ... *rozpływa się*, dla takiego Willa z Armaggedonu zrobiłabym wszytsko...B... pisze:szczególnie ładnie uwidacznia się ich kolor na zdjęciach z Armageddonu, bo tam dużo niebieskiego jest wszędzie
ja bym chyba dla każdego filmowego Willa zrobiła wszystko, no moze bym sie zastanowiła tylko nad Willem z "what worst could happend"patus1905 pisze:dla takiego Willa z Armaggedonu zrobiłabym wszytsko...
taaak to okreslonko pasuje jak ulała..ale jest Twoje wiec go nie uzywam żeby nie byłoAutumnLeaf pisze:w jego przypadku zawsze używam określenia szafirowo- niebieskie ^^
wiem wiem...xD ja wszystko wiem ^^AutumnLeaf pisze:w jego przypadku zawsze używam określenia szafirowo- niebieskie ^^ <33
peeeełno tego tu mamy ^^, zobacz na poprzednich stronachdreamsare pisze:Wrzućcie trochę zdjęć Willa ; )
to prawda na zadnej innej stornce nie znajdze sie takiego zagęszczenie unikalnych zdjeć Boskiego , tylko tutajniunia pisze:u nas chyba już powstała najwieksza galeria Willa w necie ^^
to dobrze bo dzieki temu nie musimy szukac tego wszystkiego po innych stronach a tak to tylko *klik* i mozemy wzdychac ile chcemy^^ ;-)Tanira pisze:ale to prawda na tym forum jest najwiecej zdjec...