khan, dasq, co o tym obrazku sadzicie ??
Michael Scofield
nie no b... tez bys mogla cos sprobowac stworzyc 
Michael Scofield
fajny... chyba najlepszy z dotychczasowych ... troche ta nieostrośc za duza...ale ogólenie całkiem fajny top 
Michael Scofield
wiesz staralem sie zrobic zeby pasowal jakos do tego forum 
jakos tak mi pasuje
jakos tak mi pasuje
Nie podoba mi się: za bardzo rozmazane, te śnieżki w ramce nie wyglądają ciekawie, biały napis nie współgra z tłem. Poza tym mam wrażenie, że takie logo byłoby męczące dla wzroku.
Michael Scofield
dobra dasqmad 
to jakbym zrobil na normalnej fotce bez zadnej nieostrosci i o wiele mniej sniezek tak bardziej porozrzucanych, i z jakims naprzyklad ciemnoczerwonym napisem byloby lepiej ??
to jakbym zrobil na normalnej fotce bez zadnej nieostrosci i o wiele mniej sniezek tak bardziej porozrzucanych, i z jakims naprzyklad ciemnoczerwonym napisem byloby lepiej ??
Michael Scofield
dobra zrobilem takie cóś:
jak to ci nie przypasi to sie poddaje ;]
jak to ci nie przypasi to sie poddaje ;]
Michael Scofield
marq112, teraz chyab najlepiej ... nie zbyt przesadzone... stonowane raczej . mi tam się podoba- umieścmy to , chociaz tylko na okres świąt
Michael Scofield
mi sie tam podoba, z resztą wcześniejszy też ;-)
Michael Scofield
jeszcze jeden taki skromniutki zrobilem ale ten raczej nie wspolgra z kolorystyka forum 
ale umieszcze niech sie oczy niaciesza
to tak robilem jak mnie sie nudzilo
ale umieszcze niech sie oczy niaciesza
to tak robilem jak mnie sie nudzilo
Fernando Sucre
No całkiem fajne^^ ale co to ma do świąt^^niiiiiiic ;D ale podoba się na roczny topik^^
Michael Scofield
morgoth1993, a widziales ten obrazek wyzej
??
ten dokladnie ^^
??
ten dokladnie ^^
Michael Scofield
no ja mówie ... moze na stałe to nie ... ale na święta pasuje jak najbardzje, tak dla odmiany 
Fernando Sucre
ten z wesołych swiat nie widze przeszkod zeby nie wstawic na swieta ale ten drugi z czarnym asfaltem(^^) mi sie spodobal
Tweener
ja już nie rozumiem. czy to ma być coś malego jak to trzy posty wyżej. chciałabym zrobić, próbowalam, a tu nic się nie podoba, to może określić dokładnie jakie to ma być...
Michael Scofield
rob na oko rozmiar podobny do tego co teraz jest 
Tweener
Ale ja wiem jaki jest rozmair tego co jest ; )
przeciez t oproste, tylko te co są, są mniejsze .
przeciez t oproste, tylko te co są, są mniejsze .
Michael Scofield
nie sa mniejsze 
klimales na jeden z obrazkow ??
wtedy sie powieksza
klimales na jeden z obrazkow ??
wtedy sie powieksza
marq112,
- kolorystyka niezbyt pasuje do forum, ale od biedy mogłoby być
- napis (czerwony) nie jest zbyt czytelny i za bardzo zasłania postaci, przez co nie wygląda to profesjonalnie
- za duża wysokość (maksimum 300pikseli powinno być)
- kolorystyka niezbyt pasuje do forum, ale od biedy mogłoby być
- napis (czerwony) nie jest zbyt czytelny i za bardzo zasłania postaci, przez co nie wygląda to profesjonalnie
- za duża wysokość (maksimum 300pikseli powinno być)
Michael Scofield
dasqmad, jak juz piszesz ze jais kolor jest zly to napisz jaki zrobic, to to zrobie 
tak samo nie wiem jak zrobic zeby kolorystyka byla inna, moglbym troszke ciemniejszy obrazek zrobic, ale jak mozna dopasowac kolorystyke do forum ktore jest czarne ??
nie moge zrobic calego czarnego 
tak samo nie wiem jak zrobic zeby kolorystyka byla inna, moglbym troszke ciemniejszy obrazek zrobic, ale jak mozna dopasowac kolorystyke do forum ktore jest czarne ??
Powtórzę to co pisałem wcześniej: sugeruję przerobienie obecnego loga.
A świąteczne akcenty proponowałbym ograniczyć do minimum, by efekt nie był zbyt tandetny. Proponuję śnieżkę w kolorze napisu 'Prison Break' (nie jednolity kolor tylko wycieniować) nad głowami Michaela i Lincolna i napis 'wesołych świąt'! nad logiem PB.
Swoją drogą zobaczcie jak pomysłowo można zrobić logo świąteczne na przykładzie "Lost"":
http://img46.imageshack.us/img46/5315/logouc5.gif
A świąteczne akcenty proponowałbym ograniczyć do minimum, by efekt nie był zbyt tandetny. Proponuję śnieżkę w kolorze napisu 'Prison Break' (nie jednolity kolor tylko wycieniować) nad głowami Michaela i Lincolna i napis 'wesołych świąt'! nad logiem PB.
Swoją drogą zobaczcie jak pomysłowo można zrobić logo świąteczne na przykładzie "Lost"":
Fernando Sucre
Wspaniały przykład... no ktos wykonał perfekcyjna robote^^
Tylko czy i tu sie ktos taki znajdzie?? ;-)
Tylko czy i tu sie ktos taki znajdzie?? ;-)
Fernando Sucre
szkoda ze nic sie nie "wyprodukowalo"^^ ale coz tam pozostaje robic...
Tweener
taa ok. ale to zdjęcie co teraz jest logiem jest jakoś ściemniane i jest tragicznej jakości.Dusqmad pisze:Powtórzę to co pisałem wcześniej: sugeruję przerobienie obecnego loga.
haha jak można z tego coś zrobić ;d
Michael Scofield
zawsze da sie cos zrobic trzeba tylko pokombinować
Michael Scofield
Zapraszam do dodawania swoich pomysłów dotyczące naszego nagłówka z IV sezone.
Mile widziane propozycje
Mile widziane propozycje