John Abruzzi
Ostatniej nocy Australijska akademia “Australian Film Institute” przyznała Dominic’owi Purcell’owi tytuł najlepszego międzynarodowego aktora za rolę w serialu Prison Break.
Serdecznie gratulujemy aktorowi i życzymy dalszych sukcesów.
Źródło: news.com.au
Serdecznie gratulujemy aktorowi i życzymy dalszych sukcesów.
Źródło: news.com.au
Michael Scofield
Oczywiście gratulacje mu się należą, ale czy najlepszy miedzynarosowy aktor... to już smiem watpic, o wiele lepiej gra od niego chociażby Went.
Michael Scofield
gratuluje,KhAn pisze:tytuł najlepszego międzynarodowego aktora za rolę w serialu Prison Break.
na taką nagrodę zasługuje również Wentworth..
Michael Scofield
jeeeeeee xD Drejk Brejk wymiata xD jakby nie dostał tej nagrody to by ich tam pobił
Gratuluje xD
Gratuluje xD
Michael Scofield
nooo... zdarza się ;-)
nie pozostaje mi nic innego tylko pogratulować
nie pozostaje mi nic innego tylko pogratulować
Mahone
Ekheeem..Przepraszam, ale..na taką nagrodę zasługuje również Wentworth..
Michael Scofield
...
nie uważam tak :]
zresztą, każdy ma przecież odmienne zdanie
nie uważam tak :]
zresztą, każdy ma przecież odmienne zdanie
Michael Scofield
róznie bywa, ale z tą dykcją to mnie zaskoczyłaś. nie myślałam szczerze mówiąc nigdy o tym!
przeciez Michael nie ma jakiejś złej dykcji, może tylko przez to ciągłe szeptanie powstaje dziwny efekt, ale tak to jest przecież ok, nieeee? ;-)
przeciez Michael nie ma jakiejś złej dykcji, może tylko przez to ciągłe szeptanie powstaje dziwny efekt, ale tak to jest przecież ok, nieeee? ;-)
Michael Scofield
oczywiście, że nie ma.. a ja uwielbiam te jego charakterystyczne szeptanie, jednakze nie mam też nic do Dominica, dykcje obaj mają w porządku..B... pisze:przeciez Michael nie ma jakiejś złej dykcji, może tylko przez to ciągłe szeptanie powstaje dziwny efekt
Michael Scofield
Ja bym mu nie dała...no sory, ale jak dla mnie to aktor nie bardzo z niego. Zraził mnie jedną swoją rolą i teraz będę na nim wieszać psy choćby nie wiem co. Nie trafia do mnie jego styl. Myślałam, że tylko w Polsce, ludziska gustu nie mają, a tu proszę.
Michael Scofield
nie poradzisz nic! ;-) pewnie i tak konkurs był z góry ustawiony a on ich szantażował, ze jak nie wygra to ich pobije i stąd ta nagroda, no chyba ze to był w ogóle taki *joke* ze str. tych co przyznawali
;-)
ale dobra, jak juz dostał to niech ma
;-)
ale dobra, jak juz dostał to niech ma
Michael Scofield
a za jakiś tydzień na przyjęciu, krzykną PRIMA APRILIIIS!!! ;P
Nie no ok, niech tam ma, reczywiście nic się nie poradzi^^ Drejk Brejk zastosował szantaż i nie ma zmiłuj ;P
Nie no ok, niech tam ma, reczywiście nic się nie poradzi^^ Drejk Brejk zastosował szantaż i nie ma zmiłuj ;P
Mahone
..... Ale bardziej w porządku i tak ma Dominic, choć może sądze tak przz to że on po prostu ma donośniejszy głos, i nie stosuje jakiegoś ni to szeptu, ni to mówienia :-> . a i tak najwytraźniej mówi Mahone, i mówił Abruzzi.niunia pisze:, dykcje obaj mają w porządku..
Popularny serial robi swoje..AutumnLeaf pisze: ale jak dla mnie to aktor nie bardzo z niego.
Michael Scofield
czy ja wiem? w sumie nigdy sie nie wsłuchiwałam w niego od tej strony, ale musze chyba to nadrobic i zwrócic uwage na takie szczególy :->Alexxa pisze:a i tak najwytraźniej mówi Mahone
Michael Scofield
Jak da mnie najwyraźniej mówi właśnie Linc i może jeszcze Susan. Mahone, w narkotykowym amoku trochę mruczy pod nosem, a Whistler z ang. akcentem to już katastrofa ^^
Michael Scofield
ee tam katastrofa jak dal mnie mówi wyraznie , zrezsta każdy mówi tak ze mozna zrozumieć... no czasami własnie tylko Mahone jak był po tych dragał to mamrotał.AutumnLeaf pisze:Whistler z ang. akcentem to już katastrofa
Mahone
Hmm, w końcu to już nie ten sam Mahone co w druim sezonie.... Więc kolejny plus dla Williama że umie tak głosem modulowacpatus1905 pisze: własnie tylko Mahone jak był po tych dragał to mamrotał
Michael Scofield
a no racja... kto inny by tak potrafił... mamrotac- ale za to jak sexownieAlexxa pisze:Hmm, w końcu to już nie ten sam Mahone co w druim sezonie.... Więc kolejny plus dla Williama że umie tak głosem modulowac
Michael Scofield
ja takiego mamrotania mogłabym słuchać bez końca,patus1905 pisze:własnie tylko Mahone jak był po tych dragał to mamrotał.
a jesli chodzi o Dominica to stw ze ma momentami piskliwy głos, jak np kłócił się z Sofią w pierwszych scenach, to się tak"napuszał" ze az mu sie głos zmieniał ;-)
T-Bag
również gratuluję, a zresztą facetowi sie należy; nawet granie twardziela wymaga trochę wysiłku, a jednak Domic'owi to wychodzi najlepiej