Świeżak
Michael Scofield
nigdy nie słyszałam...ktos mi powie o czym to jest? 
Michael Scofield
ogladałam dwa odc i powiem tyle: dziwny! ale jestem ciekawa jak go ocenią inni bo moze jeszcze warto się wzgłebic bardziej 
Michael Scofield
ja też pierwsze słysze.. nie kojarze, może kots krótko sterscic...
Michael Scofield
Fabuła serialu toczy się wokół doktora Gregory'ego House'a, cynicznego, lecz zarazem genialnego diagnostyka, cieszącego się w środowisku medycznym opinią szaleńca i wichrzyciela. Doktor House chodzi o lasce, ponieważ kilka lat wcześniej nie zdiagnozowano u niego na czas zawału mięśnia uda, w konsekwencji którego doszło do martwicy mięśnia. Z tego też powodu cierpi chroniczny ból. By go złagodzić zażywa Vicodin, środek przeciwbólowy na bazie opium, od którego jest uzależniony. W każdym odcinku doktor House wraz ze swoim zespołem (w sezonach 1-3 jest to Chase, Foreman i Cameron) próbuje zdiagnozować i wyleczyć pacjentów przejawiających rozmaite objawy, nie wyjaśnione wcześniej przez innych lekarzy. Oprócz tego serial skupia się także na prywatnym życiu House'a i członków jego zespołu.
from wikipedia.org ;-)
from wikipedia.org ;-)
Michael Scofield
to praiwe jak Mahone ^^ tez się uzaleznił ^^
lubie seriale o lekarzach...mam sentyment
lubie seriale o lekarzach...mam sentyment
Michael Scofield
a miałas do czynienia z tym juz? bo ja po obejrzeniu tych dwóch stw ze on z serialem o lekarzach nie ma zbyt wile wspólnego, no niby ma ale nie do końca ;-)
alez trudno mi sie wysłowić dziś
alez trudno mi sie wysłowić dziś
Michael Scofield
z tym nie ale oglądałam namiętnie "Ostry dyżur"
Michael Scofield
ja tez ;-) i chirurgów tez, jeśli juz jesteśmy w takim lekarskim temacie
ale na Na dobre i na złe to sie juz nie skusiłam
a w DR.Hous'ie jest jak dla mnie za dużo fantastyki ale chyba własnie o to chodziło jego twórcom,
ja sobie go chyba daruje
a w DR.Hous'ie jest jak dla mnie za dużo fantastyki ale chyba własnie o to chodziło jego twórcom,
ja sobie go chyba daruje
Michael Scofield
dokładnie tak jak ja.. lubie takie medyczne seriale..wciągające są.B... pisze:ja tez i chirurgów tez, jeśli juz jesteśmy w takim lekarskim temacie
ale takiej fantastyki tez nie trawię za bardzo.. nie lubie takich przerysowanych histori
Michael Scofield
ale to chyba jeszcze w tele leci, w kazdym razie bardzo niedawno leciało na tvp2 nawet...
ja bym tego tak w ciemno nie ściągała na kompa, szkoda miejsca na dysku
ja bym tego tak w ciemno nie ściągała na kompa, szkoda miejsca na dysku
Lincoln Burrows
Czasem obejrzę
Nawet nawet serial, ten koleś fajnie gra
Nie wiem, co tu dużo mówić.
Oglądam to w TVP2
Oglądam to w TVP2
Michael Scofield
ja po ostatnim odc chyba przekonałam sie do tego serialu, było duzo ciekawego humoru, uczuc i emocji z reszta tez ;-) z pewnoscia obejrze kolejny odc a co dalej to zobaczymy...
Michael Scofield
ja zaczęłam ogladac juz jakis czas temu...tak przez przypadek. doktorek bardzo mnie oczarował. ma takie oryginalne podejście do całego świata.
Michael Scofield
"błyskotliwy, zabawny, zaskakujący, seksowny" ;-) i cholernie miło sie go słucha...
w czas sie zczaiłam z tym serialem
wie ktos czy będzie jakas kontynuacja, nowy sezon czy cóś?
w czas sie zczaiłam z tym serialem
Michael Scofield
oooo ja już 2 kończe oglądać xD
Michael Scofield
ja tylko to na tvp2 ogladałam, chyba bede musiała reszte sciagnąc skąś, bom sie wkręciłaxD
Michael Scofield
ściągaj xD on ma tak dobre teksty...
Michael Scofield
zabójcze xD i jak wbija strzykawe z zaskoczenia...ohoho 
Michael Scofield
az mnie czasem boli ^^
Michael Scofield
eeee tam xD teksty doktorka powinny uśmierzyć ból ;-)
Michael Scofield
ja je chyba zaczne spisywać
kiedyś powiedział cos takiego pięknego o przyjaźni...muszę to znaleźć
Michael Scofield
A ja tego serialu jeszcze na oczy nie widziałam..
Co w nim tak bardzo was urzekło ?
Co w nim tak bardzo was urzekło ?
Michael Scofield
wszystko ;-)
Nie no ale na serio warto obejrzec, sama zaczełam bardzo niedawno i widziałam tylko kilka odc, ale naprawde sie wciągnełam,
Postac House jest fantastyczna, ma bardzo specyficzne poczucie humoru i te jego sarkastyczne komentarze...
, mozna uziac sie na maksa, choc nie tylko... niektóre sprawy ukazane sa w powazny sposób,a le tez dosyc niezwykły, troche oryginalny, bo takie jest jak pisała Tanira podejscie głównego bohatera do zycia. Co wiecej bardzo przyjemnie jest ogladac sceny w których ujawnia sie ta jego ujmująca pewnosc siebie ;-)
No a poza tym ukazane przypadki sa bardzo ciekawe, a jakie emocje nam towarzysza gdy pacjent nagle zaczyna sie trzasc, dławic i dusic i nie wiadomo co mu jest i jak mu pomóc...
Gorąco polecam, a sama zabieram sie za ściąganie kolejnych odc
;-)
Nie no ale na serio warto obejrzec, sama zaczełam bardzo niedawno i widziałam tylko kilka odc, ale naprawde sie wciągnełam,
Postac House jest fantastyczna, ma bardzo specyficzne poczucie humoru i te jego sarkastyczne komentarze...
No a poza tym ukazane przypadki sa bardzo ciekawe, a jakie emocje nam towarzysza gdy pacjent nagle zaczyna sie trzasc, dławic i dusic i nie wiadomo co mu jest i jak mu pomóc...
Gorąco polecam, a sama zabieram sie za ściąganie kolejnych odc
C-Note
wczoraj oglądałam odcinek na AXN.
świetny serial
świetny serial