John Abruzzi
Nowy żeński charakter w Prison Break”, Molly, który może lub nie może stać się głównym wątkiem spin-off " Cherry Hill " Mówiono, iż ten wątek zostanie wprowadzony w środku sezonu w finalnym epizodzie 3 Lutego.( i jeżeli postać i fabuła spodoba się widzom powstanie " Cherry Hill " czyli spin-off Prison Break)Jednak plotki mówią iż nie zobaczymy Molly wcześniej niż w 2008 roku w "Prison Break" jak w ogóle ją zobaczymy.
Reżyserzy strajkują Matt Olmstead (producent PB) próbuje nawiązać z nimi jakieś porozumienie, ponieważ epizod idzie w wkrótce do produkcji.( chodzi chyba o epizod w którym zobaczymy Molly w Prison Break).
Molly to gospodyni domowa w średnim wieku Firma ta samo, co wrobiła Lica w zabójstwo, zabiła jej męża. Szuka ona braci by pomogli się jej zemścić. Według stron agencji castingów (casting agencies), Molly została wymyślona by stawiać czoło Susan, która pracuje dla Firmy, pod koniec epizodu Susan przyznaje się do.... Wtedy Molly pociąga za spust i ekran robi się ciemny.
To wskazuje, iż ta scena nie jest częścią epizodu i zostało napisane dla słusznych celów. Postać Molly nie może pokazać się w "Prison Break" nie wcześniej niż w kwietniu w 2008r.
Jeśli reżyserzy będą kontynuować strajk do 2008, producenci mówią iż ten sezon zostałby zmniejszony do 13 epizodów i 3 lutego został by wyemitowany finał 3 serii. W tym wypadku PB nie powróciłoby przed wrześniem 2008.
Źródło: theprisonbreak.net
Reżyserzy strajkują Matt Olmstead (producent PB) próbuje nawiązać z nimi jakieś porozumienie, ponieważ epizod idzie w wkrótce do produkcji.( chodzi chyba o epizod w którym zobaczymy Molly w Prison Break).
Molly to gospodyni domowa w średnim wieku Firma ta samo, co wrobiła Lica w zabójstwo, zabiła jej męża. Szuka ona braci by pomogli się jej zemścić. Według stron agencji castingów (casting agencies), Molly została wymyślona by stawiać czoło Susan, która pracuje dla Firmy, pod koniec epizodu Susan przyznaje się do.... Wtedy Molly pociąga za spust i ekran robi się ciemny.
To wskazuje, iż ta scena nie jest częścią epizodu i zostało napisane dla słusznych celów. Postać Molly nie może pokazać się w "Prison Break" nie wcześniej niż w kwietniu w 2008r.
Jeśli reżyserzy będą kontynuować strajk do 2008, producenci mówią iż ten sezon zostałby zmniejszony do 13 epizodów i 3 lutego został by wyemitowany finał 3 serii. W tym wypadku PB nie powróciłoby przed wrześniem 2008.
Źródło: theprisonbreak.net
Michael Scofield
co???!!! nie o niech oni sobie jaj nie robią ...ja juz teraz usycham bez PB a jeszcze jak zrobia takie coś to ich chyba normalnie zamordujeKhAn pisze:ten sezon zostałby zmniejszony do 13 epizodów
Michael Scofield
nie usmiecha mi sie ta Molly 
Michael Scofield
nie mam pojęcia po co ta Molly ma się pojawić.
A jak by ją jeszcze coś połączyło z Michaelem to już całkiem masakra; wynikałoby, iz on w ogole nie kochał Sary, i naprawde długo o niej zapominał.. : /
już nie wiem co z tego wyniknie, teraz tylko moje nadzieje pokładam w scenarzystów, że nas nie zawiodą...
A jak by ją jeszcze coś połączyło z Michaelem to już całkiem masakra; wynikałoby, iz on w ogole nie kochał Sary, i naprawde długo o niej zapominał.. : /
już nie wiem co z tego wyniknie, teraz tylko moje nadzieje pokładam w scenarzystów, że nas nie zawiodą...
Michael Scofield
nie no jak ją połączą z Majkielem to bedzie dla mnie koniec. Wtedy cały jego czar prysnie
Michael Scofield
nie no co Wy przecież ta molly to jakaś kura domowa w srenim wieku... gdzie tam ona z michaelem... może linkiem..ją skojarza 
Michael Scofield
Desperate Housewife nam się z tego zrobi xD
Molly jest blee, będzie jakąś podstarzała kobitą w okresie menopauzy xD
Molly jest blee, będzie jakąś podstarzała kobitą w okresie menopauzy xD
Michael Scofield
haha.. nie moge ..jaki koment... niezle ja podsumowałaśAutumnLeaf pisze:Molly jest blee, będzie jakąś podstarzała kobitą w okresie menopauzy
Fernando Sucre
uch a ja się właśnie obawiam że to będzie super seksi babka. ale tylko ją spróbują zrobić podobną do Sary, to ja już im pokażę!
kurcze, naprawdę, aż tak mi nie zależy żeby Mike miał jakąś super ekstra zemsta-jest-suodka dziewczynę, która nie dość że piękna to jeszcze wiadomo - biegle obsługuje się bronią, zna wszystkie chwyty, itd. Nie lepiej byłoby, gdyby zrobili epilog do Prisona i po prostu Mike się ożenił ze zwykłą poczciwą powiedzmy policjantką? XD
a co to jest ten cały spin-off? mama mi coś kiedyś gderała o jakimś "babskim wydaniu" Prison Breaka. perspektywa okropna (jeden z powodów dla którego oglądam PB jest to, że 90% to mężczyźni ; P), ale jest gdzieś większe info na ten temat?
kurcze, naprawdę, aż tak mi nie zależy żeby Mike miał jakąś super ekstra zemsta-jest-suodka dziewczynę, która nie dość że piękna to jeszcze wiadomo - biegle obsługuje się bronią, zna wszystkie chwyty, itd. Nie lepiej byłoby, gdyby zrobili epilog do Prisona i po prostu Mike się ożenił ze zwykłą poczciwą powiedzmy policjantką? XD
a co to jest ten cały spin-off? mama mi coś kiedyś gderała o jakimś "babskim wydaniu" Prison Breaka. perspektywa okropna (jeden z powodów dla którego oglądam PB jest to, że 90% to mężczyźni ; P), ale jest gdzieś większe info na ten temat?
Świeżak
Nie no po co ta Molly moze niech najlepiej będzie z Michaelem no napewno to by był normalnie cyrk^^Według mnie to ona mogła by byc pokojówka Michaela
Michael Scofield
dlaczego pokojówką?Natix pisze:Według mnie to ona mogła by byc pokojówka Michaela
i dlaczego z policjantką? mi by tam wcale taka silna, twarda baba do niego nie pasowała ;-)Oktarynka pisze:Nie lepiej byłoby, gdyby zrobili epilog do Prisona i po prostu Mike się ożenił ze zwykłą poczciwą powiedzmy policjantką? XD
Michael Scofield
racja jak cos to już z jakąś spokojną, oczywiście piekna , mądrą i delikatną... lekarką (analogia do Sary)B... pisze:i dlaczego z policjantką? mi by tam wcale taka silna, twarda baba do niego nie pasowała
Michael Scofield
własnie! moze nie lekarką, ale na pewno taka spokojna itp itd...
z reszta ja i tak jestem przekonana ze Michael juz nikogo nie bedzie miał! ;-)
z reszta ja i tak jestem przekonana ze Michael juz nikogo nie bedzie miał! ;-)
Michael Scofield
ehh... a sara co sie tak opi....la ??
powinna zmartwychwstac czy cóś ??
Michael Scofield
no mogłabymarq112 pisze:powinna zmartwychwstac czy cóś ??
Michael Scofield
nio co ty B..., to by było przegiecie...serial religijny czy cuB... pisze:marq112 napisał/a:
no mogłaby
Tweener
Błagam tylko nie ona i Michael. no nie. Sary, zal bardzo
no cóż nie zmartwychwstanie już 
Michael Scofield
wiem ale miałam na myśli, ze mogłoby sie okazac ze ona jednak zyje, a ta głowa to nie jej była!patus1905 pisze:to by było przegiecie...serial religijny czy cu
ale nic, przerabialismy juz to, bez sensu znowu w to włazić, Sara nie żyje, bo sie jej w realu dziecko zalęgło i koniec
Skupmy sie na Molly, ale nie koniecznie w połączeniu z Michaelem
Michael Scofield
zalęgło *wyje ze śmiechu*B... pisze:bo sie jej w realu dziecko zalęgło i koniec
nie nieokoniecznie tylko na pewno... możliwe że nie będą tak słodzic i michaelka nie połacza z nikimB... pisze:Skupmy sie na Molly, ale nie koniecznie w połączeniu z Michaelem
Michael Scofield
i dobrze by sie stało!możliwe że nie będą tak słodzic i michaelka nie połacza z nikim
jego miłosć do Sary rozwijała sie przez 2 sezony zeby tak naprawde zakwitnąc, a oni by dali jakąs babę, którą łaczy niby *przeszłość emocjonalna* czy cos takiego ;-) z Michaelem i juz wilka miłość gotowa! tak mnie moze byc
Michael Scofield
nie no...to byłby cios w kierunku Sary...a tego to bym nie zniosła...
T-Bag
ale zapewne tak będzie, bo przecież co by ona tu robiła; tylko by prosiła o pomoc Scofield'a? Wątpie, bo to będzie coś o wiele wiecej...B... pisze:tak mnie moze byc
Michael Scofield
ale myslisz ze koniecznie z Michaelem? Moze jednak przydziela ja komus innemu, moze Lincolnowi nawet, bo to byłoby trochę takie oderwane od rzeczywistosci, gdyby połaczyli ją z Michaelem ktory dopiero co przeżywał załamanie po śmierci Sary.Mela0607 pisze:Wątpie, bo to będzie coś o wiele wiecej...
T-Bag
Nie wykluczam takiej opcji, ale oni są zdolni do wszystkiego, więc jeśli jednak Michael będzie z tą Molly to mnie to nie zdziwi, bo przecież oni chcą by z tego wynikła jakaś sensacja, a skoro nie ma Sary to mają dobry na to argument...
Michael Scofield
możliwe.. lecz gdyby Michael z nią byl, albo chociaż połączyłoby ich jakiekolwiek uczucie, to świadczyłoby, iż jego miłość do Sary, była niczym.. i naprawde sporo czasu zajęło mu zapominanie o Sarze..Mela0607 pisze: a skoro nie ma Sary to mają dobry na to argument...
Scenarzyści pewnie mają jakiś plan co do tej Molly..