Michael Scofield
może zacznijmy tutaj rozpisywać nasze impresje na temat tej postaci, zeby znów nie offtopować ;-)
Michael Scofield
racja racja..bo znów KhAn się wkurzyB... pisze:zeby znów nie offtopować
Michael Scofield
ja też...zcazynamy od nowa...
Wydaje mi się że Linc cos do niej ma
Wydaje mi się że Linc cos do niej ma
Michael Scofield
no to jest oczywiste jak 2x2 ... tyle czasu ze sobą..potem on ocalił jej zycie (jak strzelał do tego agenta...co się ciągle pocił) ... a ona z wdzięczności odda mu ..siebie
*haha*
Michael Scofield
a ile jest 2x2 ??patus1905 pisze:no to jest oczywiste jak 2x2 ... tyle czasu ze sobą..potem on ocalił jej zycie (jak strzelał do tego agenta...co się ciągle pocił) ... a ona z wdzięczności odda mu ..siebie*haha*
nie no tez tak mysle, chyba beda razem
Michael Scofield
no i niby jest tak zakochana w Whistlerze ale pod koniec to tez miała chyba do niego troche pretensji w związku z tym mieszkaniem ze ja okłamał i w ogole ze ma przed nia tajemnice, wiec moze sie w koncu wkurzy na niego a takze sie przerzuci na Burrowsa 
Michael Scofield
aż chyba zaraz specjalnie wróce do tego momentu nagram dźwiek..i bede słuchać w kółko :THEY ALL DIE (pamiętak ktuś który to był odcinekmarq112 pisze:THEY ALL DIE
Michael Scofield
no i zaloz temat o tym they all die i tam wrzuc ten dzwiek 
Michael Scofield
tak tak najpierw musze to znaleźć
Michael Scofield
James ja okłamał ona sie wkurzyła a Linc ją pocieszyB... pisze:no i niby jest tak zakochana w Whistlerze ale pod koniec to tez miała chyba do niego troche pretensji w związku z tym mieszkaniem ze ja okłamał i w ogole ze ma przed nia tajemnice, wiec moze sie w koncu wkurzy na niego a takze sie przerzuci na Burrowsa
Michael Scofield
jestem w rozpaczy.. nie mogę nagrac tego.. nie wiem czemu..... nagrałam na tela i zrzuciłam na kompa (lae i tak nie chce się odtworzyć chyba jest za któtki 1sek. 
Michael Scofield
dziś stwierdziłam ze ona w ogóle nie pasuje ani do Whistlera ani do Lincolna, mi by do Sucre pasowała, ale cóz, jak zajęty...
o po hiszpańsku by sobie pogadali ładnie, bo jej angielski brzmi jak dla mnie dziwnie
o po hiszpańsku by sobie pogadali ładnie, bo jej angielski brzmi jak dla mnie dziwnie
Michael Scofield
w sumie racja by sobie wyznawali miłośc po hiszpańsku : te amo, te quiero
ale oboje są pozajmowanie to nie ma co gdybac...
a jej angielski... normalny tylko że z akcentem
ale oboje są pozajmowanie to nie ma co gdybac...
a jej angielski... normalny tylko że z akcentem
Michael Scofield
aaaaa ja ją naucze po polsku mowic 
moja soia
xD
moja soia
Michael Scofield
wiem ale zawsze to tak dziwnie brzmi jak mówi, a po hiszpańsku to ehhh i ahhh ;-)patus1905 pisze:a jej angielski... normalny tylko że z akcentem
sie chłopak zawziął!marq112 pisze:moja soiaxD
Michael Scofield
ma może ktoś zdjęcie jak się uśmiecha w filmie, bo jakoś nie pamiętam jej uśmiechu. 
hiszpanski w ogole ładny jezyk, tylko trudny ^^patus1905 pisze:w sumie racja by sobie wyznawali miłośc po hiszpańsku : te amo, te quiero
Michael Scofield
do sucre...hmmm ciekawa mysl...jakby sie tak glebiej nad tym zastanowic to...przyznaje ci racje...B... pisze:dziś stwierdziłam ze ona w ogóle nie pasuje ani do Whistlera ani do Lincolna, mi by do Sucre pasowała, ale cóz, jak zajęty...![]()
Michael Scofield
noooo a niektórym to by było nawet bardzo na rękęTanira pisze:.hmmm ciekawa mysl...
bo do Whistlera to sorry, ale ona wg mnie nie pasuje ;-)
a poza tym to nawet chyba wyższa jest troszkę, nie?
Michael Scofield
szczegolnie jednej osobie ^^B... pisze:noooo a niektórym to by było nawet bardzo na rękęTanira pisze:.hmmm ciekawa mysl...![]()
bo do Whistlera to sorry, ale ona wg mnie nie pasuje ;-)
a poza tym to nawet chyba wyższa jest troszkę, nie?
tak, ona jest wyzsza od niego. James jest w ogole niski ale co tam ^^
Michael Scofield
ciekawie której^^Tanira pisze:szczegolnie jednej osobie ^^
no czyli ustaliliśmy juz ze Sofia sie dla niego nie nadaje, moze scenarzyści dojdą do tego samego ;-)
Michael Scofield
trudne pytanie ^^
ona juz go chyba zaczyna olewać tak mi sie wydaje...gra przed nim taka slodka idiotke ktorej niby wszystko idzie wmowic
ona juz go chyba zaczyna olewać tak mi sie wydaje...gra przed nim taka slodka idiotke ktorej niby wszystko idzie wmowic
Michael Scofield
no bo gość troszke kręci, ja na jej miejscu bym go rzuciła za to mieszkanie i jego wykręty, mimo wszystko...
Michael Scofield
no przegioł na calej linii. moze ja kochac ale jak juz oklamuje i wypiera sie prosto w oczy to juz koniec...dla mnie by nie istniał
Michael Scofield
ale ona mnie wtedy zaskoczyła tez, bo do tamtej pory uwazałam ją za taką nieświadomą niczego sierotę, ślepo zapatrzoną w Jamesa, a ta zastosowała taki mały wybieg, sprawdzając go ;-)
i jeszcze nie dotknęła jego dłoni jak odchodziła...
coś mi sie widzi ze chyba będzie koniec ich "wielkiej" miłosci...
i jeszcze nie dotknęła jego dłoni jak odchodziła...
coś mi sie widzi ze chyba będzie koniec ich "wielkiej" miłosci...
Michael Scofield
tez mi sie tak wydaje...ale ten bol w jego oczach jak odchodzila...myslałam ze mi serce peknie...ale ja postapilabym pewnie tak samo...