Ostatnio zmieniony 2008-12-09, 12:52 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
ależ nawet nie śmiem wątpić... tylko mówie....tą koszule to powinien ją wyrzucić albo spalic, żeby mu wiecej na myśl nie przyszło jej znów założycTanira pisze: tak jest boski
Tanira pisze:ja pojade i moge mu nawet osobiscia ja zerwac z tego ponetnego ciala
a tam przerazony ^^ nie wyglada na swietoszka ^^ Tanira by się zabawiła w Majkiela Skofilda i by uciekła ze szpitala na rowerze like Pathosik ^^patus1905 pisze:Tanira pisze:ja pojade i moge mu nawet osobiscia ja zerwac z tego ponetnego ciala
ciekawe jakby zareagował..już widze biedny Chris taki przerazony ... a potem biedna Tanirka w kaftanie odjeżdza karetka na sygnale
Mówienie do siebie w trzeciej osobie swiadczy o pewnych zaburzeniachTanira pisze:Tanira by się zabawiła w Majkiela Skofilda i by uciekła ze szpitala na rowerze like Pathosik
taaaa zaburzeniapatus1905 pisze:Mówienie do siebie w trzeciej osobie swiadczy o pewnych zaburzeniachTanira pisze:Tanira by się zabawiła w Majkiela Skofilda i by uciekła ze szpitala na rowerze like Pathosik(nie no dżołk) już sobie Ciebie na taki rowerku wyobraziłam<hahaha>
nio oczywiście ja nic innego nie mówie jak to że pozytywnieTanira pisze:^^ ale pozytywnie zaburzone
hehe, też by mogła byćTanira pisze:najlepiej rozbieraną <marzy>
oj Tanira Ty to tylko o jednym ... ale jeszcze w weekend pubuszuje..moze jeszcze jakieś focie sie znajdaTanira pisze:najlepiej rozbieraną <marzy>
Ostatnio zmieniony 2008-12-08, 11:08 przez AutumnLeaf, łącznie zmieniany 1 raz.