Michael Scofield
ja kocham jej oczy normalnie...
Michael Scofield
o ja ... Ufff co za gorące fotki 9rozumiem KhAn że z prywatnej kolekcji
) na tym pierwszym rzeczywiście fajnie wyglądaja jej oczy... a reszty nie musze chyba komentować 
Michael Scofield
a tam, jak dla mnie w sam raz jest Sofiaaaa ;-)niunia pisze:Jej figura również mi się podoba, nie za chuda, nie za gruba; w sam raz![]()
ale rzeczywiscie ładna kobitka z tej Jodi
Panowie mają rozrywkę, po tych wielu dniach gdy pojawiały sie tylko zdjęcia*boskiego* i innych osóbek płci męskiej
Michael Scofield
nio co Ty B... ja specjalnie dla naszych panów 3 tematy ze zdjeciami kobitek z PB założyłam...ale widać tylko takie rozbierane sesjie mogą tu coś zdziałać.
Zdjecia Jodi świetne , slicznie wyszła ;-)
Zdjecia Jodi świetne , slicznie wyszła ;-)
Michael Scofield
no własnie tez to zauważyłam, tak to tylko co jakiś czas komentarz od jakiegoś chłopaka sie pojawiał, żeby nie było ze same baby tu piszą, a teraz to regularnie, jak nie Marq to KhAn nawet...patus1905 pisze:ale widać tylko takie rozbierane sesjie mogą tu coś zdziałać.
Michael Scofield
dzieki, bardzo se nacieszylemKhAn pisze:Wiem bo ja te zdjęcia z myślą o męskiej publiczności wrzuciłem a konkretniej dedykuję je marqniech sobie nacieszy oka razem ze mna
Michael Scofield
Ja jeszcze znalazłam takie:

Michael Scofield
śliczne...mam obsesje na punkcie tych oczu 
Michael Scofield
a ja mam taki sam... chyba ;-)niunia pisze:a mi sie akurat podobają; zwłaszcza kolor![]()
dziwny jest, taki niby zielony, ale nie do końca...
Michael Scofield
ale slicznie na tych zdjeciach wyszła, musze przyznac... tak w czarno-białej kolorytstyce jej oczy sa ładne 
Michael Scofield
to napewno masz je śliczneB... pisze:niunia napisał/a:
a mi sie akurat podobają; zwłaszcza kolor
a ja mam taki sam... chyba
dziwny jest, taki niby zielony, ale nie do końca...
a te zdjecia powyżej cudowne są
Michael Scofield
kojarzy mi sie z taka wampirzycą xD
Mahone
No , ładna to ona jest, choć wygląda na taką..nieprzystępną^^. A jak czasem spojrzy, to dobrze jednak że wzrokiem nie można zabijać
.
Michael Scofield
mi też ;-)Tanira pisze:kojarzy mi sie z taka wampirzycą xD
w ogóle tak drapieżnie wyszła ;-) ale do niej to akurat bardzo pasuje
Michael Scofield
te zdjecia całkowicie oddaają jej drapiezność i wogóle... i ten boski makijażB... pisze:w ogóle tak drapieżnie wyszła ale do niej to akurat bardzo pasuje
Michael Scofield
dokładnie..oddaje cały jej urok...B... pisze:mi też ;-)Tanira pisze:kojarzy mi sie z taka wampirzycą xD
w ogóle tak drapieżnie wyszła ;-) ale do niej to akurat bardzo pasuje
Michael Scofield
fajnie ma oczy zrobione... ;-)patus1905 pisze:i ten boski makijaż
Michael Scofield
noo. w sumie jak sietak wymaluje ... i te oczy takie ...czarno białe to wygląda naprawde imponujaco
Michael Scofield
na tych czarno-białych zdjęciach ładniej to wygląda niż na kolorowych czy choćby na ekranie PB, bo tam mimo ze sie az tak "mocno"nie malowała, to w niektórych scenach mi sie nie podobało, tak jakby miała te oczy...nie wiem...doklejone(?) ;-) moze to dlatego ze cała ubierała sie zwykle na czarno a mogłaby urozmaicic trochę te kolory 
T-Bag
o i na tej pierwszej fotce (czarno-białej) oczy są cudowne, ale dlaczego nie mogą być na innych fotkach?
Michael Scofield
mi tam sie podobaja na wszystkich fotkach...ma wyjatkowe oczy...
T-Bag
wyjątkowe może i ma, ale i tak mi się nie podobają, bo strasznie dziwnie wychodzą na zdjęciach,
P.S. Tanira super avek jak i sygn.
P.S. Tanira super avek jak i sygn.
Michael Scofield
mi sie tam podobaja xD
dzieki Mela :*
dzieki Mela :*
Michael Scofield
mi sie podobają tylko na Ty ch fotakach jak sa czarno białe..a jak w kolorze to sa takie dziwne i przerażliweTanira pisze:mi sie tam podobaja xD
Michael Scofield
przerazajace xD mmmm bosko ^^ taka mała wampirzyca xD