ja cie kocham normalnie ^^ rozbudzasz we mnie tak cudowne marzenia ze normalnie masakra ^^marq112 pisze:chyba ze ty bys pojechala na kasting i wygralawtedy bys do chrisa zarywala miedzy zdjeciami
majkiela molly moze zarwać
ja cie kocham normalnie ^^ rozbudzasz we mnie tak cudowne marzenia ze normalnie masakra ^^marq112 pisze:chyba ze ty bys pojechala na kasting i wygralawtedy bys do chrisa zarywala miedzy zdjeciami
widocznie nie mieli innego pomysłu by kontynuować serial tak też ubzdurali sobie, że jakaś kobitka będzie podobna do Scofield'a - jeśli chodzi o intelektualizm, co wydaje mi się bezsensu, a jakby tak spadła oglądalność, gdy wkroczy do PB Molly? Ciekawe... pewnie starali by sie jak najszybciej z tego wymigać, czyli pozbycie się Molly, bo innego wyjścia nie widzę...Tanira pisze:zabiłabym![]()
po co pchac kogoś do pak dobrego serialu na sile...ni% chce jej...po co ona sie tam jeszcze pcha?
tak mowimy klapa klapa... a jak sie okaze ze bedzie zajebiscie?Tanira pisze: nie mam słów...dla mnie to bedzie kompletna klapa
racja marq112, trzeba być dobrej myśli...moze to bedzie fascynujący watekmarq112 pisze:a jak sie okaze ze bedzie zajebiscie?
niemożliwe bo ja też ;-)patus1905 pisze:ja mimo molly i tak bede ogalać..dla Mahona ^^ haha
ee nioco ty ... tesknie za Sara ale takie jazdy to by było lekkie przegięciemarq112 pisze:sarah wayne callies i bedzie blizniaczka sary
wiem, przez ta przerwę nasze rozumy chodzą regularnie na spacery nas zostawiając samym sobiemarq112 pisze:wiem przeciez to byl zarcik
mój to już chyba całkowicie mnie opuścił... ja chce 9 odcinek !!!!!!!!!!!B... pisze:przez ta przerwę nasze rozumy chodzą regularnie na spacery