jak wczesniej mówili przed tym strajkiem że przerwa bedzie do kietwnia czy jakoś tak..to myslałam ze umre..ale do stycznia to jeszcze jakoś znioseTanira pisze: tak dobrze ze w stuczniu a nie za pół roku
Michael Scofield
Michael Scofield
no wlasnie i tak już dobrze, że chociaż o kilka miesiecy skrocili. Wystarczy nam czekać niecałe 35 dni 
Michael Scofield
juz 34 dni ^^
Michael Scofield
ja tak samo...7,8,9 mam mature probna ale zyje tylko prisonem....mania?
Michael Scofield
moze malutka obsesja... ale to chyba każdy już tu to maTanira pisze:ale zyje tylko prisonem....mania?
Michael Scofield
chyba tak... ^^patus1905 pisze:Tanira napisał/a:
ale zyje tylko prisonem....mania?
moze malutka obsesja... ale to chyba każdy już tu to ma
ale czas szybko zleciiii zostało tylko 30 dni. to niewiele biorąc pod uwagę czas świąteczny i imprezkeeeee sylwestrowąą
Michael Scofield
jeszcze tylko te 30 dni i bede mogla płakac razem z Jamesem...
Michael Scofield
a ja z Alexem
już sie cieszę na samą myśl, w przypadku obu panów kolejne odc sa kluczowe, bo losy ich życia dosłownie się "ważą" 
Michael Scofield
no taka prawda...chociaz gdzies widzialam w necie spis odcinkow i aktorow ktorzy beda w nich wystepowac i James sobie pozyje jeszcze ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
z tego co widzialam to rowniez...ale to nie jest wszystko pewne...ktos mogl zrobic sobie glupi kawal
Michael Scofield
oby nie, niech żyją jak najdłużej ;-)Tanira pisze:ktos mogl zrobic sobie glupi kawal
Michael Scofield
oby...kiedys mówiłas sobie (jeszcze przed rozpoczeciem 3 sezonu) ze jak mi Tedzia zabija to koncze ogladac. A tu mi whistler wyskoczyl...gdy obydwoje zgina kazdego smierć bede przezywac tak samo...zreszta w tym serialu nie da sie przejsc obojetnie obok niczyjej smierci...Nawet jakby Lechero zginąl tez bym plakała...Nawet ten Bellick...
Michael Scofield
hahaha dokładnie tylko ze ja miałam juz tak po pierwszym sezonie, bo mi w przeciwieństwie do Ciebie Alex wyskoczył już w drugim i tak zyje teraz w stresie juz 30 odc choc tak naprawdę to gdzieś od 17 drugiej serii ;-) , ale i tak dużo, Ty dopiero 8 wiec nie jest jeszcze tak źleTanira pisze:kiedys mówiłas sobie (jeszcze przed rozpoczeciem 3 sezonu) ze jak mi Tedzia zabija to koncze ogladac
Michael Scofield
dopiero 8 ale jak ja przezywam...jak Lechero trzymał go w tej swojej kanciapie i wmawial morderstwo to bylo straszne...i ta akcja z tym nozem...na szczescie w domu nikogo nie bylo bo zaczelam krzyczec i ryczec jak głupia...
Michael Scofield
no to faktycznie nieźle, ja jeszcze ani razu nie płakałam, nawet w najbardziej krytycznych momentach, twarda jestemTanira pisze:na szczescie w domu nikogo nie bylo bo zaczelam krzyczec i ryczec jak głupia...
no też byłam wtedy w stresie, ale nie ze względu na niego, tylko raczej na to, co jego ewentualna śmierć oznaczałaby np. dla Michaela ;-) ale wtedy to fajnie się wykręcał, tłumaczył jak mógł, widać było, że jest niewinnyTanira pisze:..jak Lechero trzymał go w tej swojej kanciapie i wmawial morderstwo to bylo straszne...
Michael Scofield
to chyba też ze mnie twardziel .. bo nie płakałam ani nawet nie podskakiwałam..B... pisze:Tanira napisał/a:
na szczescie w domu nikogo nie bylo bo zaczelam krzyczec i ryczec jak głupia...
no to faktycznie nieźle, ja jeszcze ani razu nie płakałam, nawet w najbardziej krytycznych momentach, twarda jestem hehe^^, co najwyżej podskakiwałam na fotelu
Michael Scofield
ja nie wiem jak wy tak możecie ^^ ja sie tak stresuje ^^
Michael Scofield
tak poprostu prosto z mostu... nie wiem, ja to przezywam wewnetrznie jakoś, ale nie skacze płacze czy coś tamTanira pisze:ja nie wiem jak wy tak możecie ^^ ja sie tak stresuje ^^
Michael Scofield
czy tylko ja jestem dziwna? no przepraszam i oprocz Autumn bo mamy podobne objawy ^^
Michael Scofield
eee tam .. poprstu każdy reaguje inaczejTanira pisze:czy tylko ja jestem dziwna
Michael Scofield
własnie, żeby nie było ze brak jakis szczególnych zachowań świadczył o mniejszej sile uczucia do naszego *hero* nie patus?patus1905 pisze:eee tam .. poprstu każdy reaguje inaczej
Michael Scofield
no świeta racja B..., to że nie dkacze, nie płacze czy cos nie oznacza że Nie wielbie *boskiego*B... pisze:własnie, żeby nie było ze brak jakis szczególnych zachowań świadczył o mniejszej sile uczucia do naszego *hero* nie patus
Michael Scofield
hehe, ja również mam takie objawy. Przeżywam wszystko w tym filmie tak bardzo ^^Tanira pisze:czy tylko ja jestem dziwna? no przepraszam i oprocz Autumn bo mamy podobne objawy ^^
to chyba świadczy o naszczej wrażliwości
Michael Scofield
nie jesteśmy osamotnione ^^niunia pisze:hehe, ja również mam takie objawy. Przeżywam wszystko w tym filmie tak bardzo ^^Tanira pisze:czy tylko ja jestem dziwna? no przepraszam i oprocz Autumn bo mamy podobne objawy ^^
to chyba świadczy o naszczej wrażliwości