dziekuje dziekuje dziekuje ;*
a te 17 zdjecie jako plakat bym sobie najchetniej wzięła, szkoda, że takie małe jest.
You have no idea, what your'e in for.. Mahone xD
zgadzam sieTanira pisze:jednak Alex jeszcze jakos wygląda xD
racja z wiekiem nabral..takiego wyrazu...powagi ,poprostu BOSKI xDAutumnLeaf pisze:wolę go starszego, wygląda o wiele lepiej ^^
nie zdaje Ci się to jest znany aktor...tylko nie pamiętam jak się nazywa (moja skleroza daje o sobie znać)B... pisze: co to za gość obok niego na tym zdjęciu, czy ja go skąś kojarzy czy mam przywidzenie
no to jest ten kolo co go razem z Lang wyciagnął z SOny... w 3 seriiB... pisze: musze poszukac bo zwariuje jak sie nie dowiem skad go kojarze
no własniepatus1905 pisze: nie zdaje Ci się to jest znany aktor...tylko nie pamiętam jak się nazywa (moja skleroza daje o sobie znać)
bez przesady B..., każdemu się zdarza (ja to się juz nawet przyzwyczaiłam)B... pisze:przed chwilą uświadomiłam ze jestem debilem czasami jak takich rzeczy nawet nie pamiętam

^^ haha.. Will jest jednym z nielicznych facetów u których podoba mi sie zarost...niunia pisze:na tym pierwszym zdjeciu jaki uroczy zarost..
nie cierpie gdy zapominam czegoś tak oczywistego!patus1905 pisze:bez przesady B..., każdemu się zdarza