Michael Scofield
Co sądzicie o serialu?? po za prisonem to jeden z moich ulubionych.
Michael Scofield
Całkiem fajny... bardzo podobał mi się , jak zresztą we wszystkich serialach , pierwszy sezon. Całkiem zabawny i wciągający- rzecz jasna nie tak bardzo jak PB 
Michael Scofield
moj również ;-) ;-)marq112 pisze:po za prisonem to jeden z moich ulubionych.
całkiem inny gatunek niż PB ale naprawdę bardzo ciekawy. Ogładam od pierwszych odcinków i musze przyznac ze z biegiem czasu sa coraz lepsze, a ostatnie to mnie poprostu rozbrajaja!
"Gotowe na wszystko" tym rózni sie od PB ze na kolejny odc nie czeka sie moze z taka niecierpliwoscia i podekscytowaniem( przynajmniej ja tak mam) ale raczej ze swiadomoscia ze czeka nas niezła porcja smiechu i przeniesienie w zupełnie inne realia beztroskiego i zwariowanego swiata szalonych gospodyń domowych! Naprawde polecam
Tweener
bardzo lubię gotowe na wszystko, chodż nie ma takiej akcji jak w PB, jest bardzo intrygujący ^^
Świeżak
Smieszny.bardzo mi sie podoba ale nie chce mi sie czesto czekac na niego 
Tweener
No leci po PB, to już wtedy nie oglądam muszę ściągać, bo bym nie wyrobiła...
Świeżak
Daje 4 bo serial nie jest powalający.
Michael Scofield
dałam 6. Teksty w tym serialu są nieziemskie
Michael Scofield
ja nie ocenie bo jeszcze w ogóle żadnego odcinka nie widziałam, ale chyba się skuszę, gdyż gra tam jedna z moich ulubionych aktorek.. Eva Longoria ^^
Michael Scofield
niunia musisz nadrobic zaległości ^^
Michael Scofield
koniecznie
, mam nadzieje, że chociaż kilka pierwszych odcinków zmieści mi się na moim 8 letnim kompie ^^
Michael Scofield
no ja ogladam na polsacie od jakiegos czasu 
Michael Scofield
nie no gotowe zasługuja bez wątpienia na 6- teraz gdy nie puszczaja Prisona na polsacie to tylko one zostaja mi na niedzielny seansik wieczorny i zieje z nich tak ze masakra
do tych którzy oglądają :
ktora z bohaterek najbardziej przypadła wam do gustu?
do tych którzy oglądają :
Michael Scofield
co prawda jeszcze żadnego odcinka nie oglądałam, jednakże napewno byłaby to Eva Longoria; śliczna jestB... pisze:do tych którzy oglądają :
piekna evka
Michael Scofield
jak na swój wiek wszystkie są ... fajen.. ale Eva to normalnie miodzio
(żeby nie było nie gustuje w kobitkach -jak tylko podziwiam ich urodę)
Michael Scofield
no własnie, zresztą jacyś chłopacy by sięrównież wypowiedzieli a niepatus1905 pisze:jak na swój wiek wszystkie są ... fajen.. ale Eva to normalnie miodzio (żeby nie było nie gustuje w kobitkach -jak tylko podziwiam ich urodę)
Michael Scofield
własnie ..ja oglólnie wrzucam fotki fajnych kobiet żeby ożywić panów...a i tak głównie wypowiadają się dziewczyny...niunia pisze:no własnie, zresztą jacyś chłopacy by sięrównież wypowiedzieli a nie
Michael Scofield
no nie ta fotka co wrzucila niunia to jest miodzio
zazdroszcze normalnie tym co tam z nia graja
jeszcze forum nie opanowalyscie, jestem ja

jeszcze forum nie opanowalyscie, jestem ja
Michael Scofield
śliczna jest nie da się ukryc
Michael Scofield
no wreszcie mamy wypowiedź jednego chłopaka ^^, pozdro marq 
a ona ma taką specyficzną urodę i mimo, że jest niska to figure tez ma niezła ;P
no ale te inne aktorki też są urodziwe

a ona ma taką specyficzną urodę i mimo, że jest niska to figure tez ma niezła ;P
no ale te inne aktorki też są urodziwe

John Abruzzi
Ale Eva jest najładniejsza
zajebiście opalona i wogóle hoho 
Michael Scofield
ho ho khan przklnal
alleluja
nie no swiruje. 
fajne zdjecia niunia, ale na tym drugim troszke glupio wyszla ta posrodku. nie pamietam jak ma na imie
fajne zdjecia niunia, ale na tym drugim troszke glupio wyszla ta posrodku. nie pamietam jak ma na imie
Michael Scofield
no Eva ( szalona Gabrielle) jest śliczna i wogóle gra zwariowana postac, tylko jej partnerzy sa serialu są tacy raczej sobie, np. ostatnio wzieła sobie kandydata na burmistrza( w sumie już wygrał), który jest stary i siwy, ale jakiś tam swój urok ma.
Nie wiem nawet czy grana przez nia bohaterka nie jest moją ulubiona, chociaż... może bardziej Susan albo Linette... no nie wiem sama
Nie wiem nawet czy grana przez nia bohaterka nie jest moją ulubiona, chociaż... może bardziej Susan albo Linette... no nie wiem sama
Michael Scofield
ja najbardziej lubie ta stara babcie ktora trzyma w zamrazarce swojego meza 
a dzisiaj jest ostatni odcinek serii
a po nim jakies wywiady 
a dzisiaj jest ostatni odcinek serii
Michael Scofield
heheh no babka miała pomysl jak rozwiazac swoje problemy finansowe, hehe nie ma co ;-)marq112 pisze:ja najbardziej lubie ta stara babcie ktora trzyma w zamrazarce swojego meza
chyba nikt nie jest normalny kto tam mieszka
ale przynajmniej mamy zianie :->
a dzis ostatni odc...szkoda...mam nadzieje ze jak najwszybciej puszca nowa serie albo przynajmniej wroca do poprzednich bo chyba umre z nudów...