ee jak wszystkie Jego zdjątka..ale rzeczywiście ten fryz... moca rzeczB... pisze:A TAM MI OD RAZU SIE W OCZY RZUCIłA przykuwa uwagę...

Ostatnio zmieniony 2007-12-08, 00:51 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
łooooo fajnie te fotki jka nie wiem co...Tanira pisze:OOOOO THEY ALL DIE XD
kocham to zdjęcie
moja siostra również pod jego wpływem kupiła sobie taka motorolkęB... pisze:pod jego wpływem sprawiłam sobie taką samą choc do tej pory wydawało mi sie ze jest troche za szeroka, ale jemu było z nią tak do twarzy ze nie mogłam sie powstrzymac
i dobrze bo ja jak do tej pory jestem z niej bardzo zadowolona...Tanira pisze:moja siostra również pod jego wpływem kupiła sobie taka motorolkę
ja nie mam zadnego whistlerowego gadzecika...chyba se przewodnik ornitologiczny kupieB... pisze:i dobrze bo ja jak do tej pory jestem z niej bardzo zadowolona...Tanira pisze:moja siostra również pod jego wpływem kupiła sobie taka motorolkę
miło miec pod reką taki alexowy gadzecik i jeszcze z jego piekną mordką na wyswietlaczu
zawsze coś.. ja nie moge mieć takiego Alexiowego telefoniku bo jestem wierna Nokii a sama myśl o motorolii przyprawa mnie o mdłości.. chociaż fajnie wyglądają ale są szalenie niepraktyczne i skomplikowaneTanira pisze:chyba se przewodnik ornitologiczny kupie
A takowy telefonik ma jedna koleżanka z klasyTanira pisze:taka motorolkę
nie sa az tak skomplikowane jak sie moze wydawac, ja tez do tej pory mialam tylko nokie ale naprawde V3 jest spoko ;-) polecam polecampatus1905 pisze:chociaż fajnie wyglądają ale są szalenie niepraktyczne i skomplikowane
no koniecznie zeby był dokładnie taki jak jego u nas takich nie dostaniesz... ;-)Tanira pisze:a po przewodnik to se do Panamy pojade ^^
Ostatnio zmieniony 2007-12-08, 15:30 przez B..., łącznie zmieniany 1 raz.