i jeszce jedna sygna
ojj tam Ty to tylko byś ją krytykowałaTanira pisze:na jednym zdjeciu jej co nieco wystaje
bardzo zazdroszczepatus1905 pisze:ojj tam Ty to tylko byś ją krytykowałaTanira pisze:na jednym zdjeciu jej co nieco wystaje, pewnie zazdrościsz jej że jest tak blisko Twojego Whistlerka
się poszuka to się znajdzie...zaraz dorzuce jakieś nowe... jak skoncze robić bioleniunia pisze:patus1905, gdzie ty te zdjecia znalazlas, nigdzie na niecie ich nie widziałam
tez to zauważyłam ;-) pod względem zachowania tak jakos no i wyglądu pasują do siebieTanira pisze:pasuje do Linca...
nawet pozaplanem słodko razem wyglądają...a jeszcze teraz jak Dominic jest wolny to romans murowany ^^B... pisze:tez to zauważyłam ;-) pod względem zachowania tak jakos no i wyglądu pasują do siebieTanira pisze:pasuje do Linca...
ale z Was plotkary, nie ładnie... ale w sumie pasują do siebie w serialu :Mięśniak i zimna suka... a w realu też wyglądają jakby sie lubili -nawet bardzoTanira pisze:nawet pozaplanem słodko razem wyglądają...a jeszcze teraz jak Dominic jest wolny to romans murowany ^^
fajnie ich posumowałaspatus1905 pisze:ale z Was plotkary, nie ładnie... ale w sumie pasują do siebie w serialu :Mięśniak i zimna suka... a w realu też wyglądają jakby sie lubili -nawet bardzo
jak to mówi mój historyk... "tylko spokój nas może uratować" więc musimy cierpliwie czekac... (nie naiwdze czekania)Tanira pisze:poczekamy zobaczymy

no mi tez sie tak wydajeMela0607 pisze:chociaż muszę przyznać iż ona znów taka piękna nie jest, przynajmniej jej uroda nie przypadła mi do gustu ;-)
no własnie mi sie tak wydaje że nie za bardzoniunia pisze:ona na tych poprzednich fotkach ma w ogole stanik
nie musi tego robic w ten sposóbB... pisze:mimo wszystko na jakieś "wyjścia" takie szczególne to mogłaby jednak założyć, bo wiecie... chyba ze robi to celowo zeby zwrócic na siebie uwage... mam nadzieję ze nie jednak ;-)
a mi sie akurat podobają; zwłaszcza kolorMela0607 pisze: ale jej oczy mnie odpychają - są straszne