warto sobie ogladnac te wszystkie odcniki jeszcze raz, dostrzega sie wiecej rzeczy niz za pierwszym razem ^^
teraz zabieram sie za III...
a i gratuluje kochana ! to już ranga vipów
taa chyba jak sobie go sam nakręciłes z sobą w roli glownej haha sasasaGość pisze:Hmm ... to dziwne! Bo ja mam dostępny 9 odcinek 3-go sezonu.
ahhh dziekuje nawet nie zauwazyłam...niunia pisze:gratuluje kochana ! to już ranga vipów
jeśli sciągasz z Bearshare, bądź z e-mule to się nie dziwie ze masz już 9 odcienek^^, niektorzy specjalnie piszą taki tytuł, by dużo ludzi to sciagało, a w rzeczywistosci moze tam byc jakis inny film, albo nwet wirusGość pisze:Hmm ... to dziwne! Bo ja mam dostępny 9 odcinek 3-go sezonu.
ja tez, bo jakby miał zginać ktos kto NIE POWINNIEN to bym chyba umarła razem z nim ;-)niunia pisze:wole zdecydowanie happyend
ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co bym zrobiła jakby Alex umarł..nieee .. boshe ... chyba bym zaryczała się na śmierc...B... pisze:jakby miał zginać ktos kto NIE POWINNIEN to bym chyba umarła razem z nim
własnie ja sie boje zeby im cos takiego czasem nie przyszło do głowy bo sobie tak układam ostatnio z nudów rózne wersje dalszych wydarzeń i mi rózne głupoty na myśle przychodza, ale oby sie nie sprawdziły...ale odpukajmy..nic takiego nie może mieć przeciez miejsca
ja tez tak robie..ale zawsze Alex wychodzi z nich z opresji i wszystko kończy się heppy endem...B... pisze:układam ostatnio z nudów rózne wersje dalszych wydarzeń
No jak to przeciez nawet alex poweidzialpatus1905 pisze:B.. napisał/a:
jakby miał zginać ktos kto NIE POWINNIEN to bym chyba umarła razem z nim
ja nawet nie jestem w stanie sobie wyobrazić co bym zrobiła jakby Alex umarł..nieee .. boshe ... chyba bym zaryczała się na śmierc...ale odpukajmy..nic takiego nie może mieć przeciez miejsca
haha.. nio to *jupi* .. w kńcu jest THEY .. czyli oni ..a nie WE czyli my....AleX przezyje *szaleje*marq112 pisze:THEY ALL DIEEE
to mozna róznie interpretować hehemarq112 pisze:No jak to przeciez nawet alex poweidzial
THEY ALL DIEEE![]()
![]()
![]()
^^
o niee tylko nie Pati błagam..to mi się kojarzy z blond pustakiem..PAtuŚ albo patrycja poproszeTanira pisze:pati spokojnie
Dobra Patusiupatus1905 pisze:o niee tylko nie Pati błagam..to mi się kojarzy z blond pustakiem..PAtuŚ albo patrycja poproszeTanira pisze:pati spokojnie
nio dziekuje Tanirko ..tak już lepiej *przytul*Tanira pisze:Dobra Patusiu
Ostatnio zmieniony 2007-12-08, 15:21 przez Tanira, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorrki wszystkich za błąd, po nazwie zdawołoby się, że to odcinek 3-ciego sezony, jednak ktoś zrobił sobie jaja!patus1905 pisze:taa chyba jak sobie go sam nakręciłes z sobą w roli glownej haha sasasaGość pisze:Hmm ... to dziwne! Bo ja mam dostępny 9 odcinek 3-go sezonu.
luuz luzz. myslaląm że jestes jednym z tych co piszą bzdury zeby wprowdzić zamet ..ale widze jesteś porządny " Gość"Gość pisze:patus1905 troszkę ostarożniej ze słowami! Każdemu zdarza się pomyłka czy też gafa!
OoO .skakałabym chyba ze szczęścia ,ale teraz już jest "wcześniejszy" termin, więc wątpiemarq112 pisze:fajnie jakby jednak wyemitowali wczesniej