Michael Scofield
Na lekcji?! o matko moja...potrafię to sobie wyobrazić OO xD
Michael Scofield
a ja sobie ja przeczytam xD pozniej bede cię Nati męczyć xD
Michael Scofield
no polemizowałabym w tym miejscu akurat ;-) ale zianie było bo mamy naprawde spoko nauczycielke- poczciwa kobieta, która wierzy ze sie uczymy idzie nam czesto na reke no i jak mielismy zalamke po potopie to stw ze chcemy w koncu jakąs normalna ksiazke bo narzucony kanon lektur nas ogranicza no i po burzliwym głosowaniu padło na 11 minut- trzy lekcje wyjęte z zycia po prostu...patus1905 pisze:ale macie fajną szkołe...
Michael Scofield
nasza tez jest poczciwa ale na to by nie poszłaB... pisze:no polemizowałabym w tym miejscu akurat ;-) ale zianie było bo mamy naprawde spoko nauczycielke- poczciwa kobieta, która wierzy ze sie uczymy idzie nam czesto na reke no i jak mielismy zalamke po potopie to stw ze chcemy w koncu jakąs normalna ksiazke bo narzucony kanon lektur nas ogranicza no i po burzliwym głosowaniu padło na 11 minut- trzy lekcje wyjęte z zycia po prostu...patus1905 pisze:ale macie fajną szkołe...![]()
![]()
traumatyczne przezycie hehe
Michael Scofield
zazdroszcze ja mam taka flegmatyczną jędze... która nas wielbi dręczyc... i jak tylko słysze jej głos to mi sie zbiera na wymiotyB... pisze:nauczycielke- poczciwa kobieta
ile ja bym dała za takie "przezycie" A nie tylko "dziady" czy "K. Wallenrod"B... pisze:trzy lekcje wyjęte z zycia po prostu... traumatyczne przezycie hehe
Świeżak
Fantastyka rządzi
1. Eragon + Najstarszy
2. Hobbit, czyli tam i zpowrotem
3. Seria Harry Potter
1. Eragon + Najstarszy
2. Hobbit, czyli tam i zpowrotem
3. Seria Harry Potter
Michael Scofield
no jest czego ;-) naprawde jest spoko ale czasem jej mi szkoda bo ją kompletnie olewamy i jak 33 osoby z mojej genialnej IIIB nie zda teraz matury to wszystko pójdzie na jej konto no ale może sie wezmiemy jeszcze za naukępatus1905 pisze:B... napisał/a:
nauczycielke- poczciwa kobieta
zazdroszcze ja mam taka flegmatyczną jędze... która nas wielbi dręczyc... i jak tylko słysze jej głos to mi sie zbiera na wymioty![]()
a wyobraż sobie ze ona sama ją zaproponowała, a jak jedna dziewczyna opowiedziala o czym jest to od razu wszyscy sie zgodzilinasza tez jest poczciwa ale na to by nie poszłachyba by sie załamała psychicznie ^^
Michael Scofield
haha ja za rok bede IIIB ... niestety u nas mówi się "sławna IIB" - sławna oczywiście w złym tego słowa znaczeniu...a ja nie wiem czemu... moze dlatego że zabardzo wrjujemy.... niee nie możliweB... pisze:mojej genialnej IIIB
Michael Scofield
nasza proponowała jakieś pamietniki nimfomanki w 2 klasie 
Michael Scofield
ja na lekcji ostanio se czytalem
jak dostalem berka 
C-Note
Zgadzam sięTanira pisze:władca pierścieni jest ok ale jak miałam czytać hobbita to była masakra ^^ nie dałam rady i zaniechałam dalszego czytania xD
Ja jeszcze lubię "Pośredniczkę" Meg Cabot, ale pod tym drugim nazwiskiem napisaną... i Harry'ego Pottera, ale stanęłam na 6 części
Michael Scofield
ja nawet na Władcy... wymiękłam... mam chyba troche skrzywienie jakies, bo chocby ksiazka była nie wiem jak ciekawa to jej rozmiary i tak sa decydujace...hostessa pisze:Tanira napisał/a:
władca pierścieni jest ok ale jak miałam czytać hobbita to była masakra ^^ nie dałam rady i zaniechałam dalszego czytania xD
Zgadzam się
Jedyna z takich obszerniejszych która mnie zaciekawiła to Kod Leonarda...
A teraz sie zabieram za Mistrza i Małgorzate,bo akurat przerabiac mamy, ciekawe czy wytrwam!
Michael Scofield
Tolkiena przeczytałam chyba wszystkie książki OO jak nie było w bibliotece to latałam do księgarni, kocham cię Mistrzu ty mój ;* ^^
C-Note
A mnie Kod Leonarda po prostu dobił... nic z tego nie rozumiałamB... pisze:Jedyna z takich obszerniejszych która mnie zaciekawiła to Kod Leonarda...
Michael Scofield
no co Ty hostessa, ja jak sie do tego dossalam to przeczytalam w jeden dzien (non stop tylko z przerwami do wc
) swietne ksiąźka ;-)
Michael Scofield
Boże jak ja kocham Makbeta...o matko...napisany chyba specjalnie dla mnie 
C-Note
każdy ma swój gust. ja takich książek nie trawiępatus1905 pisze:no co Ty hostessa, ja jak sie do tego dossalam to przeczytalam w jeden dzien (non stop tylko z przerwami do wc) swietne ksiąźka ;-)
Michael Scofield
,hostessa pisze:każdy ma swój gust. ja takich książek nie trawię
wiem wiem , ja tylko wyrazam swoje zdanie, ja na przykład nie mogę pojąc jak Tanirze moze podobac się Makbet...
C-Note
No niby ja też nie...patus1905 pisze:wiem wiem , ja tylko wyrazam swoje zdanie, ja na przykład nie mogę pojąc jak Tanirze moze podobac się Makbet...
Michael Scofield
kocham Makbeta...ludzie jak ja kocham tego człowieka!!!! pisałam dzis o nim na probnej maturze...jezu kocham...
C-Note
To jest to, co miał jakąś tam niezwrównoważoną żonę czy cośTanira pisze:kocham Makbeta...ludzie jak ja kocham tego człowieka!!!! pisałam dzis o nim na probnej maturze...jezu kocham...
Michael Scofield
tak xD namawiała go do zbrodni ^^ on zabił a ona oszalała i sie zabiła xD mmmm kocham xD
C-Note
Hehe to jednak coś o tym wiem
Nie czytałam, ale siorka pisała na mature pracę o kobietach w różnych epokach, więc się nasłuchałam przykładów 
Michael Scofield
no prosze xD ja mialam o szalenstwie i obłakaniu...
Michael Scofield
no ja czytałam ...ale żeby to jakos szczegółnie wciagające było to nie powiem
ale kazdy ma swoje zdanie :->