a ja tam nie koniecznie a wszystko zaczeło sie od tego pana:patus1905 pisze:ja tam lubie u chłopaka dłuższe włosy
http://www.sportowefakty.pl/images/zdje ... /Henry.jpg
ale jak komuś rozwiewa ładnie grzywę jak cudnemu Willusiowi to tez nieźle
a ja tam nie koniecznie a wszystko zaczeło sie od tego pana:patus1905 pisze:ja tam lubie u chłopaka dłuższe włosy
Wiesz, każdemu co innego pasujeTanira pisze:ja nie lubie u facetów tak az bardzo krótkich włosów...
fanka to mało powiedziane kochanapatus1905 pisze:oo widze fanka terrego Henry... uu swgo czasu tez miałam chrapke na tego pana
gdzies widzałam w takich dłuzszych ale nie wiem czy mowimy o tym samymTanira pisze:Dominica Purcella w długich włosach? miód xD
yes, yes, yes ^^Tanira pisze:niech se bedzie kim chce i tak jest the best xD
oj tak ^^ co do tego nie mam watpliwosci xDniunia pisze:yes, yes, yes ^^Tanira pisze:niech se bedzie kim chce i tak jest the best xD
jak dla mnie nadal bedzie cudowny nawet jesli byłby kosmita.. ^^
ooo takkk.. *marzyciel*patus1905 pisze:dla Ciebie niunia, wystarczy tylko jedno Michael ... i nic więcej do szcześcia nie potrezba co??
ty to masz dobrze, ja jeszcze nie widziałam w bokserkach Wenta ^^Tanira pisze:ja zdjecia Jamesa rozebranego mam xD wiec ja juz niczego nowego bym nie zobaczyła xD wkleiłabym gdybym mogła ale cos mi nie wychodzi