Michael Scofield
Oczy...już piałam peany na temat jego oczu...
Michael Scofield
i juz wiecej nie pisz ^^
ach ten lazur
ach ten lazur
Michael Scofield
no to ja sie nie bede na temat oczu wypowiadal ^^
zeby nie bylo ze beda mnie palcami wytykali
zeby nie bylo ze beda mnie palcami wytykali
Michael Scofield
o tak uzbrojony niebezbieczy i mega sexownyAutumnLeaf pisze:Alex z nożem w ręku wymiata.
Michael Scofield
raczej szafir...*wachluje się*
kolejna ulubiona scena moja, spotkanie z prawnikiem przy siatce...więcej nie komentuję, bo jakoś nie mogę się zebrać na powagę ^^
kolejna ulubiona scena moja, spotkanie z prawnikiem przy siatce...więcej nie komentuję, bo jakoś nie mogę się zebrać na powagę ^^
Michael Scofield
ale fajne sa sceny jak jest zdenerwowany i nie wie co zrobic
caly sie tak fajnie trzesie^^
naprzyklad jak majkel poweidzial ze powie lechero ze to on zabil tyge ^^
Michael Scofield
jejku ale ja dawno w tym temacie nie pisałam ^^
ta scena z nożem jest jedną z lepszych ^^,
i te oczka szafirowe <3
ta scena z nożem jest jedną z lepszych ^^,
i te oczka szafirowe <3
Michael Scofield
o tak...boskie sa sceny gdy go nosi ^^marq112 pisze:ale fajne sa sceny jak jest zdenerwowany i nie wie co zrobic
Michael Scofield
Mamrocze wtedy coś do siebie, jakby zupełnie odrywa się od rzeczywistości...Jeżeli jakoś da sobie radę w Sonie, to czeka go długa droga, żeby w końcu jakoś się pozbierał...nie sądzę, że kiedykolwiek przestaną go prześladować obrazy z przeszłości...takich rzeczy sie nie zapomina...
Michael Scofield
oj ... to ja go mocno przytule i na pewno zapomni 
Michael Scofield
ach te nasze chore fantazje ^^ kocham je ^^
megasexowny albo macsexowny, obydwa określenia prawidłowe xD
megasexowny albo macsexowny, obydwa określenia prawidłowe xD
Michael Scofield
a podniecający też? xD
Michael Scofield
alez jak najbardziej 
Michael Scofield
po co ja sie pytałam xD
Michael Scofield
przeciez to było pytanie retoryczneTanira pisze:po co ja sie pytałam xD
Michael Scofield
wręcz podniecająco inteligentny, nieprzyzwoicie bystry, logicznie kojarzący fakty, wyszkolony agent FBI posiadający bardzo sexowny głos (i nie tylko ;-) ) no.., to dopiero wejście smoka hyhy
witam wszystkich na forum i tym samym powiększam williamowo-fichtnerowskie grono 
Michael Scofield
i tak wzrok ma "mętny" , taki dramatyczny wyraz twarzy momentami, ehh.. uwielbiamTanira pisze:i oczy mu sie jasniejsze robia xD
Michael Scofield
agulec, witamy 
Michael Scofield
widzę, że sekta, w dobrym tego słowa znaczeniu, się powiększa xDwręcz podniecająco inteligentny, nieprzyzwoicie bystry, logicznie kojarzący fakty, wyszkolony agent FBI posiadający bardzo sexowny głos (i nie tylko ) no.., to dopiero wejście smoka hyhy witam wszystkich na forum i tym samym powiększam williamowo-fichtnerowskie grono
Głos to jeden z jego najmocniejszych atutów...ta barwa ta intonacja to brzmienie ach i och ^^
p__s a tym avatarem zmiotłaś mnie z krzesła OO
Michael Scofield
o takB... pisze:i tak wzrok ma "mętny" , taki dramatyczny wyraz twarzy momentami, ehh.. uwielbiamTanira pisze:i oczy mu sie jasniejsze robia xD
Michael Scofield
a ja ubóstwiam, jak całe biuro wokół niego główkuje, podrzuca mu jakieś pomysły, a on już jest w swoim świecie, coraz bliżej odpowiedzi, rozwiązania zagadki, kolejnego kroku Scofielda. Kocham te momenty.
Michael Scofield
ach witamy agulec, w Naszych skromnych progach... widze że tak jak wiekszość z Nas ubóstwiasz przecudownego , bosko- męskiego przewspaniałego Williama F. tym milej Cię witam ...agulec pisze:wręcz podniecająco inteligentny, nieprzyzwoicie bystry, logicznie kojarzący fakty, wyszkolony agent FBI posiadający bardzo sexowny głos (i nie tylko ) no.., to dopiero wejście smoka hyhy witam wszystkich na forum i tym samym powiększam williamowo-fichtnerowskie grono
mi chyba nigdy nie znudzi sie wychwalanie Willa
Michael Scofield
chyba sie z tym nie zgodzepatus1905 pisze:skromnych progach...
a i znalazlem tapetke z mahonem, stara ale jak ktos nie zna to daje

EDIT:
nie zauwazyliscie jak ma smieszne lewe oko skierowane?
Ostatnio zmieniony 2007-12-07, 18:56 przez MarQ, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
nie widze tapetki
Michael Scofield
juz jest bo na poczatku zle wkleilem