dobra, dobra, całe forum w avach Taniry, pewnie też powinnam : D. ale aż mnie bierze żeby samemu zrobić *natchnienie* te ostatnie szczególnie mi się podobają
Fernando Sucre
patus ślepy kurczaku, tu masz adress: http://img98.imageshack.us/img98/9731/willcopygx3.jpg
dobra, dobra, całe forum w avach Taniry, pewnie też powinnam : D. ale aż mnie bierze żeby samemu zrobić *natchnienie* te ostatnie szczególnie mi się podobają
!
Michael Scofield
cudne cudne dzieki 
Michael Scofield
ojjj nie ... az mnie boli to co Willa boli... nie moge patrzeć na jego cierpienie... biedactwo co on sobie robi w te nadgarstki 
John Abruzzi
Tanira
cudny :love: dzięki 
Michael Scofield
ciesze się, że się spodobał :**Madziula* pisze:Taniracudny :love: dzięki
jedziemy dalej ^^

Michael Scofield
pożyczyłam sobie jeden a teraz zmieniam na drugi, bo normalnie oba cudne i aż trudno sie zdecydować 
Michael Scofield
Beata ten jest rzeczywiście prześliczniutki ^^
Michael Scofield
właśnie cudniusie Tanirko ... wielkie całus ode mnie dla Ciebie za te avki :-*
Michael Scofield
nie ma za co
dla mnie to sama przyjemnosc 
Michael Scofield
a zrobila bys ocs fajnego z tbagiem ?? moze z jakims czerwonym akcentem w stylu tego co mam teraz ??
Michael Scofield
ale masz dziewczyno kupe roboty! hehe troszke cie wykorzystujemy ale szkoda zeby taki talent
sie marnował 
Michael Scofield
ja kocham sie bawić grafiką xD kocham zmieniac kolory dodawac rozne inne pierdołki xD i ciesze sie ze to co robie sie komus podoba xD
Michael Scofield
a to moze zrobisz mi jesce jakiś awek wiadomoz kim...tylko tez zjakimis zywszymi akcentami... bo mi sie trak troche za niebieski Willuś zrobił
Michael Scofield
mi sie ostatnio spodobal czerwony akcent na avki
zwlaszcza jak jest t-bag 
Michael Scofield
Michael Scofield
tanirka jestes swietna
:*
dzieki za tego tbaga
dzieki za tego tbaga
Fernando Sucre
tanira cuuuudne avatarki tworzysz ale ja(nowicjusz:D) nie wiem jak i gdzie je sobie wstawic pomozesz? ;-)
Michael Scofield
pomogę
klikasz w PROFIL. gdy juz tam wjedziesz na ta stronke na samym dole masz miejsce na avatar. wystarczy skopiowac tylko adres obrazka i wkleic w miejsce do tego przeznaczone 
Michael Scofield
nio wchodzisz w profli (na górze w lewym rogu) i tam muszisz wpisac [img]link%20obrazka[/img] i naciskasz wyślij i masz sliczny avek
Michael Scofield
o lol jaki Michael swietny ten trzeci, gdybym nie była wierna Alexowi to bym sobie go chyba pożyczyła...

Mahone
tanira, cudne avatarki tworzysz, ale mam pytanie ??
Czy mogłabym część z nich skopiować na forum, gdzie jestem modem FC T-Baga ? Szukałam różnych avków, ale nigdzie takich fajnych nie ma..A widziałam, że parę Avatarów z Theodorem było.
Michael Scofield
pewnie Alexxa, nie ma problemu 
Michael Scofield
Taniraaaaaaaa mam do ciebie pro$be 
nie moglabys zrobic z tego zdjecia avatara ?? taki jak zwykle z czerwonym klimacikiem i napisem jakims takim zayebiaszczym MURDER
tak se wymyslilem 

nie moglabys zrobic z tego zdjecia avatara ?? taki jak zwykle z czerwonym klimacikiem i napisem jakims takim zayebiaszczym MURDER

Michael Scofield
marq112 no nieźle sobie to wymyśliłeś z tym avkiem, zdjęcie bardzo trafione
ciekawe co Tanira z tego wykombinuje ;-)
ciekawe co Tanira z tego wykombinuje ;-)
John Abruzzi
Tanira, a ja jakbym mogła prosić o avka z tym zdjęciem