Michael Scofield
AutumnLeaf wielkie dzieki za te zdjecia .... jaki on był słodziutki...
zresztą teraz tez jest ;-)
Michael Scofield
a prosze prosze ^^
Toż to taki mały Willuś był ^^
Toż to taki mały Willuś był ^^
Michael Scofield
co tu tak cicho w tym temacie od dłuższego czasu?? ;-)
czas najwyższy wznowić rozważania na temat naszego boskiego
może mógłby mi ktoś( kto się zna i oglądał) jakiś film z jego bogatej filmografii-tylko taki jakiś mniej znany o którym nie było tu jeszcze mowy, a który warto obejrzeć?
czas najwyższy wznowić rozważania na temat naszego boskiego
może mógłby mi ktoś( kto się zna i oglądał) jakiś film z jego bogatej filmografii-tylko taki jakiś mniej znany o którym nie było tu jeszcze mowy, a który warto obejrzeć?
Mahone
Ja widziałam jedynie Armagedon, choć zdziwiłam się niemało gdy tam go zoabczyłam(film oglądałam dla Petera S
). Dlatego mam to samo pytanie- kto mi poleci jakiśdobry film gdzie duużo Williama ?? 
Michael Scofield
właśnie ..potrezbny mi film... bo sriale za długo się sciaga... co polecacie(film żeby było duuuuuuuuuuużo Willa )
Michael Scofield
w sumie to ja nie wiem...ja tam go uwielbiam w Pearl Harbor ^^ fajny z niego wiesniak ^^
Michael Scofield
Taki brudas xD za cholere bym go nie poznała! Jeszcze dechą dostał xD
Michael Scofield
taaaaa....tak mnie teraz naszło na Armagedona.... chyba musze wypozyczyc xD
C-Note
Ale w 'Armageddonie' to w sumie marną rolę miał...Tanira pisze:taaaaa....tak mnie teraz naszło na Armagedona.... chyba musze wypozyczyc xD
Michael Scofield
no właśnieAle w 'Armageddonie' to w sumie marną rolę miał...
Michael Scofield
B... pisze:no właśnieAle w 'Armageddonie' to w sumie marną rolę miał...a szkoda... w ogóle nie zwróciłam na niego uwagi jak oglądałam ten film po raz pierwszy i drugi, bo rzeczywiście mało go tam było a inne postacie odwracały uwagę widzów...np. taki Billy Bob Thorton
jezuuu ja mam jakiś odchył chyba ze podobają mi sie obiektywnie patrząc sami tacy "starcy"
![]()
a no miał małą rolę...ale był xD
a co do tych starszych
Michael Scofield
u mnie to samo..ale co ja poradze... jak patrze na Alexa, Whistlera i Michaela to ... uuu, co ja poradze , może to jest jakieś zboczenie czy coTanira pisze:wszyscy twierdzą, że mam spaczony gust bo tylko w takich starych gustuje
Michael Scofield
weź nawet tak nie mówpatus1905 pisze:u mnie to samo..ale co ja poradze... jak patrze na Alexa, Whistlera i Michaela to ... uuu, co ja poradze , może to jest jakieś zboczenie czy coTanira pisze:wszyscy twierdzą, że mam spaczony gust bo tylko w takich starych gustuje
Mahone
Hmm..Mimo mojej niesympatii do Michaela- to bez przesady, ale 35 lat to żadna starośćpatus1905 pisze:ak patrze na Alexa, Whistlera i Michaela to ... uuu
A w Armagedonie nie miał znowu takiej najgorszej roli..
Michael Scofield
nio w porównaniu do moich 17 to jednak juz troche ... tak...
Michael Scofield
a co tam ^^ 35 lat co to jest
a 51
pffff xD takie nic przecież xD
Michael Scofield
właśnieTanira pisze:a co tam ^^ 35 lat co to jesta 51
pffff xD takie nic przecież xD
nie no ja pisząc o moim odchyle co do "staruszków" to miałam na mysli takich pod 50-tkę a nie takich co maja 35 lat-takie okazy to jeszcze młodziki
Michael Scofield
taaaa xD im starsi tym lepsiejsi xD
Michael Scofield
... na razie słyszałm to o Kobietach ale jak widać do facetów też to pasuje
"Mężczyźni są jak wino, im starsi tym lepsi"
"Mężczyźni są jak wino, im starsi tym lepsi"
Michael Scofield
i jak wino uderza do głowy ^^
Michael Scofield
też szczera prawdaTanira pisze: jak wino uderza do głowy
Michael Scofield
ja tu sie zaczynam nad Łiliamem rozpływać a mój Chris taki osamotniony ^^
Michael Scofield
wiesz jestem za tym że mojej miłosci wystrczy dla wszystkich przystojniaczków... Willaim Chris Michael... i wieli innych . Ty tez nie powinnaś się ograniczać 
Michael Scofield
ekhm pomysle nad tym ^^
Michael Scofield
A ja się dzisiaj Naćpam Inwazją. Nie idę spać.