Fernando Sucre
szpon masz swietny awatarek i spox zdjęcie w podpisie^^ I własnie kto to Sylvia i Lisa?????
John Abruzzi
Powiększyłem ankietę o 2 nowe panie tak więc mam nadzieję, że każdy teraz bedzie zadowolony i nikomu już nie będzie nikogo brakowało 
Mahone
ha
. Maricruz ma najwięcej głosów ! ja- choć jestem dziewczyną- zagłosowałam na Maricruz również 
Michael Scofield
no jakby już tak chciec skompletowac ta ankiete to moze jeszcze Pam?? tak z symaptii dla Alexa...
nie no babka w sumie niczego sobie, w porównaniu do niektorych innych bohaterek np Veronici to prezentowała sie naprawde niezle 
Michael Scofield
racja RACJA... calkiem fajna babka..a ze żona alexa totylko dodatkowy plus 
John Abruzzi
Jest i Pam
tak więc teraz głosować i nie gadać już, że kogoś brakuje 
Mahone
Dlaczego nie można anulować głosu?:( (czy można ;>) W związku ze zmianą w ankiecie ja bym wolała oddać głos na Pam 
Fernando Sucre
W sumie to wszystkie są ładne 8D. Jedynie Veronica była taka sobie, te jej gały były straszne XDD. Ale poza tym to najchętniej bym na wszystkie zagłosowała, choć nie kojarzę żadnej Sylvi i Lisy :0.
Mahone
Lisa to matka LJa.. A sylvia- nie mam pojęciaOktarynka pisze:Lisy :0.
Hmm.. Jak już to dolna wargaOktarynka pisze:Jedynie Veronica była taka sobie, te jej gały były straszne XDD.
Michael Scofield
ja też nie... chyba że jedna z nich to ta kolezanka ojca Michaela...a le i tak nie wiem kto to ta drugaOktarynka pisze:choć nie kojarzę żadnej Sylvi i Lisy
Tweener
dlaczego są postacie które wystepowały moze przez 5 min łącznie a niema susan i sofii bez sensu 
Widzisz Susan i Sofię w ankiecie więc nie wiem o co sie czepiasz. Ostatnio widzę, że wszystko ci na forum nie pasuje. Cokolwiek ktoś coś zrobi to do bani itp. Jak taki mądry jesteś to sam rób np. ludziki South Parka i pokaż nam co potrafisz. A wracając do tematu ankietę aktualizowałem i teraz są wszystkie panie więc przestań się czepiać.
KhAn
Widzisz Susan i Sofię w ankiecie więc nie wiem o co sie czepiasz. Ostatnio widzę, że wszystko ci na forum nie pasuje. Cokolwiek ktoś coś zrobi to do bani itp. Jak taki mądry jesteś to sam rób np. ludziki South Parka i pokaż nam co potrafisz. A wracając do tematu ankietę aktualizowałem i teraz są wszystkie panie więc przestań się czepiać.
KhAn
Ostatnio zmieniony 2007-12-04, 18:17 przez szponnn, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Maricruz bez podjazdów xD
Tweener
Sylvia to chyba ta kolezanka ojca Lincolna i Scofielda , ktora miala zaopiekowac sie LJem.morgoth1993 pisze:szpon masz swietny awatarek i spox zdjęcie w podpisie^^ I własnie kto to Sylvia i Lisa?????
Kurcze teraz to ja bym zaglosowal na Susan...
Mahone
To była Jane!Sylvia to chyba ta kolezanka ojca Lincolna i Scofielda
Tweener
aaaaaaa Sylvia to zona Abruzziego:)
C-Note
Jestem dziewczyną, ale też mam swoje zdanie w tej sprawie... tzn. z damskiego punktu widzenia
. I zagłosowałam na Nikę, ale gdybym mogła oddać 2 głosy to oddałabym jeszcze na Maricruz 
Lincoln Burrows
Bez porównania Nika najpiękniejsza
Nie ma to co więcej pisać, ale czy mógłbym się dowiedzieć kto to jest Lisa, bądź Sylvia? I brakuje mi w ankiecie Debry Jean 
Sara Tancredi
A Kto to jest ?NeroNS pisze:I brakuje mi w ankiecie Debry Jean
Michael Scofield
ta dziewczyna Tweenera xD
Sara Tancredi
Aaa przecież
Dzięki
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mahone
ta kwestia była przerabiana- Sylvia to żona Abruzziego, a Lisa... Lisa to matka Lja. Obydwie nie pograły dużo, no ale w serialu byłyNeroNS pisze:Lisa, bądź Sylvia?
Mahone
Hmmm... No to pewnie Susan B. 
Michael Scofield
yyyy..Maricruz :]
Mahone
Ano też niczego sobieagulec pisze:Maricruz :]
Świeżak
Ano niczego sobie;pBabydoll pisze:Ano też niczego sobieagulec pisze:Maricruz :]