Mahone
Ojj tak, sceny w biurze były boskie
. A ta gdy cały wściekły trzasnął drzwiami- to wogóle ^^. I jak z taką zawziętą miną skreślał twarz Johna^^. Aż dziw, że jakoś przedtem ten aktor nie był aż tak bardzo znany..
Michael Scofield
o właśnie! kocham to w nim po prostuAutumnLeaf pisze:kopie biurko i drzwi, wybuchowy i nieokiełznany xD Klękajcie narody!!!^^
Michael Scofield
ale my jesteśmy brutalne ^^
Jest taka scena, po tym jak Mahone dochodzi, że w kasecie, którą nagrali Majk i Linc chodzi o Sare, kiedy wychodzi ze swojego biura i wrzeszczy na wszystkich żeby znaleźli mu jakiekolwiek info o niej. Byłabym pierwsza, która łamie sobie nogi, żeby tylko wykonać jego rozkazy xD
Jest taka scena, po tym jak Mahone dochodzi, że w kasecie, którą nagrali Majk i Linc chodzi o Sare, kiedy wychodzi ze swojego biura i wrzeszczy na wszystkich żeby znaleźli mu jakiekolwiek info o niej. Byłabym pierwsza, która łamie sobie nogi, żeby tylko wykonać jego rozkazy xD
Mahone
No tak..Biedaczek Wheeler(czy jak mu tamAutumnLeaf pisze:Byłabym pierwsza, która łamie sobie nogi, żeby tylko wykonać jego rozkazy xD
Michael Scofield
jak bo nie kojarzę??Alexxa pisze:Wheeler(czy jak mu tam ) nie chciał wykonywać rozkazów i jak skończył
Mahone
No..Alex pozbawił go życia. Jest taka scena, gdzie mahone wjeżdża na jakiś opuszczony parking, otwiera bagażnik a tam właśnie ten Wheleer martwy.patus1905 pisze:jak bo nie kojarzę??
Michael Scofield
wheeler to chyba ten co u niego w biurze pracował i go wkopał...a w bagazniku był agent blondasek o ile sie nie myle... a nie wheeler (tak mi sie wydaje)Alexxa pisze:Wheleer martwy
Michael Scofield
no mi tez sie tak wydaje ale nie pamietam do konca( skleroza ;-) ), dawno to oglądałam chyba najwyższy czas wrócić po raz kolejny do 2 sezonu bo jak juz takie rzeczy zapominam to źle ze mnąwheeler to chyba ten co u niego w biurze pracował i go wkopał...a w bagazniku był agent blondasek o ile sie nie myle... a nie wheeler (tak mi sie wydaje)
Michael Scofield
Zabił tego blond- kretyna, który go w szpitalu nachodził. A Wheeler dalej robi karierę ;P
Michael Scofield
no własnie tak też mi się zdawało..a jednak moja skleroza nie posuneła się aż tak daleko 
Mahone
tak sobie teraz przypominam , i macie racjęAutumnLeaf pisze:Zabił tego blond- kretyna, który go w szpitalu nachodził. A Wheeler dalej robi karierę ;P
Michael Scofield
Aż musiałam włączyć ^^
*szuka* *ogląda*
-Wypuść go.
-Daj mi pieniądze.
-Wypuść go.
-Daj mi pieniądze!
To jest niemożliwe xD
*szuka* *ogląda*
-Wypuść go.
-Daj mi pieniądze.
-Wypuść go.
-Daj mi pieniądze!
To jest niemożliwe xD
Michael Scofield
co tam tu przycichło...nie można do tego dopuścić...
moja ulubiona scena z nim (jedna z wielu) to ta w której odbiera telefon od Pam a tuuu surprise... Michael...jak z nim gada mówi tym swoim Fichtnerowskim głosem to aż mnie ciary przechodza... i strezla takie fajne miny... <Marzy>
moja ulubiona scena z nim (jedna z wielu) to ta w której odbiera telefon od Pam a tuuu surprise... Michael...jak z nim gada mówi tym swoim Fichtnerowskim głosem to aż mnie ciary przechodza... i strezla takie fajne miny... <Marzy>
Michael Scofield
NO RZECZYWISCIE TEN JEGO GłOS... rozpływam siepatus1905 pisze:mówi tym swoim Fichtnerowskim głosem
Michael Scofield
w 3 sezonie ma boski głos ^^ taki inny ^^ taki...boski ^^B... pisze:NO RZECZYWISCIE TEN JEGO GłOS... rozpływam siepatus1905 pisze:mówi tym swoim Fichtnerowskim głosemale miał strasznie zachrypniety w 3 sezonie momentami ale i tak cudny
Michael Scofield
przecież jego glos cały czas jest boski... i wcale się nie zmienia.Tanira pisze:w 3 sezonie ma boski głos
Michael Scofield
ale właśnie w 3 jest taki zachrypnięty ^^patus1905 pisze:przecież jego glos cały czas jest boski... i wcale się nie zmienia.Tanira pisze:w 3 sezonie ma boski głosnieustannie boski, cudny i wspaniały- mogłabym się w niego wsłuchiwać godzinami
Michael Scofield
nio moze ociupinke..zreasztą kocham Jego głos niezależnie od tego jaki by on nie był...co ja gadam ..kocham J
ego za całokształt
Michael Scofield
W 3 sezonie, to on biedny ledwo co mówił...
Chłopina "trochę" przeszedł nie ma co...trzeba nie mieć sumienia, żeby mu nie współczuć...
Chłopina "trochę" przeszedł nie ma co...trzeba nie mieć sumienia, żeby mu nie współczuć...
Michael Scofield
ochh ja mu zspółczuje i go wilebie jednoczesnieAutumnLeaf pisze:Chłopina "trochę" przeszedł nie ma co...trzeba nie mieć sumienia, żeby mu nie współczuć...
Michael Scofield
najlepsze było jak sobie w raczce dziabał 
Michael Scofield
kurde zauwazylem ze w tym temacie prawie woglole nie wypowiadaja sie chlopacy
wiec trzeba przlamac bariere:
powiem ze uwielbiam jego gre aktorska
jest moja ulubina postacia w calym PB 
wiec trzeba przlamac bariere:
powiem ze uwielbiam jego gre aktorska
Michael Scofield
marq112, przełamałeś się xD ulzyło ci? xD
Michael Scofield
marq112, dawajdawaj pisz ile tylko wlezie xD
Jak sobie dziobał w rączce to wyłam jak bóbr. To już było dla mnie za wiele.
Gra aktorska pierwsza klasa. A zwłaszcza jak jest nacpany, jak dla mnie scena z Majkiem i długopisem, na końcu któregoś tam odcinka jest najlepsza z 3 sezony. Mogą sobie w buty wsadzić akcję z helikopterami. Alex z nożem w ręku wymiata.
Jak sobie dziobał w rączce to wyłam jak bóbr. To już było dla mnie za wiele.
Gra aktorska pierwsza klasa. A zwłaszcza jak jest nacpany, jak dla mnie scena z Majkiem i długopisem, na końcu któregoś tam odcinka jest najlepsza z 3 sezony. Mogą sobie w buty wsadzić akcję z helikopterami. Alex z nożem w ręku wymiata.
Michael Scofield
jak jest nacpany to ma fajne fazy xD i oczy mu sie jasniejsze robia xD