Fernando Sucre
o tak!
będziemy robić quizy wiedzy o mahonie, sprzedawac koszulki i chorągiewki z napisem "Mahone na prezydenta" i takie tam 8D.
będziemy robić quizy wiedzy o mahonie, sprzedawac koszulki i chorągiewki z napisem "Mahone na prezydenta" i takie tam 8D.
Tweener
PROSIMY ANKIETE NA NAJLEPSZĄ POSTAĆ KOBIECĄ
;-)
Fernando Sucre
przecież jest ; pszponnn pisze:PROSIMY ANKIETE NA NAJLEPSZĄ POSTAĆ KOBIECĄ;-)
btw... a ja w sumie dochodzę do wniosku że to rzeczywiście scofield jest najładniejszy
w ogóle apopo określeń to wymyśliłam coś takiego:
najladniejszy mike
najseksowniejszy mahone
najprzystojniejszy whistler (jednak xP)
najsłodszy sucre XD
jakie byłyby jeszcze naj?
Mahone
O matulu..Oktarynka pisze: że to rzeczywiście scofield jest najładniejszy
Boski scenariuszOktarynka pisze:będziemy robić quizy wiedzy o mahonie, sprzedawac koszulki i chorągiewki z napisem "Mahone na prezydenta"
Fernando Sucre
Ale alexa on ma zbyt regularne rysy XD.poza tym gdyby wszyscy się nim podniecali, to bym też powiedziała że głupi, ale widzę że zainteresowanie nim jest małe, dlategoż piszę że gościu super :]. (moja antagonistyczna postawa nie sprawdza się jednak jeśli chodzi o mahone'a XD)
Michael Scofield
no skoro juz Oktarynka przyznała że Mahone jest super i najsexowniejszy..to juz jest cuś
. Nic tylko sie zachwycać tym
ojrzałym ciasteczkiem : 
Mahone
No, a jest się czym zachwycać
. i możecie mnie uznać za dziwną, ale na mnie naprawdę bardziej działa ta trójka-Mahone, John , Theodor niż Majkelek i Lincoln 
Michael Scofield
ee tam dziwna... ja też sama się ostatnio zastanawiałam jak moze mi sie podobać facet starszy od mojego ojca...ale popatrzyłam sobie na zdjecia Williama i wszystko było jasne 
Świeżak
Głos na Michaela oczywiście
chociaż Sucre też jest niezły :->
Michael Scofield
właśnie ;-) juz jakiś czas temu była o tym mowa ale temat zdechł, trzeba go reinkarnowaćniunia pisze:moze jaki fanclub stworzymy, co ?
C-Note
Trzeba po prostu zebrac się w sobie i stworzyć ten fanclub ^^B... pisze:właśnie juz jakiś czas temu była o tym mowa ale temat zdechł, trzeba go reinkarnować
Michael Scofield
ekhm, moze nie bede komentowaćAlexxa pisze:Oktarynka napisał/a:
że to rzeczywiście scofield jest najładniejszy
O matulu.. Mi on działa na nerwy strasznie..I prawdę mówiąc, nie widze w nim nic szczególnego-poza przymrużonymi oczami lekko kartoflanym nosem(z profilu ).
_____
no wlasnie, kto sie pisze na ten fanclub ?
Mahone
A proszę bardzo- nie musisz komentować. I tak wiem, że w swoim (lekko to określę) nielubieniu Michaela jestem wyobcowanaekhm, moze nie bede komentować
Michael Scofield
popieram ...tylko kto to zrobi bo widze nikt się nie garnie..ja niestety nie umiem tworzyć stron www ani nic w tym stylu chyba że można by utworzyć taki nowy..dział. pytanie co na to DusqmadBle pisze:Trzeba po prostu zebrac się w sobie i stworzyć ten fanclub
Michael Scofield
Alexxa, każdy ma prawo do wybrania swej ulubionej postaci; w moim przypadku jest nią Michael jak i również Alex i T-bag. I nie uważam, iż z tego powodu jesteś "wyobcowana" 
Mahone
Bardzo kontrastowy tercecik, nie ma coniunia pisze: przypadku jest nią Michael jak i również Alex i T-bag.
Michael Scofield
po prostu ich lubie. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam twoją wypowiedź, jakieś mieszane uczucia do niej mam. 
Mahone
Ależ rozumiem, i nawet nie dziwię się zbytnio
. Ale biorąc pod uwagę charaktery tej trójki, to są one raczej bardzo kontrastowe ;]. A zresztą.. coś gadam od rzeczy 
Michael Scofield
hehe, no własnie ^^. skonczmy ten temat bo zaraz dojdziemy do jakiś bardzo zawiłych konwersacji
:*
Fernando Sucre
A, no to moja trójka faworytów wokół której akcja mogłaby się toczyć to Alex, Mike i James
Są śmieszni razem, możnaby o nich tworzyć ciekawe historie, gdyby tylko postać Whistlera nie była taka płaska... bo on w sumie jest tylko tajemniczy i trochę zbyt docinający wszystkim, ale poza tym rozgarnięty jak każdy XD.
No chyba że zamiast Jamesa T-bag. Ale T-bag to raczej solo :0.
No chyba że zamiast Jamesa T-bag. Ale T-bag to raczej solo :0.
Michael Scofield
Ta trójeczka zachowuje się czasem jak grupka przedszkolaków bijących się o szpadelek ^^
Ale na obecną chwilę, też chyba stoją u mnie na pierwszym miejscu, T-bag s[adł dalej, bo najnormalniej w swiecie już mnie wkurza to jego płaszczenie się przed Lechero. Może robi to po coś, nieważne, ważne, że robi to juzż za długo...;P
Ale na obecną chwilę, też chyba stoją u mnie na pierwszym miejscu, T-bag s[adł dalej, bo najnormalniej w swiecie już mnie wkurza to jego płaszczenie się przed Lechero. Może robi to po coś, nieważne, ważne, że robi to juzż za długo...;P
Michael Scofield
nooooo T-Bag traci powoli reszte mojej sympatii do niego
taki się zrobił nieciekawy
szkoda... mógłby przynajmniej kogoś zamordować, bo po tym czystym koncie ( no prawie ale to uduszenie takie marne jak na niego było) po 8 odc to już nie jest ten sam facet, tylko języczek mu został rozlatany 
Michael Scofield
haha racja .. to jest jego znak rozpoznawczy tak jak michaela przymrózone oczyB... pisze:tylko języczek mu został rozlatany
Michael Scofield
o własnie, ten jezyczek stał się charakterystyczny co do jego postaci..

Michael Scofield
ojjj ale fajniusie zdjecie
. T-bag w czystej postaci