Fernando Sucre
Fernando Sucre
Re: Alexander Mahone

Post autor: Oktarynka »

Ana xD pisze:
po prostu jest mądry, inteligentny, cyniczny, pociągający, jest także ciemnym charakterem z niezbyt fajną przeszłością, jest taki słodki, a jednocześnie taki szorstki, jest taki wspaniały wspaniały wspaniały.
właśnie że on zdrowy wcale nie jest :<. powinien przejść na dietę drugową czy coś. sporty uprawiać XD.
proszę ja ciebie, moja wizja została wyrażona pod punktem bilogicznym, zdrowotnym i chemicznym i tak dalej. osobiście badałam Pana M. i mogę z całą pewnością stwierdzić ów diagnozę.

Nie no chłopina jest FANTASTYCNIE NIEZIEMSKO KOSMICZNO MAGNEZOWO PRZYCIAGAJĄCY i kropa.
Droga panno A., twoje relacje są, doprawdy, intrygujące, ale pewno się z tobą nie zgodzę - badany pan M. sam spędził ze mną... em czas XD i doszłam do wniosków następujących:
BRAKUJE MU MIŁOŚCI XDD!
Shales mu nie odwzajemnił swojego uczucia dlatego został zamordowany hehe XD.

A tak na serio to czasem rili mam ochotę go uściskać. Tym bardziej w trzeciej serii ;___;.
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: B... »

ja też... ;-)
biedny on taki i tak żal mi serce ściska jak się człowiek męczy :-/
Świeżak
Świeżak

Post autor: Ana xD »

BRAKUJE MU MIŁOŚCI XDD!
Trele - Morele. Machonowi (spolszczyę jego imię, a co!) potrzeba SZCZĘŚCIA W MIŁOŚCI. A po drugie długo kobiety ni mioł. Potrzebna mu taka silna, kobieca ręka. Co nim trochę pokieruje. Taka kobita do tańca, różańca i bzy... :582:
Straszny pracoholik z niego. Zafundował sobie wypoczynek w Panamie a tu trachhh...
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Ana xD pisze:
BRAKUJE MU MIŁOŚCI XDD!
Trele - Morele. Machonowi (spolszczyę jego imię, a co!) potrzeba SZCZĘŚCIA W MIŁOŚCI. A po drugie długo kobiety ni mioł. Potrzebna mu taka silna, kobieca ręka. Co nim trochę pokieruje. Taka kobita do tańca, różańca i bzy... :582:
Straszny pracoholik z niego. Zafundował sobie wypoczynek w Panamie a tu trachhh...
ale on w sumie ma na imie alex XDD
pam miala silna kobieca dlon, ale on jej zrobił psikusa zakopując tego trupa w ogródku
(w ogole dziwne to z jego strony bylo - nie mogl normalnie go wyrzucic do rzeki, albo zakopac w jakims odludziu jak to kazdy robi : /) xD

ale Pam mówiła że on był rromantyyycznyyy, i potem zaczela sie go bac... btw ona odkładała "odejście od niego" na ostatnią chwilę,aż w końcu on od niej odszedł.. a może ona nie chciała XDD??
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: AutumnLeaf »

Och on ma w sobie ten czar ;P

Nie wyrzucił go do rzki, bo może trup w ogródku miał mu cały czas przypominać co zrobił, do czego się posunął, do jakich czynów był zdolny.
Nie wnikam w ludzka psychikę, bo nie taki mój zawód ;P ale być może była to taka swoista kara, jaką na siebie nałożył za zabójstwo Shalesa. Bezsenność dla sumienia.

Pam nadal go kochała i kochać będzie. Do kogo od razu zadzwoniła, kiedy Cam miał wypadek? Potrzebowała w nim oparcia, jego pomocy, on był dla niej zarówno równowagą jak i mordercą spokoju ;)
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Chciałabym żeby on się znowu skumał jakoś z Pam : (. Niech ona do niego przyjedzie.. czy coś XD!
Zobaczy ją i jego umysłowe problemy znikną i będą żyli długo i szczęśliwie, a Cameron podrośnie i sam się stanie jakimś złoczyńcą hehe XD.
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mela0607 »

a to jednak jeszcze jest taka opcja jakby Mahone był znów z Pam, ale co wtedy z Scofield'em? Bo przecież na razie wnioskuję iż typujecie ich jako parę i jakby on mógł tak po prostu rozstać się z Scofield'em i znów być z swoją żonę...
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Mela0607 pisze:a to jednak jeszcze jest taka opcja jakby Mahone był znów z Pam, ale co wtedy z Scofield'em? Bo przecież na razie wnioskuję iż typujecie ich jako parę i jakby on mógł tak po prostu rozstać się z Scofield'em i znów być z swoją żonę...
hehe, to są tylko takie żarty XDD. Ale to teraz śmiesznie zabrzmiało ;D. To jest tylko taki fandom "fanon", a kanon to co innego. W kanonie Mahone jest z Pam i już, i chcę żeby byli razem 8D.
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mela0607 »

a to ja wiem, że żartujecie tak też ja to ujełam jako żart, bo prezcież wiadomo, że jest inaczej, ale czy moje zdanie brzmiało poważnie?
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Noo, znaczy wskazywało, że naprawdę uważam, że Majk i Alexio będą razem. Ale ja wiem, że nie i jest mi przykro 8D.
btw, właśnie oglądałam odcinek jak kazał C-notowi suisaidnąć.. jak mu miło powiedział D:, ale to straszne co musiał zrobić (c-note), a poza tym urocze że Mahone dał tej dziewczynce zabawke (ale o tym mowilismy 8D)
Michael Scofield
Michael Scofield

Oktarynka pisze:a poza tym urocze że Mahone dał tej dziewczynce zabawke (ale o tym mowilismy 8D)
no mówiliśmy, ale nie zaszkodzi przypomnieć, aby znów móc sobie powzdychać z zachwytu :-P
dokładnie pamiętam ten odcinek i tą sytuację z C-notem i znow byłam troszkę wkurzona na Alexa bo szkoda mi było tamtego, ale z drugiej strony wiedziałąm, że Mahone tez nie miał wyboru. I na tym polega jego dramat i to wewnętrzne rozdarcie i w gruncie rzeczy to własnie jego zrobiło mi się potem szkoda....ehhh mam nadzieję, że jeszcze będę mogła obejrzeć sceny jak z początku 2 sezonu, gdy nasz agencik z taką nieustępliwością gonił zbiegów, imponując swoją niezwykła inteligencją, bo począwszy od końcowych odc 2 serii przez te kolejne z 3 jest mi tak cholernie żal, że czasami nie mogę nawet tego oglądać :-(
Michael Scofield
Michael Scofield

On przeszedł ogromną metamorfozę, nie tylko psychiczną, ale i fizyczną, na początku szanowany ogólnie i budzący respekt agent FBI w wyprasowanym do granic możliwości garniturze a w końcowych odcinkach 3 serii w ledwo trzymającym się na nim ubraniu, wrak człowieka. Aż mnie serce sciska jak na niego patrzę w 8 odcinku. Niech oni coś z tym zrobią i to szybko.
Tweener
Tweener

Post autor: natalios »

scofild i mahome myśła na tej samej zasadzie tak logicznie :mrgreen:
Michael Scofield
Michael Scofield

logicznie to trochę mało powiedziane :-D :-D :-D
AleX :064: :064: :064: :064: :064:
Mahone
Mahone

Post autor: Alexxa »

na przywitanie powiem, że przedtem czytałam tematy na forum, i cieszy mnie to, że są osoby które naprawdę lubią Alexa :mrgreen: .

Ja ujmę to tak- nie polubiłam go od początku, ale obojętny na pewno mi nie był. Z biegiem akcji coraz bardziej zaczął mnie intrygować- ta sparawa z Shalesem , jego uzależnienie itd. Aż w końcu baardzo go polubiłam. I nie dam się przekonać, że Alex jest tzw. 'czarnym charakterem'. W końcu ścigał braci, zabił 3 więźniów bo był w sytuacji bez wyjścia. Jakby zupełnie się wycofał, Firma byłaby zdolna i zabić jego rodzinę:(. Strasznie mi żal faceta.. Chciał wrócić do żony, ale Michael pokrzyżował mu plany :-x , a może by coś z tego wyszło.. Może Pam w końcu wyciągnęłaby go z tego załamania.. Było widać, że on potrzebuje pomocy, choć nikogo do siebie nie chce dopuszcać. A ta sprawa z lekami- strsznie smutna:(. Miał słabą psychikę, to zaczął brać by zabić wyrzuty sumienia. 3 serii jeszcze nie zaczęłam oglądać, ale widziałąm filmiki- i (może to przesadne określenie) ale az ryczeć się chce, co może sie stać z człowiekiem;(
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

ale pocieszmy się że Alex w końcu sie 'pozbiera" i że wydostanie się z Sony... nie wytrzymałabym tego gdyby miał gnić tam z resztą tych bandziorów. Mam nadzieje że znów zobaczymy go w pełni możliwości: błyskotliwego, inteligentnego, bezwzględnego i jak zwykle sexownego :mrgreen: . ohh tak Alex .... i więcej chyba nie musze dodawać :lol:
Mahone
Mahone

Pozbiera się jak ktoś mu pomoże .. Ja bym była za ponownym połączeniem- Alex i Pam. Bo aż przykro patrzeć, co się teraz stało z Alexem..Po prostu obraz nędzy i rozpaczy :(. (choć jak jest w krótkim rękawku to widać jakie ma mięsnie :oops: :-D :mrgreen: )
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Też chcę żeby był z Pam, ale czy ona.. nie miałaby go dość te jego ciągłe "zmiany planów"? Kobita, jak kobita, chce ciepła i miłości, ale pewnie też jakiejś stabilizacji, czy czegoś... (chociaż Sara to ostatnie olała :D)
Mahone
Mahone

Mogliby to zrobić choć dla dobra dziecka.. Taki fajny ten synek :mrgreen: . Choć racja, nie wiadomo czy potrafiliby znowu być szczęśliwi..
Michael Scofield
Michael Scofield

Alexxa pisze:(choć jak jest w krótkim rękawku to widać jakie ma mięsnie :oops: :-D :mrgreen: )
tez o zauważyłam ;-) w ogóle zanim wyszła 3 seria i oglądałam rózne trailery to strasznie mi sie tam podobał w takiej "lużnej i rozczochranej wersji" ale potem w związku z tym co się tam z nim działo juz troszkę mniej. Jak miło było popatrzec na niego w 8odc, gdy stał koło okna hotelowego w tym swoim "uniformie" :-D - eleganckim i wyprasowanym garniturze :-P ehhh...ten cudowny Alex :lol:
Fernando Sucre
Fernando Sucre

Jasne, Mahone jest najlepszy w dopasowanym garniturku i uczesanych włosach, wtedy czuć od niego taki rispekt ;)
Mahone
Mahone

B... pisze: - eleganckim i wyprasowanym garniturze
garniturek do niego pasuje, ale wygląda w nim trochę za ..sztywno :lol:
Michael Scofield
Michael Scofield

Post autor: PatuŚ »

w sumie ... mi się podoba w obu wersjach :pan w garniaczku" oraz "szalony i rozczochrany". nie wiem chyba wynika to z tego że ogólnie mam do niego słabośc .przez to że chodzi w t-shircie i widac te jego muskułki :mrgreen: podoba mi się nawet rozczochrany
Mahone
Mahone

A mi bardzo wbiła się w pamięć jedna scena w 2/18- Mahone taki poważny, w tym swoim nienagannym garniturku kupuje takiego ślicznego misia i daje go córce Franklina. Słodkie :-D :mrgreen: . Aż uwierzyć nie mogę, że i on trafił do takiego więzienie jak Sona..
Michael Scofield
Michael Scofield

Aaaach nowe posty i znowu można się porozpływać ^^
Ja go chyba bardziej wolę w gajerku, w Sonie wygląda strasznie, ale nie zamierzam się od niego odwrócić ;P
Alex i tak rządzi wtedy, kiedy wali pięścią w tablicę, aż jakaś blondyneczka podskakuje na krześle, gwiżdże na Whistlera xD, kopie biurko i drzwi, wybuchowy i nieokiełznany xD Klękajcie narody!!!^^
ODPOWIEDZ

Wróć do „Postacie”