o looooooolOktarynka pisze:Scofield. Należy. Do. Mahone'a. I już :]
Michael Scofield
Michael Scofield
xD haha...brak mi słów ^^, nie usuwajcie tego, ten komentarz jest wynikiem mojego załamania psychicznego ^^ xDScofield. Należy. Do. Mahone'a. I już :]
T-Bag
zastanawiam się kto później padnie waszą ofiarą; skoro już tyle par stworzyliście - jednak bezkonkurencyjni zostają - Scofield i Mahone 
Tweener
Oktarynka pisze: Went + Knepper ok, ale T-bag + Scofield nie przejdzie. Scofield. Należy. Do. Mahone'a. I już :]
Tak to jest tak samo oczywiste jak to że słońce krąży wokół ziemi
Fernando Sucre
Nie, to jest tak oczywiste jak Went i Knepper zamieszczeni na poprzednim zdjęciu.kuba107 pisze:Oktarynka pisze: Went + Knepper ok, ale T-bag + Scofield nie przejdzie. Scofield. Należy. Do. Mahone'a. I już :]
Tak to jest tak samo oczywiste jak to że słońce krąży wokół ziemi;-)
czyli ze śmiechem po prostu 8D.
Michael Scofield
mi jednak szkoda, że tak rzadko( bo właściwie prawie w ogóle) nie mogliśmy poogladac jego wzorków w 3 serii, no ale może sam Went stwierdził, że ma ich dość i zażądał tej swojej spoconej bluzy, bo gdzieś czytałam ze z namalowaniem jednorazowym tych tatuaży schodzi ze 4 godziny (czy jakoś tak) wieć nie ma się co dziwic! ja bym tyle czasu nie wytrzymała jakby mi ktoś kazał siedziec i sie nie ruszac! O nie...
a z resztą co tam tatuaże, nawet w tej przepoconej bluzie mu do twarzy, bo podkreśla piekny kolorek jego ocząt

a z resztą co tam tatuaże, nawet w tej przepoconej bluzie mu do twarzy, bo podkreśla piekny kolorek jego ocząt
Michael Scofield
a mi szkoda ze tak rzadko pokazuje swoje ekhm.. "ciałko" z tym tatuazem.
w jednym odcinku w 3 sezonie ściągnął bluzke, lecz to trwało wszystko zaledwie 3 sekundy.
Prawda, robienie tego tatuaza zajmuje kilka ładnych godzin, pewnie jest to bardzo wyczerpujace; zarowno dla Wenta i osoby ktora to robi

w jednym odcinku w 3 sezonie ściągnął bluzke, lecz to trwało wszystko zaledwie 3 sekundy.
Prawda, robienie tego tatuaza zajmuje kilka ładnych godzin, pewnie jest to bardzo wyczerpujace; zarowno dla Wenta i osoby ktora to robi
mmmmmm... dokładnie ^^B... pisze:a z resztą co tam tatuaże, nawet w tej przepoconej bluzie mu do twarzy, bo podkreśla piekny kolorek jego ocząt
C-Note
Lol... we mnie to takie emocje wzbudza, że szkoda gadać!! Gdzie ty masz oczy!!??Jeśli chodzi o Michaela to jako aktor nie odpowiada mi. Gra tak sztucznie wg mnie i nie potrafi wzbudzić w widzu większych emocji poza tą jego troską o brata i uratowanie go za wszelką cenę.
Michael Scofield
ah, żeby tylko te oczka zmrużył to juz wystarczy by wzbudzic u mnie takie wielkie emocje..hostessa pisze:we mnie to takie emocje wzbudza, że szkoda gadać!!
Ostatnio zmieniony 2008-01-30, 02:36 przez niunia, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael Scofield
tak te oczy nie mogą kłamać xDCrane pisze:Mela0607 napisał/a:
i te Scofield'owskie spojrzenia!
O tak, Scofield ma u mnie wielkiego plusa za te swoje przenikliwe spojrzenie:D
no własnie i urok osobisty;]Viper pisze:Najlepsza postać jak dla mnie...inteligentny, umie zachować zimną krew, rodzinny...noi urok osobisty aaa i tatuaż
Świeżak
No Michael jest spoko te jego spojrzenie
ale nie jest moja ulubiona postacią 
Mahone
Majkel... I ta jego dobroć... Trochę nierealna, ale ok
No ale trzeba przyznać, że łeb to chłop ma 
Michael Scofield
Jego dobroć to mozę była na poczatku ,teraz powoli zanika ... np. w stosunku do MC greadiego- tak go wykorzystuje a potem bezczelnie spławia... Michael zaczyna sie zmieniac w starciu z Nie idealnym swiatem 
Michael Scofield
rzeczywiście, gdyby tak zestawić co niektóre sceny z pierwszego sezonu ze scenami z trzeciego, to mielibyśmy dwóch różnych Michael'ów :]
Mahone
Ale przyznajcie, że to jego dobro zawsze się odzywa, zawsze ma te swoje wyrzuty, podczas gdy taki Teddy w ogóle nie ogląda się za siebie 
Tweener
No tak... cały Michael
ta jego tajemniczość i dobroć... ma serce, ne umiałby zabić człowieka. Jest słodki
Michael Scofield
On ma już porostu dość bycia odpowiedzialnym za innych. Dlatego powiedział młodemu że to musi być jego decyzja.
Faktem jest że od prawie 3 lat nie może tak po prostu sie niczym nie przejmować. Po zabiciu Sammiego coś już w nim pękło i powoi przestaje być tym czystym jak łza człowiekiem.
Faktem jest że od prawie 3 lat nie może tak po prostu sie niczym nie przejmować. Po zabiciu Sammiego coś już w nim pękło i powoi przestaje być tym czystym jak łza człowiekiem.
Lincoln Burrows
Właściwie to zrobił to dla życia bratanka ;-) Wolał zabić złego, aby ocalić życie dobremu ;-)
Michael Scofield
Może rzeczywiście nie miała innego wyjścia. Jak tak na niego patrze to jest zupełnie inny niż w pierwszym sezonie. Cóż więzienie zmienia ludzi.
Michael Scofield
mi go było szkoda, jak mówił, że jest już tym wszystkim po prostu zmęczony.. jakoś tak mi się zrobiło smutno.. a on chyba pierwszy raz się do tego przyznał.
Michael Scofield
Pokazał ze mimo wszystko on jest dobrym człowiekiem. Przebywa w takim środowisku gdzie każdy by wymiękł, chociażby Alex dzięki sonie zmienił podejście do innych ludzi(jemu to wyszło na dobrze) . Michael stara sie zachować resztki moralności, choć nie zawsze to możliwe.
Michael Scofield
Scofield był zawsze dobrym człowiekiem.. podczas ucieczki robił rzeczy, których nie chciał, a do których zmuszała go sytuacja. Tak samo Mahone - nie wiem co masz na myśli, mówiąc, że zmienił stosunek do ludzi? - robił rzeczy, do których był zmuszany, co mu się niestety nie chwali.
Michael Scofield
No w końcu się poprawił bo juz miałam go zjechać za Mc Greadiego , ale opamietał się i przygarnął chłopaczyne do "ekipy" 
Michael Scofield
Bardzo podobało mi się zachowanie Michaela w tym ostatnim odcinku. Starał się być wobec wszystkich fair.
Świeżak
nie lubie go i czemu on tak cicho gada zawsze:P