no mi tez się tak wydaje. A szkoda... z resztą nawet nie chodzi mi o jego "niepełnosprawność" ale o całokształt. Nawet jakby zachowywał się jak w 1 serii nie pasował by mi na miejsce po Lechero, bo on cały nie budzi takiego...nie wiem...szacunku(?), taka mała glizda się z niego zrobiła. Moglibyśmy się chodziaz pocieszyć jakimś jego wymyślnym morderstwem, które dodało by akcji troszkę pikanterii, jeżeli można w ogóle o czymś takim mówić. ;-)Dusqmad pisze:Nie jest przystosowany by być kimkolwiek liczącym się w więzieniu.
Michael Scofield
Michael Scofield
ale musimy przyznać sprytny to on jest; wykazał się tym już w wielu sytuacjach. Któż to wie, być moze i wykaze sie tym w walce o władze.
Zastanawia mnie jedno, jeśli by on miał przejąć "tron" w Sonie, to zarówno Sammy jak i Lechero musieli by umrzeć?, bo wątpie, iż T-bag panował by w Sonie, gdyby oni obaj żyli..
Zastanawia mnie jedno, jeśli by on miał przejąć "tron" w Sonie, to zarówno Sammy jak i Lechero musieli by umrzeć?, bo wątpie, iż T-bag panował by w Sonie, gdyby oni obaj żyli..
Michael Scofield
no na pewno...ciekawe jak to będzieniunia pisze:bo wątpie, iż T-bag panował by w Sonie, gdyby oni obaj żyli..
i ciekawe czy te przecieki z 13 odc się potwierdzą, to by była dopiero przemiana
Michael Scofield
B..., no właśnie !
tym bardziej nie moge sie doczekac 14 stycznia..
coś czuje, iz scenarzysci nas nie zawioda
tym bardziej nie moge sie doczekac 14 stycznia..
coś czuje, iz scenarzysci nas nie zawioda
Michael Scofield
nie mogą Nas zawieśc... nie wiem czy Wy nie czytaliście tych "przecieków z planu"??? widocznie T-bag poradzi sobie bez nich... w koncu Teodoro to sprytna bestyjka... świeży w sonie a od razu wkradł się w łaski Lachero, to utzymanie władzy dla niego tez nie powinno być trudneniunia pisze:coś czuje, iz scenarzysci nas nie zawioda
Tweener
jezeli tbag bedzie wodzem w sonie to turbobombo wypasik
Michael Scofield
co tu taka cisza? jak Wam się podoba T-Bag w Sonie? myślicie, że wyjdzie ze Scofieldem czy zadźga Lecchero i będzie rządził w więzieniu?
Michael Scofield
ja mysle ze on sobie porzadzi chyba troche ale jak sie nadazy okazja to i tak zwieje ;-)
Mahone
ja odnosze wrażenie, że dla niego NIC nie jest trudnepatus1905 pisze:to utzymanie władzy dla niego tez nie powinno być trudne
Michael Scofield
hehehe no własnie, nawet znalezienie takiego specyficznego sweterka w takim miejscu, błhehehehe 
Michael Scofield
hehehe sweterki do domu..!!
T-Bag to chyba najładniej wyglądał w stroju z Fox River, nie?
T-Bag to chyba najładniej wyglądał w stroju z Fox River, nie?
Sara Tancredi
Zauważyliście jak on chodził w fox river ? Taki luzacki sposób chodzenia i te jego kocie ruchy . . . pięknie to wygląda
Pozdrawiam
PS.Znowu mały szczegół
Pozdrawiam
PS.Znowu mały szczegół
Michael Scofield
wcale nei taki mały
nad jego sposobem chodzenia to sie juz rozpisywalismy kiedys na całe strony hehe
ale mi sie wtedy podbał, o jaaaa
bardziej niz Michael nawet i wszyscy z mojego otoczenia stw ze mam chore upodobania, ignoranci ;-) 
ale mi sie wtedy podbał, o jaaaa
Mahone
Ojj taaak, taaak#Lukas# pisze:Taki luzacki sposób chodzenia i te jego kocie ruchy . .
Michael Scofield
no! hehe te jego ruchy jak się przechadzał po więzieniu jak po wybiegu..
szkoda, że już tak nie chodzi
Sara Tancredi
Nie chodzi tak, gdyż żeby tak chodzić musiał by mieć "sprawny" nadgarstek, bo jesli zauważyliście to idąc w FR jego nadgarstek był odwrócony, a teraz już nie może go obracać 
Michael Scofield
hm. Może nie zwróciłam na to uwagi..ale np znam taki mały szczegół, że T-Bag nie ma ręki xD 
Michael Scofield
doprawdy mały szczegól, malutki ;-) tez sobie wymyslili z ta reką!
Michael Scofield
a mi się właśnie prrzypomniałoi to jego "mhmmm.." xD jak wącha tą szmatkę..ech ten Teddy xD
Michael Scofield
mi tez i w ogole jak mówił w tej scenie, z takim dziwnym akcentem hehe, uwielbiam go za to 
Michael Scofield
*cytat z innego tematu*
a ten czarny sweterek - czy co to było ? oO z ostatniego odcinka - okropny ..
heh.. no to prawda, T-Bag w pierwszym sezonie wymiatał, te kocie ruchy, akcent, żarciki.. był taki zły, szarmancki, psychiczny.. xD potem te blond włoski.. a teraz jest jakiś taki inny, wydaje mi się, że scenarzyści jakoś go zaniedbali..zabrali tego uroku jego postaci.. chociaż charakterek ma ten samB... pisze:ale jak teraz na niego patzre to...
Michael Scofield
nie no teraz to przesadzaja z nim juz, to racze parodia dawnego T-Baga
po pierwsze pod względem wygladu a po drugie pod względem zachowania- nawet sposób w jaki mówi jest inny, teraz ma taki jakis "kowbojski" czy jakis akcent dziwny, w sumie smieszny czasami, ale to juz nie to samo...
a sweterek to juz porazka na całej linii ;-)
po pierwsze pod względem wygladu a po drugie pod względem zachowania- nawet sposób w jaki mówi jest inny, teraz ma taki jakis "kowbojski" czy jakis akcent dziwny, w sumie smieszny czasami, ale to juz nie to samo...
a sweterek to juz porazka na całej linii ;-)
Tweener
on poprostu zachowuje się tak jak pozwala mu sytuacja
w Fox-Riwer mógł być panem a w Sonie są bardziej bezwzględni ludzie
w Fox-Riwer mógł być panem a w Sonie są bardziej bezwzględni ludzie
Mahone
Urocze byłyagulec pisze:potem te blond włoski..