John Abruzzi
"Prison Break", czyli bardziej swojsko "Skazany na śmierć", to serial, który przebojem wdarł się w serca telewizyjnych widzów i który najwyraźniej nie ma zamiaru ich osierocić. "Ile można uciekać z więzienia?" mógłby ktoś zapytać, a odpowiedź jak na razie brzmi: "przynajmniej przez trzy sezony". Aktualnie za nami cztery odcinki trzeciego sezonu, a przed nami dwie wiadomości: dobra i zła.

Zacznijmy może od tej złej i szybko przejdźmy do lepszej. Otóż szykuje się nam długa przerwa w trzecim sezonie spowodowana pojawieniem się w ramówce stacji FOX nowego serialu, "The Sarah Connor Chronicles", opartego na wątkach "Terminatora" . W związku z jego premierą, już 17 grudnia rozpocznie się kilkumiesięczna przerwa w emisji "Skazanego na śmierć", która potrwa aż do 14 kwietnia przyszłego roku. Do grudnia planowana jest emisja 12. bądź 13. odcinków, a od kwietnia pokazana zostanie cała reszta.

Zanim jednak rozlegną się pierwsze lamenty spowodowane tą niewątpliwie złą informacją, spieszymy podnieść na duchu przynajmniej męską część fanów (znowu Czytelniczki będą narzekać; przepraszamy, jeśli któraś z Was spodziewała się Wentwortha w bieliźnie od Calvina Kleina) i z przyjemnością prezentujemy krótki filmik z sesji zdjęciowej dla Maxima . Zobaczyć w nim możecie dwie dziewczyny, które wobec braków kadrowych spowodowanych łatwym uśmiercaniem przez scenarzystów kolejnych bohaterów serialu, uzupełniły obsadę "Skazanego...". Nacieszmy więc oczy widokiem Jodi Lyn O'Keefe i Danay Garcii grających w karty:

Kod: Zaznacz cały

http://www.dailymotion.com/video/x38yoq_prison-break-girls-photoshoot_news
Źródło: theprisonbreak.net

Coś pięknego ;) jest na czym oko sobie nacieszyć bo drogie panie są w samej bieliźnie i pogrywają sobie w karty. Muszę przyznać, że obie mają bardzo piękne ciałka ;) ahhh<marzyciel> :P
Michael Scofield
łoj tam XD to ja nie mam na co popatrzeć...waaa *płacze* dla biednych czytelniczek nie ma żadnego pocieszenia? :roll: ;-)
kurcze, ale odwalili z ta przerwą...zupełnie mi się to nie podoba...
Lincoln Burrows
Mm... śliczne te panienki... <buja w obłokach>
T-Bag
ech... spodziewałam się czegoś lepszego :P a stacja FOX po prostu chce nas wykończyć...
John Abruzzi
A czego Mela, że będą nago? :P mogły by być jeszcze bardziej bym oka nacieszył....ale przyznając się szczerze to bardziej podnieca mnie dziewczyna w sexownych ciuszkach niż jakby tak staneła nago przede mną :)
T-Bag
KhAn pisze:A czego Mela, że będą nago? :P
nie tym razem, ale chodziło mi ogólnie, jakieś lepsze pozy, zachowanie czy coś, a z tymi kartami nie wiele pokazały swoich umiejętności, bo zapewne jakieś mają :D
KhAn pisze:ale przyznając się szczerze to bardziej podnieca mnie dziewczyna w sexownych ciuszkach niż jakby tak staneła nago przede mną :)
już to słyszałam, ale od kolegi, bo podobno taki widok jest jakby dla faceta niedostępny i dlatego budzi się w nim większa wyobraźnia dotycząca tego co się znajduje pod ciuszkami, a jeśli już kobitka jest rozebrana to wtedy jest dla niego dostępna tak jakby, więc wyobrażnia już nie działa, a zapewne coś innego :P
John Abruzzi
Zgadza się Melcia ;) ciuszka działają na wyobraźnię faceta tak że szok normalnie ;) wiesz jak to jest owoc zakazany zawsze lepiej smakuje ;)
Ble
C-Note
KhAn pisze:Zgadza się Melcia ciuszka działają na wyobraźnię faceta tak że szok normalnie wiesz jak to jest owoc zakazany zawsze lepiej smakuje
Och, Khan, Khan... ;)

A co do tego filmu... Szczerze mówiąc nic szczególnego... Te zdjęcia też nie były zadziwiające... Ale co ja sie moge znać... Prawda panowie...? ;-)
T-Bag
KhAn pisze:Zgadza się Melcia ;)
Ano jakby mogło być inaczej; coś się tam na tym znam...
KhAn pisze:wiesz jak to jest owoc zakazany zawsze lepiej smakuje ;)
Oj tak; masz całkowią rację
Ble pisze:Prawda panowie...?
Co prawda ja do tej płci nie należę, ale i tak Ci odpowiem, że się jednak znasz, bo przecież w tym temacie nie tylko mężczyźni powinni mieć prawo głosu. My - kobitki możemy podyskutować zaś o bieliźnie, więc panienki pozostawny facetom, a bieliznę nam, może będzie okazja ją zakupić, mimo iż filmik do reklam nie należy, ale przecież my też powinnyśmy o siebie zadbać, a w szcególności jeśli chodzi o bieliznę ;)
Fernando Sucre
Ej no bez sensu bez sensu. Cast Prison Breaka składa się w 90% z mężczyzn, a ci tu jakieś girl edition wstawiają. W bieliźnie okej, urodziwe one są - prawda, ale co z żeńską widownią XD?

Chciałabym mieć taki odcień skóry jak Sofia *__*!
Administrator
Oktarynka pisze:W bieliźnie okej, urodziwe one są - prawda, ale co z żeńską widownią XD?
Czyżby Drogie Panie zapomniały już o Bellick'u na początku trzeciego sezonu? :P
Fernando Sucre
Dusqmad pisze:
Oktarynka pisze:W bieliźnie okej, urodziwe one są - prawda, ale co z żeńską widownią XD?
Czyżby Drogie Panie zapomniały już o Bellick'u na początku trzeciego sezonu? :P
heheheh XD o tak, przez tego gorącego bellicka spać po nocy nie mogłam :roll:
Michael Scofield
hehe, no prawda; Bellick był w tej...ekhm pieluszce [?] taki sexyyy :roll:
i ten jego brzuszek, ah ! <marzyciel> :mrgreen:
Michael Scofield
Ale z was okrutniki xD fe ;P
Ale fakt po tym odcinku noce zarywałam... xD
Tweener
yeah myślałam że coś lepszego będzie
Administrator
Ja szczerze mówiąc nawet zainteresowany nie jestem. Żadna z tych pań nie pociąga mnie na tyle, by warto było czekać aż klip się zbuforuje :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „News”