Widzieliście?
Świeżak
powiem szczerze, ze zawiodlem sie po tym co pokazali, zdradzili, ze jednak Tancredi zyje. Nawet scene jak ida po Scyle, po prostu zal - zepsuli wszystko.
Widzieliście?
Widzieliście?
Michael Scofield
Trailer gdzieś mi mignął, nie zauważyłam nawet Sary, ale skoro jest, to rzeczywiście - delikatnie mówiąc - nie pomyśleli. 
John Abruzzi
A co się dziwicie. W każdej serii, w każdym trailerze trzeba coś zdradzić. A tak czy tak już chyba wszyscy wiedzieli, że ona jednak powróci, mi przynajmniej tak się wydaje. Ogólnie trailer oglądałem tylko raz i jego wykonanie jak dla mnie stoi na na prawdę wysokim poziomie.
Świeżak
No nie dziwię się, że takie dodatki powstały, przecież to już koniec i aktorzy, jak i sami twórcy mają co wspominać, bo to kilka lat (miejmy nadzieję ;-) ) przyjemnej roboty.
A co do usuniętej sceny: po raz kolejny wyjawiła coś co było nieznane i tajemnicze i dobrze, że tą scenę usunęli.
A co do usuniętej sceny: po raz kolejny wyjawiła coś co było nieznane i tajemnicze i dobrze, że tą scenę usunęli.
Świeżak
In each series, in each trailer, you need something to betray. And anyway I think everybody already knew, however, that she will return to me at least so it seems. Generally
Try out our free Pass4sure network plus practice exam and latest comptia ccnp routing 300-135 pdf training courses to get high flying success in final and www.northeastern.edu exams, mcts College of Notre Dame of Maryland is also very useful tool.
Try out our free Pass4sure network plus practice exam and latest comptia ccnp routing 300-135 pdf training courses to get high flying success in final and www.northeastern.edu exams, mcts College of Notre Dame of Maryland is also very useful tool.