UWAGA!!!! SPOJLER!!!!!!
Ten news jest na temat tego, co stanie się w najbliższych odcinkach "House 'a" i co sprawiło, że przez internet przetoczyła się prawdziwa burza. Ktoś widział pierwszy odcinek szóstej serii, ktoś to opisał i długo nie trzeba było czekać na efekty. Podziemie house'owych fanów zawrzało. Zwłaszcza, że to, czego dotyczył "przeciek" jest naprawdę mocne. Co najważniejsze - plotki się potwierdziły. Potwierdził je sam Hugh Laurie. Czego dotyczą? (Uwaga! Spojler!)
Pierwszy, dwugodzinny odcinek szóstej serii "House'a" zostanie nadany 21 września. Od dawna wiadomo było, że gościem specjalnym tego odcinka będzie niemiecka aktorka Franka Potente ("Biegnij Lola, Biegnij"). To, czego nie wiadomo było to rola, jaką odegra jej postać w serialu. Jest co prawda jednorazowa (Franka nie została przewidziana w kolejnych odcinkach tej serii), ale i tak wiele "wnosi". Przede wszystkim wiele chaosu.
Kilka dni temu sieć obiegła informacja, że ktoś widział nowy odcinek "House'a". Relacja, spisana na kolanie przez tą osobę była bardzo nerwowa i emocjonalna. Wynikało z niej, że... House będzie miał z Franką romans! A przynajmniej, że będą uprawiać seks. I to prawdziwy, nie wyimaginowany jak było w przypadku Cuddy.
Faktycznie - to by się zgadzało. Przecież w jednym z klipów promocyjnych widać było House'a całującego jakąś tajemniczą blondynkę. Tą blondynką okazuje się być gość specjalny."Scena erotyczna z Franką Potente jest prawdziwa" - powiedział w niedawnym wywiadzie Hugh Laurie, który ukończył właśnie prace nad trzecim epizodem szóstej serii. Nie ma zatem wątpliwości, że plotki okazały się prawdziwe.
Tylko gdzie nas to prowadzi?
Trudno powiedzieć co sprawi, że ta dwójka zbliży się do siebie i że House przełamie się wobec kobiety, której praktycznie nie zna. Ciekawi to tym bardziej, że wciąż pamiętamy o jego dziwnym stosunku do Cuddy, wymyślonym seksie, którego nie było i problemach z nawiązywaniem intymnych relacji z innymi (zwłaszcza z kobietami). Czy House w nowej serii się zmieni? Czy nadszedł czas na wrażliwego, emocjonalnego House'a, który z czasem zacznie się "cywilizować" i straci cały swój urok socjopaty? Ponoć przez kolejne odcinki po wyjściu ze szpitala House będzie musiał ciężko pracować nad swoim zachowaniem. Pozbawiony praw wykonywania zawodu będzie musiał bardzo się postarać aby jego życie wróciło do jako-takiej normy. Jak bardzo się zmieni? Miejmy nadzieję, że nie aż tak, choć autorka "przecieku" narzekała, że w pierwszym odcinku zobaczymy emocjonalną stronę House'a.
źródło : popcorner.pl
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:43 przez Aglek, łącznie zmieniany 1 raz.
Cała kupa niepoukładanych różności - zdjęcia promocyjne, z planu, kadry z pierwszego odcinka:
źródło;house-md.pl;
housemd.fora.pl
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:33 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
SEZON 6
Sneak Peeki z pierwszego, dwugodzinnego odcinka:
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:36 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Tytuły kolejnych odcinków 6 sezonu:
6x01 & 6x02 - Broken
6×03 - Epic Fail
6×04 - The Tyrant
6×05 - Instant Karma
6×06 - Brave Heart
6×07 - Known Unknowns
6x08 - Teamwork
edit:
Wyniki oglądalności premiery 6 sezonu
Wczoraj wieczorem House bezapelacyjnie wygrał bitwę o widza – serial FOXa zgromadził przed telewizorami aż 16.5 miliona widzów, dzięki czemu wygrał rywalizację z innymi stacjami telewizyjnymi.
źródło;house-md.pl
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:44 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Ile odcinków wyszło z 6 sezonu?
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:44 przez B..., łącznie zmieniany 1 raz.
póki co 9B... pisze:Ile odcinków wyszło z 6 sezonu?
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:44 przez Xaneta, łącznie zmieniany 1 raz.
Nice :->
bo właśnie nadrobiłam połowę piatego sezonu, wskoczyłam na 6, ale że sciągałam tak trochę 'pośrednio' z sieci to oczywiście nie wiedziałam jaki mamy stan na dzień dzisiejszy.
dzięki za info : )
btw. 6 sezon jest reweeeelacyjny ; p
w piątym koło połowy zaczęło mi się bardzo dłużyć. Do tego stopnia, że ponad 4 miesiące zwlekałam z dokończeniem, ale jak się juz zabrałam, skończyłam i zaczęłam 6 sezon, to mi ciągle mało i mało
Lekki odchył od konwencji z poprzednich sezonów wyszedł bardzo na plus \o/
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:44 przez B..., łącznie zmieniany 1 raz.
Kurczę, ja mam teraz przestój, znowu...
Piątą serię House'a oglądałam początkowo zgodnie z emisjami w USA, później zrobiłam sobie przerwę, później znowu nadrobiłam, później znowu przerwa - tym razem dłuższa, bo TVP2 mnie dogoniła tymi paroma odcinkami. Wciągnęłam się na nowo, aż tu nagle seria się skończyła, a telewizyjna dwójka wciąż uparcie reklamuje serial puszczając powtórki, które jeszcze parę miesięcy temu pewnie i tak bym oglądała.
A że House był moim cotygodniowym promyczkiem słońca w tym nędznym i niewdzięcznym świecie - o ile można House'a nazwać promyczkiem
Nie wiem, co się stało, że mi się odechciało, być może poprzez różne wydarzenia, które miały miejsce ostatnimi czasy, ideologia trochę mi się zmieniła - a przynajmniej jej część - i brutalne metody pana doktora oraz jego poglądy przestały mi aż tak imponować, bo zaczęły inne.
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:44 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.
Hugh Laurie właśnie wydał płytę, która zadebiutowała na miejscu 16 Billboard Hot 200 i na #2 w UK (pokrywając się tam złotem). WIęcej info o płycie: http://en.wikipedia.org/wiki/Let_Them_Talk
Koleżanka kupiła płytę i bardzo sobie chwali
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:38 przez TheDawid1994, łącznie zmieniany 1 raz.
Hoho, bardzo dawno nikt tutaj nie pisał. Właśnie zaczął się 8 (i już ostatni sezon) serialu. W epizodzie 3 pojawi się Wentworth Miller
Fotka Wenta w serialu - KLIKNIJ
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:44 przez TheDawid1994, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale jaja, Went na szpitalnym łóżku u House'a
Ostatnio zmieniony 2016-08-14, 13:45 przez agulec, łącznie zmieniany 1 raz.