Świeżak
Świeżak
2x14 John Doe

Post autor: Miodzio »

Bellick zdobywa "kumpli" w więzieniu. Jednemu daje swój deser, a nawet coś jeszcze. Ogólnie bardzo dobry odcinek. Sceny z tym wielkim murzynem w więzieniu należą do jednych z zabawniejszych. Można się pośmiać, chociaż Bellickowi do śmiechu zupełnie nie jest.
Na koniec mamy jeszcze wydarzenie, które komplikuje sprawy Michaelowi i Lincolnowi.
Tweener
Tweener
Re: 2x14 John Doe

Post autor: Crane »

W tym odcinku Michaelowi I Lincolnowi wszystko się posypało. Cały plan z ukazaniem światu Steadmana legł w gruzach. Dobry odcinek, trzyma w niepewności.
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

Chodzi o samobójstwo brata pani prezydent. Bardzo lubię ten odcinek, ogólnie był bardzo ciekawy, ale jak już powiedzieliście najważniejsza była właśnie ta sprawa z samobójstwem. Bardzo skomplikowało im to życie, ale ja wiedziałem, że i tak wszystko dobrze się skończy, bo tak jest na ogół.
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Anders »

Szkoda że plan pokazania Steadmana w świecie legł w gruzach. Na dodatek T-bag terroryzuje rodzine Hollanderów, dość smutny odcinek.
Świeżak
Świeżak

Post autor: TheDawid1994 »

Jestem przy tym odcinku ale nie mogę go znaleźć z napisami nigdzie w sieci, ma ktoś może linka?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon II”