Świeżak
Świeżak
Prison Break - Play By Forum

Post autor: Chauve »

Witam! Ostatnio przeglądałem różne oferty z PBF'ami i nie znalazłem żadnej o tematyce PB.
Tak więc wpadłem na pomysł, żeby stworzyć własne forum i grać na nim. Zakładam, że większość z was wie co to jest PBF... a jeśli nie, to proponuję się zapoznać. :)

http://pl.wikipedia.org/wiki/Play_by_forum

I tu pojawia się pytanie : czy znalazłby się ktoś, kto byłby chętny do pomocy przy powstawaniu forum?
To mogłoby być bardzo ciekawe, poza tym każdy mógłby wykreować swoją własną, osadzoną w Fox River (czy w późniejszym czasie Sonie) postać.
Można by zostać także agentem federalnym i łapać uciekinierów (jeśli tacy by się znaleźli).

Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
Spróbuj, bo zawsze warto - ale myślę, że aktualnie nie znajdziesz na coś takiego więcej niż kilku chętnych. Emisja "Prisona" się skończyła i fala niemal całkowicie opadła.

Tak, czy owak: powodzenia!
John Abruzzi
John Abruzzi
Hej :D [nie wiem czy mnie ktoś pamięta....daaawno mnie tu nie było.... ale dzisiaj śnił mi sieT-Bag więc postanowiłam wpaść na forum :D]

Ja bym potrzebowała więcej informacji o grze bo to na wiki to jakieś strzępy tylko z których nic dla mnie nie jest jasne....
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
*Madziula* pisze:ale dzisiaj śnił mi sieT-Bag więc postanowiłam wpaść na forum
No to pewnie jakiś koszmar ;P

A gra już pewnie nieaktualna, minęło trochę czasu od posta Chauve,
John Abruzzi
John Abruzzi
Dusqmad pisze:
*Madziula* pisze:ale dzisiaj śnił mi sieT-Bag więc postanowiłam wpaść na forum
No to pewnie jakiś koszmar ;P
a gdzie tam :P ja Teddy'ego zawsze lubiłam to i on mnie w snach lubi :diabel2: :lol:
Świeżak
Świeżak
Witam, jeżeli ktoś ma jeszcze ochotę , lub dopiero zaczyna ją mieć , do stworzenia takiego właśnie forum to zapraszam na gg 8134903. Potrzebuję z 3-4 Osób mam dużo pomysłów, i dość duże doświadczenie w grach PBF. Jeżeli ktoś jest dobrym grafikiem, to też się przyda , bo ja robię grafikę na poziomie "Średnim". Myślę że jest to okazja do odrodzenia trochę tematyki PB. Mam dużo zapału jednak , jest za dużo roboty żebym sam to wszystko ogarnął. Jeżeli masz dużo pomysłów, i chcesz pomóc nad grą forumową Pisz! Myślę że było by duże zainteresowanie, taką grą.

Edit 2012-02-28
Narazie jest nas dwóch , jeżeli ktoś chciałby jescze dołączyć zapraszam, ostateczny termin zbierania ekipy jest do 5 marca ,czyli poniedziałku.

[ Dodano: 2012-12-16, 19:58 ]
Szkoda że projekt upadł, zgłosiło się tam wtedy pamiętam 2 osoby, ale momentalnie kontakt z nimi się zerwał, a sam tego nie ogarnę. To niestety chyba na prawdę definitywnie koniec tematu Skazanego, jak widać nie da się ożywić czegoś co już dawno umarło. Pozdrawiam wszystkich fanów ;)
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
Szkoda, że taki projekt nie powstał w czasach świetności forum.
Wtedy nie miałbyś problemu ze znalezieniem chętnych ;)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Fan Fiction - Twórczość własna”