Świeżak
Owej informacji nie znalazłem... o dziwo? Czy POLSAT planuje emitować 3 serię? No bo jak wiadomo druga seria dobiega końca... więc? Pozostaje nam ściagac z neta czy czekać na nową serię?
Michael Scofield
Chyba szybciej będzie ściągnąć z neta ^^
Może znowu dadzą po wakacjach tak jak 1 i 2 sezon...może zależy to od tego, kiedy zakończy się emisja w USA? I od Polsatu oczuwiście^^
Może znowu dadzą po wakacjach tak jak 1 i 2 sezon...może zależy to od tego, kiedy zakończy się emisja w USA? I od Polsatu oczuwiście^^
Michael Scofield
nie ma co czekac aż wyemitują Prisona w polsce; na polsacie
, jeśli masz dostęp do neta to ściągaj z niego, chyba najlepszy i najszybszy sposób 
Świeżak
Chyba tak. Wątpię żeby puszczali równo z Amerykanami, musi być opóźnienie. IMO (jeśli wyjdzie ofc) to dopiero na jesień 2008.AutumnLeaf pisze:może zależy to od tego, kiedy zakończy się emisja w USA?
Świeżak
Tez sadze ze na jesien,bo na pewno beda czekali az sie skonczy w USA
Świeżak
O jeeep... x) To ładnie, tu na forum oczywiście można ściągnac prawda?
Michael Scofield
3 sezon bedzie w polsacie, lecz dopiero jak skoncza w ameryce, caly.
źródło: pbelite.org
źródło: pbelite.org
Michael Scofield
no to znaczy sie ..nie prędko... dobrze że można sobie ściągnąć <jupi>
T-Bag
aaa no to teraz Polsat zaszalał; nieźle! Mimo iż ja już widziałam odcinki z 3 sezonu to zobaczę sobie i na Polsacie - drażni mnie fakt iż to będzie z lektorem, ale jakoś przeżyję...
John Abruzzi
Planują wiosną 2008 roku wypuścić na antenę 3 sezon 
Tweener
naprawde ?! a ja czytalem ze dopiero jak zakonczy sie emisja 3 sezonu w Ameryce. to jet potwierdzone Khan ?KhAn pisze:Planują wiosną 2008 roku wypuścić na antenę 3 sezon
John Abruzzi
Tak czytałem na jakimś portalu więc raczej potwierdzone to musi być bo to jakaś osoba z Polsatu się wypowiadała.
Świeżak
A brali pod uwagę opóźnienie w Stanach?KhAn pisze:Planują wiosną 2008 roku wypuścić na antenę 3 sezon
John Abruzzi
Wydaje mi się, że wszystko uwzględnili skoro tak się babka jakaś wypowiadałą z tego Polsatu.
Świeżak
No to super!!
Ale i tak sciagne se XD Podszlifuje angol na maturkę 
Tweener
wczoraj po zakonczeniu 22 odcinka 2 sezonu lektor zaprosil widzow WKRóTCE na 3 sezon . no a jak wkrotce to pewnie za niedlugo go zobaczymy .
Świeżak
No wiesz, wkrótce moze oznaczac wiele, a pozatym nie chcą stracic potworne dużej oglądalności dlatego puszczą szybciej- i dobrze:D
Świeżak
wątpie zrby sezon 3 w polsacie był emitowny rówo z USA
Michael Scofield
tez w to watpie. bo przeciez moga wykupic sezon dopiero ja caly bedzie w usa juz puszczony ;/
Tweener
no nie wiem , w UK jakos tak bylo ze puszczali nie pamietam ktory sezon zanim jeszcze sie skonczyl w USA . jak sie ma kase to mozna wszystko zrobic 
Michael Scofield
o nie OO bo nie wiedziałabym co oglądać, meczyk czy Prisona xDmoze na euro 2012 zdaza puscic
W USA już by 7 sezon kręcili
Michael Scofield
rowniez bym miała dylemat xD, na szczescie jest jeszcze internet..
.
Jeśli tyle miłabym czekac to nie wytrzymałabym tyle czasu bez nowych odcinków PB
śliczny avatarek Natalia ;-)
Jeśli tyle miłabym czekac to nie wytrzymałabym tyle czasu bez nowych odcinków PB
śliczny avatarek Natalia ;-)
Michael Scofield
a dziękuję, jestem z niego dumna ^^ wygrzebałam z setek tysięcy innych, pokłony dla tego, kto go zrobił ^^śliczny avatarek Natalia
Tweener
czytalem w gazecie ze w planach jest wiosna lub jesien 2008 czyli prawie na 100% bedzie na jesieni , wspolczuje tym ktorzy nie maja neta i zycze cierpliwosci 
Świeżak
A ja słyszałem, że wiosna jednak x)