Ci angole kupili prawa albo cos mi sie pokrecilo ??
Świeżak
Bedzie sie to jakos dalej toczylo czy cos?
Tweener
pokrecilo:P
Wykupili prawa na emisje odcinkow w TV:P
Wykupili prawa na emisje odcinkow w TV:P
John Abruzzi
Piątego sezonu Prison Break już raczej nie będzie i nie pozostaje nam nic innego jak się z tym pogodzić. Ja tam w każdym razie nie rozpaczam.
Temat umieszczony chyba w nieodpowiednim dziale ;-) .
Temat umieszczony chyba w nieodpowiednim dziale ;-) .
Michael Scofield
Nie do końca się pokręciło -> po info odsyłam tu:
bedzie-23-i-24-odcinek-vt2003.htm#107784
Na razie nic więcej nie wiadomo.
bedzie-23-i-24-odcinek-vt2003.htm#107784
John Abruzzi
Ja mimo wszystko cały czas uważam, że piąty sezon już nie powstanie, bo już czwarty był robiony na siłę, ale dało się go jeszcze obejrzeć bez większego narzekania, ale robienie piątego nie ma już teraz dla mnie żadnego sensu. Prison Break bez Michaela to już dla mnie nie PB, no chyba, że wymyślą jakiś prequel, kto ich tam wie. Takiego rozwiązania nie życzę jednak sobie i nikomu.
Świeżak
Dla mnie 5 sezon byłby porażką.Pomyślcie trochę.Chcecie zrobić z naszego
Prisona drugą Modę na Sukces albo Klan gdzie nie wiadomo kto z kim, po co i dlaczego?
I co kogo byśmy przywrócili? Veronikę? Abruzziego? Tweenera?Których śmierć była definitywna?
Według mnie dobrze że skończy się na 4 sezonie i nie będzie więcej.
PB powinien zresztą skończyć się na 2 sezonie i 3 oraz 4 sezon nie powinien już być.
Takie jest moje zdanie.
Prisona drugą Modę na Sukces albo Klan gdzie nie wiadomo kto z kim, po co i dlaczego?
I co kogo byśmy przywrócili? Veronikę? Abruzziego? Tweenera?Których śmierć była definitywna?
Według mnie dobrze że skończy się na 4 sezonie i nie będzie więcej.
PB powinien zresztą skończyć się na 2 sezonie i 3 oraz 4 sezon nie powinien już być.
Takie jest moje zdanie.
Tweener
To jest informacja o tym ze brytyjska telewizja wykupila prawo do emisji 23 i 24 odcinka w TV. A nie do kontynuowania serialu. Reszta to durne plotki fanów.Nie do końca się pokręciło -> po info odsyłam tu:
http://prison-break.filmo...2003.htm#107784
Świeżak
Jakby nie internet to mozliwe że byśmy mieli V sezon. Wszystko dlatego, że bardzo duzo ludzi, oglądało ten serial w internecie z wyprzedzeniem. Jakby tam nie było odcinków, wszyscy by czekali na niedziele godz 20:00---> a to oznacza że by nas oglądało 2 razy więcej, jak ogląda teraz IV sezon, a wiemy że głównym powodem do konca PB jest mniejsze zainteresowanie ; )
Świeżak
*ciach* I musze was zmartiwc bo V sezon bedzie umowa została podpisana tydzien temu widziałem chyba 2 trailery z v sezonu .i jak dlamnie ten serial jest super ale kazdy ma inne zdanie wiem z swoich zrodłem ze michael bedzie i on przezył tylko o sarche nic nie wiem czy on bedzie grała podbno chciała odejsc ale stacja FOX zaprponowała jej wieksze pieniadze zobaczymy pozdrawiam fanow
Ostatnio zmieniony 2010-05-17, 14:40 przez Janek71, łącznie zmieniany 1 raz.
Świeżak
Mógłbyś powiedzieć gdzie widziałeś te dwa trailery lub dać do nich link?
Świeżak
Czyżby prowokacja? Gdyby to byłaby prawda to na popcorner.pl byłby dupny news.Gripex pisze:Mógłbyś powiedzieć gdzie widziałeś te dwa trailery lub dać do nich link?
Świeżak
Nie będzie V sezonu, dajcie sobie spokój.
Trajlerów też nie ma, są oczywiście tylko te zrobione przez fanów.
Trajlerów też nie ma, są oczywiście tylko te zrobione przez fanów.
Świeżak
Z tego co pamietam to jest to tam dalej jest kilka sekund http://www.youtube.com/watch?v=3t1W-vo6 ... re=related i czytałem ze uciekają z jakies wyspy jeszcze to prosze przeczytac i mi wytłumaczyc jezeli to nie tak jak ja mysle http://www.filmweb.pl/topic/1112948/A+j ... tml?page=2
Świeżak
Przykro mi, ale to fake trailer.
Po drugie stacja FOX sprzedała CAŁY SERIAL ANGIELSKIEJ STACJI, WIĘC NIE MOŻLIWE ABY FOX REKLAMOWAŁO NOWY SEZON!
Po drugie stacja FOX sprzedała CAŁY SERIAL ANGIELSKIEJ STACJI, WIĘC NIE MOŻLIWE ABY FOX REKLAMOWAŁO NOWY SEZON!
Świeżak
Świeżak
Chyba śmieszny jesteś
Wszystkie te filmiki to podróby a ludzie zacieszają się ze będzie piąty sezon... nie lubię tego określenia ale tu pasuje idealnie: ŻAL 
Świeżak
A właśnie że ciekawe co wymyślili by twórcy w 5 serii.
Świeżak
A ja z przyjemnością oglądnął bym sezon 5 pod warunkiem że go nakręcą w co wątpię.
Świeżak
Mogłoby być ciekawie w 5, gdyby tak jeszcze akcja rozgrywała się w Polsce 
C-Note
a wielkie szkoda , że nie powstanie coś takiego ;-)
Tweener
oj wielka
@misterek999 co tak nagle Ci się przypomniało o PB ?
C-Note
nie nagle, czasem tu zagladam czy cos sie dzieje ale pustki ;-)booze pisze:oj wielka
Sezon 5 oficjalnie potwierdzony: