Mam plakat, mam, mam! Wisi już sobie elegancko xD.
Wgl moja mama, która powiedziała, że Bąku jest niewyględny, stwierdziła, ze Alex jest ładny
[ Dodano: 2010-02-19, 19:44 ]
Bo przecież jest ^^
Bo przecież jest ^^
jest ich wiecej, ale Ty twierdzisz ze nieTo jest pierwszy wyględny muzyk^^
No wybacz, ale nie potrafię dostrzec nic ujmującego w Slashu czy w tym drugim...jest ich wiecej, ale Ty twierdzisz ze nie
sylwetke zaprezentuje wiec,B... pisze: włosy ma tragiczne, ale chociaż sylwetkę niezła.

jak widzę toa ten pierwszy ma rzeczywiscie ładne kosci policzkowe, wyraziste rysy twarzy *__*,
a mhhhhrrrrrr. nie dość że nie taki stary to jeszcze zapowiadający się fajnieB... pisze:btw. mam tu sobie na piętrze takiego jednego, kruczo czarne włosy, zawsze związane, okularki takie fajne, buzka w sumie urocza i jeszcze jaki kulturalny *__*
Rocznik '85 *__* i studiuje to co ja *__*
nie wiem dlaczego nigdy nie zainteresowałam się jak ci kolesie wyglądają o.OXaneta pisze:jak widzę tohttp://www.youtube.com/watch?v=NhtDte-LqTw to leżę na ziemi *.*
chyba ta jego kultura osobista, ktorą tak czaruje zawsze, gdy się na niego natknę jest właśnie wynikiem jego wieku. Niby nie jest dużo starszy, ale różnice są widoczne. Ehhh kiedy te młodsze szczyle wejda na ten poziom rozwoju...Xaneta pisze:a mhhhhrrrrrr. nie dość że nie taki stary to jeszcze zapowiadający się fajnieale dla mnie wszyscy są za starzy i tak xD
a słuchasz? kiedyś nigdy nie sprawdzałam jak wyglądają ludzie grający moje ulubione piosenki, teraz już bym nie mogła. a Gunsi jedni z urodziwszych *.* ale kiedyś, niestety : <B... pisze:nie wiem dlaczego nigdy nie zainteresowałam się jak ci kolesie wyglądają o.O
jak tak patrzę na niektórych to chyba nigdy ^^ moja mama ma rację, znajdę sobie kolesia co najmniej 10 lat starszego.B... pisze:Ehhh kiedy te młodsze szczyle wejda na ten poziom rozwoju...
Jednak nie zaryzykujewstaw zdjecie, chociazby z filmu.
i tak gorzej niż z tym wątłym chłopaczkiem być nie może...
chyba 8]
Dzieki ;]a wracajac do tych wyżej to i tak lepsi niż wątłe chuchro edziora z tymi obleśnymi baczkami 8]
Jakaś aluzja do Alexa...?Ehhh kiedy te młodsze szczyle wejda na ten poziom rozwoju...
oj no edzior, w tym temacie się nie hamujemy!Jednak nie zaryzykuje
proszę ;*edzik pisze:Dzieki ;]
nie, do innych młodych szczyli. Tych 'prawdziwych' zwłaszcza ^^edzik pisze:Jakaś aluzja do Alexa...?
ej ostatnio ogladałam Chirurgów na polsacie jak bylam w domu. Przez 15 minut. Bo takiego pierd*lenia dawno nie widziałam. Nie wiem który to sezon leci i może to tez kwestia tego, ze nie jestem w temacie zupełnie, ale widać, że trochę przekombinowali i rozdramatyzowali ten serial.edzik pisze:Dlaczego Dr House albo Derek Shepherd nie pracuje u nas w przychodni? *_*
no słucham, nie jakoś z pasją szczególną, ale z ich muzyką jestem dość przyzwoicie obeznana, ale jakoś nigdy nie ciekawiło mnie jak wyglądają ;fXaneta pisze:a słuchasz? kiedyś nigdy nie sprawdzałam jak wyglądają ludzie grający moje ulubione piosenki, teraz już bym nie mogła. a Gunsi jedni z urodziwszych *.* ale kiedyś, niestety : <

kto too ? O :edzik pisze:Dawno nie dałam Wam okazji do zjechania mojego gustu:
znajoma strona ;pedzik pisze:za dużo ciach.net
Nie widziałam go, ale pewnie nie będzie mi sie podobał ^^podoba Wam się ten leszczyk z Avatara?
pewnie by Ci sie spodobał, bo mi sie nie podoba ;f
Ale chyba jest trochę w stylu Kryśki...? Swoja drogą on mi ię zbytnio nie podoba, ale to zdjęcie w garniturze jest całkiem niczego sobie...a co do zdjęc- Cesc nie jest z półki Twego chuchra obleśnego, więc co sie dziwisz ?