Świeżak
A moj nick znalazlem w google szukajac "fajny nick"
Świeżak
Koval
od Kowalski
mało spotykane nazwisko
często tez Koval26
ale to zależy od dnia w którym zakładam konto
czasami tak czasami tak 
Tweener
dreamsare- czyli sny, marzenia są... od pewnego tekstu z wiersza...
Świeżak
Mój nick? Hops C - bo tak się to powinno pisać (czytaj Hopsi) - tak mówili na mnie kumple na treningach koszykówki, ponieważ miałem największy wyskok (przy 180 wzrostu doskakuje bezproblemowo do obręczy, ostatnio nawet wsadziłem z 360
) no i tak to już jest. Później dowiedziałem się, że koleś z angielskiej drużyny streetball'owej, podobnie jak ja też ma nieprzeciętny wyskok.
Michael Scofield
łohoho pogratulować tylko ^^
Tweener
no nohopsc pisze:Mój nick? Hops C - bo tak się to powinno pisać (czytaj Hopsi) - tak mówili na mnie kumple na treningach koszykówki, ponieważ miałem największy wyskok (przy 180 wzrostu doskakuje bezproblemowo do obręczy, ostatnio nawet wsadziłem z 360) no i tak to już jest. Później dowiedziałem się, że koleś z angielskiej drużyny streetball'owej, podobnie jak ja też ma nieprzeciętny wyskok.
Michael Scofield
no fajnie fajnie tylko szkoda ze ja nie mam tyle wzrostu, a tak bardzo bym chciała... nawet moze troszke mniej ;-)hopsc pisze:przy 180 wzrostu doskakuje bezproblemowo do obręczy
Lincoln Burrows
Ja sie bardzo interesuję historią dawnych cywilizacji. Dlatego Neron, a te S tak sobie.
Michael Scofield
no to mamy chyba podobne zainteresowania ;-)NeroNS pisze:Ja sie bardzo interesuję historią dawnych cywilizacji
i fajny nick
Świeżak
Mój nick nie ma nic wspólnego z anoreksją, broń Boże! Kłoleżanki miały jakiś taki kaprys i od mojego ważniejszego, oficjalnego przezwiska wyżarły słowo ANA.
Michael Scofield
yyyy dlaczego pomyslałaś ze ktoś powiąże twój nick z anoreksją? Wydaje mi się, ze niewiele osób by skojarzyło.
Ja bym jeszcze jakiś czas temu na to z pewnością nie wpadła gdybym przypadkiem nie znalazła jakiegoś dziwnego bloga o tej tematyce
a swoją drogą to w cholerę tego jest teraz w sieci
Świeżak
też natrafiałam na blogi z tematyką anoreksji. strasznie dużo tego jest. jakaś moda czy co?B... pisze:yyyy dlaczego pomyslałaś ze ktoś powiąże twój nick z anoreksją? Wydaje mi się, ze niewiele osób by skojarzyło.Ja bym jeszcze jakiś czas temu na to z pewnością nie wpadła gdybym przypadkiem nie znalazła jakiegoś dziwnego bloga o tej tematyce
Tweener
mój nik jest prostyxD
imie i nr domu w którym mieszkam:D
John Abruzzi
Witam imiennika
i życzę powodzenia w dalszym pisaniu jak i w zaklimatyzowaniu się na forum 
C-Note
kuba107 pisze:mój nik jest prostyxD
Powiem wam tylko jedno: Imę 'Kuba' to najlepsze imię męskie, jakie tylko może być...KhAn pisze:Witam imiennika
Michael Scofield
Ble, zgadzam się z tobą

Michael Scofield
mój nick jest też bardzo prostu (bo skomplikowanego bym nie zapamietała
)
patus=patrycja, 19=dzień moich urodzin 05=miesiąc moiuch urodzin
patus=patrycja, 19=dzień moich urodzin 05=miesiąc moiuch urodzin
John Abruzzi
Dziękuję bardzo
nie wiedziałem, że tak wam się nasze imię spodoba
hihi 
Tweener
Dzięki bardzo
może to dlatego, że jest to jedyne imię męskie które kończy się na literę "a" ;-)
może to dlatego, że jest to jedyne imię męskie które kończy się na literę "a" ;-)
John Abruzzi
Wsumie nie dokońca bo prawidłowo jest Jakub a Kuba to jest tylko swego rodzaju zrobnienie 
John Abruzzi
Wsumie nie dokońca bo prawidłowo jest Jakub a Kuba to jest tylko swego rodzaju zrobnienie 
Tweener
no ale żadne inne zdrobnienie imienia męskiego też nie kończy się na literę "a"
chyba wszystkie zdrobnienia kończą się na "ś", "u"
chyba wszystkie zdrobnienia kończą się na "ś", "u"
Fernando Sucre
kubabuba. rzeczywiście kuba jest spoko imie, w końcu jego englisz odpowiednik to jack 8D