Chyba powinno być: My name is David Gorecki, I'm fiveteen and I'm from Poland...ale nie jestem pewna. Reszta chyba spoko, powodzenia życzęMy name is David Gorecki and fiveteen and I'm from Poland
Michael Scofield
Świeżak
Ja jak pisałam list do Kneppera to był trochę dluższy . Jak chcesz wiedzieć coś więcej to pisz na PW to chętnie pomogę.

Tweener
nie mogę wysłać wiadomości, jakiś błąd w stylu "time out"
napiszę tutaj:
u mnie z angielskim cienko, jeśli masz chęci i czas to mogłabyś mi skopiować Twój list z tłumaczeniem. byłbym wdzięczny, napisałbym coś na wzór Twojego.
pozdrawiam
napiszę tutaj:
u mnie z angielskim cienko, jeśli masz chęci i czas to mogłabyś mi skopiować Twój list z tłumaczeniem. byłbym wdzięczny, napisałbym coś na wzór Twojego.
pozdrawiam
Świeżak
Mógłbyś napisać trochę więcej o tej roli jaką gra, dlaczego akurat jego postać Tobie się podoba, co ci się w niej podoba. Jak będę miała czas to może coś napisze, ale nie obiecuje, a co do tłumaczenia to mogę pomóc
Tweener
Witam trochę minęło od ostatniej mojej wypowiedzi w tym temacie.
Po długich namysłach wysłałem list do Wenta. Przelałem na papier po angielsku moje myśli, włożyłem niezbędne rzeczy i do Ameryki za 3.20zł
Czekam na odpowiedź, za jakieś 2 miesiące wrzucę autograf xD
Pozdrawiam ;-)
Po długich namysłach wysłałem list do Wenta. Przelałem na papier po angielsku moje myśli, włożyłem niezbędne rzeczy i do Ameryki za 3.20zł
Czekam na odpowiedź, za jakieś 2 miesiące wrzucę autograf xD
Pozdrawiam ;-)
C-Note
2 miechy;D? xD. a tak wogole dostales ta odp
? ja jutro pisze do Wenta z prosba o przyslanie zdj z autografem :]
Tweener
Niestety nie.
Napisz na jaki adres wysyłasz?
Napisz na jaki adres wysyłasz?
C-Note
no ja mysle ze na ten chyba ze radzisz na inny ; >?
Wentworth Miller
Management 360
9111 Wilshire Blvd.
Beverly Hills, CA 90210
USA
Wentworth Miller
Management 360
9111 Wilshire Blvd.
Beverly Hills, CA 90210
USA
Świeżak
Mam zamiar napisac list do Sary. Oprócz znaczku do Ameryki, coś jeszcze musi być dołączone ? Prosze o podpowiedz ; )
Świeżak
Pustki na forum się zrobiły
Szkoda że już dawno zakończył się ten nasz kochany serial.
Ale można powiedzieć że w pewnym sensie przeszedłem załamanie
Od 2 dni oglądam całe od początku odcinki PB już jestem na 10 odcinku 2 sezonu.
Miałem napisać i wysłać list do sary 2 lata temu ale jakoś tego nie zrobiłem, ale naszła mnie teraz chęć
Czy ktoś tu wogóle zagląda? Czy adres sary i wenta są dalej takie same? Czy ktoś kto wysłał do nich list otrzymał jakąś odpowiedź?
Szkoda że już dawno zakończył się ten nasz kochany serial.
Ale można powiedzieć że w pewnym sensie przeszedłem załamanie
Od 2 dni oglądam całe od początku odcinki PB już jestem na 10 odcinku 2 sezonu.
Miałem napisać i wysłać list do sary 2 lata temu ale jakoś tego nie zrobiłem, ale naszła mnie teraz chęć
C-Note
Tez chciałem to zrobić lecz niestety nie zrobiłem , racja jak kolega wyzej mówi to nie to samo forum co kiedyś 
Świeżak
Kiedyś to tutaj panował HAOS nie wiadomo gdzie napisać co i jak brakowało czasu na omawianiu odcinków itp. a teraz? nie ma serialu nie ma forum 
To samo, tylko użytkownicy sobie poszliMisterek999 pisze:to nie to samo forum co kiedyś
Próbujcie z tymi autografami. Może się uda... Czy adresy aktualne to nie wiem, najlepiej poszukajcie na jakichś zagranicznych/oficjalnych stronach.
Świeżak
Ktoś się podjął wyzwania?