Michael Scofield
bartman czasami wyglada fajnie... jak odwiedzi fryzjera np.
. Pdczas jednego ze spotkań podczas LŚ chyba miał takie loki ze hohoho! lepsze niż moje na weselu 
Michael Scofield
on jest swietny
fajne ma loczki i wyglada niczym grecki bogu 
Michael Scofield
No podobny jestwyglada niczym grecki bogu
musze poszukac zdjęć z wczorajszego meczu... Ciekawa jestem Winiara i "Łysego" Bartka
Michael Scofield
winiar jak kadziewicz Bartek... no comments. Masakra po prostu. No ale i tak go kocham xDedzik pisze:Ciekawa jestem Winiara i "Łysego" Bartka
Michael Scofield
ale macie dziwne avy ;]
ja, jako, ze ostatnio żyję Housem znowuż, oglądając ostatnie odcinki złapałam wielką wenę na trójkącik House- Wilson- Chase. Nie zdarzały się jeszcze takie rzeczy, żeby trzej na raz mi sie podobali. Bywały okresy, ze a to jeden, a to drugi < zwykle House & Chase, bo Wilson to taki tylko uroczo-uroczy ^^> a tu teraz wszyscy.
A tak w ogóle to widziałam wczoraj najprzystojniejszą istotę męską w naszej galaktyce.
szkoda tylko, że sprawiał wrażenie- wnioskując po ubiorze- perfidnego skina. Ale buźkę miał prześliczną \o/ Nawet brak włosów mnie nie raził \o/ A jak sobie wyobrażę go np w garniturze to oh oh oh.
Czemu tak piękna istota musi być jednocześnie tak światopoglądowo popier****na? : <
Ooo jutro se robię maraton z kartoflem Damonem w postaci 3 filmów: Tożsamość, Krucjata i Ultimatum Bourne'a. Będzie ciężko chyba, ale planuję wytrwać i nawet nie bluzgać w trakcie na niego, gdyż towarzyszyć mi będzie wysoki młodzieniec o pięknych, bujnych włosach, zafascynowany tą serią jak i talentem aktorskim kartofla, toteż będzie trzeba się hamować, coby go zbytnie nie urazić
Cel uświęca środki ^^ Jego włosy może i są tego warte, ale czuję się z tą wizją Damona...tylu godzinną bardzo zle.
hoho upisałam sie jak nigdy.
Ale trzeba było nadać szyku temu tematowi, bo ja Waszych postow zupełnie nie rozumiem ; p
ja, jako, ze ostatnio żyję Housem znowuż, oglądając ostatnie odcinki złapałam wielką wenę na trójkącik House- Wilson- Chase. Nie zdarzały się jeszcze takie rzeczy, żeby trzej na raz mi sie podobali. Bywały okresy, ze a to jeden, a to drugi < zwykle House & Chase, bo Wilson to taki tylko uroczo-uroczy ^^> a tu teraz wszyscy.
A tak w ogóle to widziałam wczoraj najprzystojniejszą istotę męską w naszej galaktyce.
szkoda tylko, że sprawiał wrażenie- wnioskując po ubiorze- perfidnego skina. Ale buźkę miał prześliczną \o/ Nawet brak włosów mnie nie raził \o/ A jak sobie wyobrażę go np w garniturze to oh oh oh.
Czemu tak piękna istota musi być jednocześnie tak światopoglądowo popier****na? : <
Ooo jutro se robię maraton z kartoflem Damonem w postaci 3 filmów: Tożsamość, Krucjata i Ultimatum Bourne'a. Będzie ciężko chyba, ale planuję wytrwać i nawet nie bluzgać w trakcie na niego, gdyż towarzyszyć mi będzie wysoki młodzieniec o pięknych, bujnych włosach, zafascynowany tą serią jak i talentem aktorskim kartofla, toteż będzie trzeba się hamować, coby go zbytnie nie urazić
Cel uświęca środki ^^ Jego włosy może i są tego warte, ale czuję się z tą wizją Damona...tylu godzinną bardzo zle.
hoho upisałam sie jak nigdy.
Ale trzeba było nadać szyku temu tematowi, bo ja Waszych postow zupełnie nie rozumiem ; p
Michael Scofield
Fju fju..B... pisze:trójkącik House- Wilson- Chase
A tak swoją drogą, to Chase w 5 serii wygląda bardzo fajnie - bardziej jak mężczyzna niż chłopiec i to jest baaardzo na + dla niego. :]
Do Wilsona chyba już zawsze będę mieć sentyment^^
B... pisze:Ooo jutro se robię maraton z kartoflem Damonem (...) gdyż towarzyszyć mi będzie wysoki młodzieniec o pięknych, bujnych włosach, zafascynowany tą serią jak i talentem aktorskim kartofla, toteż będzie trzeba się hamować, coby go zbytnie nie urazić
Czego się nie robi dla.. wysokich młodzieńców, o bujnych włosach!
Masakra.
Aaa.. Edzik - przyjmij wyrazy szczerego współczucia, gdyż gdzieś mi tam mrugnęło, że wymieniłaś Paula na to niedorastające mu do pięt stworzenie z Twojego ava. ..oO xD
Opamiętajcie się..!!! ;D
Michael Scofield
dzięki hehe ; pagulec pisze:Powodzenia, B..! xD
właśnie nie wiem co te młode panny wyrabiają xDOpamiętajcie się..!!! ;D
edit:
a Chase rzeczywiście w 5 sezonie taki lekko 'zapuszczony' < choć to nie jest akurat trafne określenie> robi smaczek. W 6 jest trochę mniej 'ponętny' ; p , ale daje radę.
akcent ma fajny, co w połączeniu z barwą głosu daje niezły efekt :->
ale House w krótkich włosach to lekki dramat /o\
a Wilson to.... Wilson. Po prostu
Michael Scofield
kartoflany Damon przestał mi sie podobać wieki temu
. Obejrzenie Bourn'a na pewno wyjdzie Ci na dobre, bo film świetny jest.

Chase jest totalnie aseksualny1 Bleach-już wole ciapowatego Wilsona (nawet w wersji ze Stowarzyszenia umarlych poetow
).
. To stworzenie z kojego ava jest bardzo ...słodkie (wiem, ze to dziwnie brzmi xD).
Wczoraj Żani mi przypomniała o Szycu...chyba se sciagne Vinci
[ Dodano: 2009-12-07, 19:09 ]
B... czy my o czyms nie wiemy? ;>wysoki młodzieniec o pięknych, bujnych włosach
najprzystojniejszą istota w galaktyce jest pewnie młodzieniec z mojego LO... az mnie ciarki przechodzą na jego widok xD. Nie macie jakiegoś patentu na podryw?A tak w ogóle to widziałam wczoraj najprzystojniejszą istotę męską w naszej galaktyce.
Chase jest totalnie aseksualny1 Bleach-już wole ciapowatego Wilsona (nawet w wersji ze Stowarzyszenia umarlych poetow
To było pod wpływem chwiliAaa.. Edzik - przyjmij wyrazy szczerego współczucia, gdyż gdzieś mi tam mrugnęło, że wymieniłaś Paula na to niedorastające mu do pięt stworzenie z Twojego ava. ..oO xD
Wczoraj Żani mi przypomniała o Szycu...chyba se sciagne Vinci
Rzucam ich wszystkich dla MSOW *_________________________________*Opamiętajcie się..!!! ;D
[ Dodano: 2009-12-07, 19:09 ]
??? Nie chce tego widzieć chyba. Ma chociaz bródke? Moja wychowawczyni ma go na tapecie xDale House w krótkich włosach to lekki dramat /o\
fajna barwe glosu to ma Bartekkkk!co w połączeniu z barwą głosu daje niezły efekt
Michael Scofield
ano, ano sama nie wiem; pedzik pisze:B... czy my o czyms nie wiemy? ;>
w każdym razie ma przecudne włosy, długości- powiedzmy- Pattinsona z najlepszych miesięcy- ale ładniej mu sie ukladają, na dodatek brunet, wysoki, choc też taki akurat ; p, zabawny i w ogole, w ogole \o/
w 5 sezonie jest bardzo 'seksualny' z lekkim zarostem. W sumie on jest nawet nie brzydki, ale wczesniej był tylko takim przyd*pasem, teraz widzę zmiany, zmiany \o/edzik pisze:Chase jest totalnie aseksualny1 Bleach-już wole ciapowatego Wilsona (nawet w wersji ze Stowarzyszenia umarlych poetow).
no takie przycięte maszynką na kilkanaście mm, lepiej mu w tych normalnychedzik pisze:??? Nie chce tego widzieć chyba. Ma chociaz bródke? Moja wychowawczyni ma go na tapecie xD
a wlasnie. Ostatnio chodzę se na cwiczenia na uczelni na taki durny przedmiot, na który chodzą studenci z róznych lat. Pomijając, ze jestem jedną z chyba 3 osób które sa z 2 roku i g*wno wiedzą o wszystkim i siedzą jak łyse bobry świecąc oczami^^, te zajęcia są jednymi z najprzyjemniejszych własnie za sprawa jednego takiego typka z 5 roku chyba, który ma najprawdopodobniej najpiękniejszy głos na świecie. Kurde mówie Wam czegos takiego nigdy nie słyszałam. Pamietam jak swego czasu wzdychałam do głosu Mahone'a, ale on i inni sie nie umywają do tego kolesia. Ma taki niski, choć nie aż tak^^, 'głęboki', męski głos, po prostu muzyka dla moich uszu xDedzik pisze:fajna barwe glosu to ma Bartekkkk!
Tak z wyglądu to srednio. Wygląda na starszego niz jest, a ma 23 lata chyba, taki trochę potężny^^, ale ten głooooooooooooooooooooooos.
I jest na dodatek bardzo mądrym chłopcem, często zabiera głos, ma dużą wiedzę i jest bardzo aktywny na zajęciach ku mej nieopisanej radości : D
tu sie trza dostosować indywidualnie do osobnika. Opracować strategię i zastawić pułapki, i osaczyć jak Vietcongedzik pisze:Nie macie jakiegoś patentu na podryw?
A Szyc to bubub straszny : <
Michael Scofield
E to tak jak MSOW! Tez ma takie cudne włosy- w sam raz do miziania i czochrania, brązowe oczy i karnacje ciemna tez w sumie. I jak go widze w takiej bladoróżowej (!) koszulce i czarnej bluzie to mdleje...*_*w każdym razie ma przecudne włosy, długości- powiedzmy- Pattinsona z najlepszych miesięcy- ale ładniej mu sie ukladają, na dodatek brunet, wysoki, choc też taki akurat ; p, zabawny i w ogole, w ogole \o/
Myslałam, ze wyskoczysz z tekstem w stylu "zdałam sobie sprawę, ze Bartek jest mega i prze" a ty o jakims gościu gadasz...xDa wlasnie. Ostatnio chodzę se na cwiczenia na uczelni na taki durny przedmiot, na który chodzą studenci z róznych lat...
Nie wiesz co mówiszA Szyc to bubub straszny : <
No ale ja właśnie nie wiem jakie i dlatego pytam...Czym/kim jest Vietcong? Na pewno to cos oczywistego, ale ja nie potrafie się na niczym skupic od jakiegos tygodnia...*_*tu sie trza dostosować indywidualnie do osobnika. Opracować strategię i zastawić pułapki, i osaczyć jak Vietcong
W życiu bym nie powiedziała, że można chodzić do szkoły z radością xD
Michael Scofield
jeszcze kilka dni wolnego, wrocissz tam i bedziesz plakacW życiu bym nie powiedziała, że można chodzić do szkoły z radością xD
hyhy
Michael Scofield
Czemu bede płakać?
Mmm, seksi Marcin L... zaraz wyskoczy na polsacie (ale nie bede ogladala
)
Mmm, seksi Marcin L... zaraz wyskoczy na polsacie (ale nie bede ogladala
Michael Scofield
Ty a ja nie wiedziałam ze mecz
haa to ide ogladac

C-Note
POLSKA nie pokonana 
Michael Scofield
Łaaaaa uwielbiam ich. Wenta wczoraj tak smiesznia ganiał w tą i z powrotem. Strasznie przewrazliwiony jest , ale fajnie ze tak sie w to angazuje. Jak trener a nie.
hyhy
hyhy
Michael Scofield
O nasz ulubiony bramkarz jest nawet
o ja tez ogladałam ale po pierwszej ćwiartce dopiero. Wenta śmiesznie się zawsze zachowuje. Miny takie strzela
Ale temat o wzdychaniu więc radujmy się

o ja tez ogladałam ale po pierwszej ćwiartce dopiero. Wenta śmiesznie się zawsze zachowuje. Miny takie strzela
Ale temat o wzdychaniu więc radujmy się

Michael Scofield

ja się raduję ;D żeby dostał powołanie do repry ajajajaja!
Mówiłam że M. Lijewski ever. Hot hot hooooooot
Przyjdzie B... i nas zjedzie xd
Michael Scofield
Mmm, Zbig! Zbig jest czasem fajny-pisałam wyżej
Marcin L. jets bardzo hot tylko troche... dojrzały. Ale hot
W pt o 20,00 na Tvn-ie "Sztandar Chwały" i Paul! Pewnie zagrał jakiegoś trupa czy coś, ale co tam *_*
Marcin L. jets bardzo hot tylko troche... dojrzały. Ale hot
W pt o 20,00 na Tvn-ie "Sztandar Chwały" i Paul! Pewnie zagrał jakiegoś trupa czy coś, ale co tam *_*
Nie przyjdziePrzyjdzie B... i nas zjedzie xd
Michael Scofield
Zbychu fajny fajny. Pomijajac tamta rozowa koszulke. 
Jestem ciekawa czy za 10 lat tez bedziemy sie tak achowac, ochowac za tymi wszystkimi. no ale. cieszmy sie tym co teraz jest
quote="edzik"]Nie przyjdzie[/quote] no to nie zjedzie. : P
meine liebe.

e tam.edzik pisze:tylko troche... dojrzały. Ale hot
Jestem ciekawa czy za 10 lat tez bedziemy sie tak achowac, ochowac za tymi wszystkimi. no ale. cieszmy sie tym co teraz jest
quote="edzik"]Nie przyjdzie[/quote] no to nie zjedzie. : P
meine liebe.

Michael Scofield
Nie pamiętam ale szczegółPomijajac tamta rozowa koszulke.
maine liebe ten z prawej ^^
Michael Scofield
Michael Scofield
O, nie widziałam xD Nie jest zła. Mam słabosc do różowych koszulek ^^
Antiga jest nieprzystojny i nieyględny. Plina mrrr
Antiga jest nieprzystojny i nieyględny. Plina mrrr
Michael Scofield
e tam. fajny jest i importowany. Importowanych mamy fajnych akurat, Reedwitz , Yudin 
Michael Scofield
Zapomniałaś o Allahu 
Michael Scofield
Allah nie jest wcale taki fajny, mnie jakos nie przekonuje