mmmmm no.edzik pisze:Oooo...te zapachy w połączeniu z urodą takiego jednego to pełen odlot xD
hahahahahhaa xDDDDDDDDDD znowu to ogladaja? xDJa się załapałam tylko na końcówke, bo była kacja wesele (znowu)
mmmmm no.edzik pisze:Oooo...te zapachy w połączeniu z urodą takiego jednego to pełen odlot xD
hahahahahhaa xDDDDDDDDDD znowu to ogladaja? xDJa się załapałam tylko na końcówke, bo była kacja wesele (znowu)
Taaa...tym razem ze znajomymihahahahahhaa xDDDDDDDDDD znowu to ogladaja? xD
Nieeeeeeeeee! Tragediaodwal sie od ava. : <
swoje kwestie też? XDedzik pisze:No żebyś wiedziała, że biedny... na pamięc już znam prawie xD
nie cierpie Cię tak ever. -.- Jest słit.edzik pisze:Wygląda na 5 klasę podstawówki no xD
trzecia w google grafika xD ale ok. xD
no zebyś wiedziała ;pmhrrr ideał.
no ja wiem wiem. : Dedzik pisze:no zebyś wiedziała ;p
ładnemu we wszystkim ładnieładnie mu w ciemnym btw xD
o to to to.edzik pisze:Zobaczyłąbym se go garniturze ...*_*
on je pewnie nosi, ale jak my nie widzimy xD ale tak to jest nieziemski widok.edzik pisze:BTW czemu on do choler* nie nosi już tych seksi okularów?!:p
<rotfl>Łomacz jest moją krejzolką
Ciekawe czy on wie ze wyglada w nich nieziemskoon je pewnie nosi, ale jak my nie widzimy xD ale tak to jest nieziemski widok.
pewnie wie ale jest za skromny zeby to przyznac. xDedzik pisze:Ciekawe czy on wie ze wyglada w nich nieziemsko![]()
o jeju chcialabym. Moje marzenie. I moja ulubiona ekipa jeszczeCiekawe czy bedzie iglą szyte z Japonii... watpie w to, no ale...
On jest skromny aż do przesady. Ta jego skromnośc mni denerwuje czasem. Wszyscy wiedzą, ze jest mega i prze, i on na pewno też to wie, a wciska wszytskim ze jest normalny i ze on to tam se tylko dla picu gra...pewnie wie ale jest za skromny zeby to przyznac. xD
Po tym przegranym meczu to na pewnopewno się dzieje. ;D
no nie dla picu tak nie mówi no xD Nikt nie jest na tyle wspaniały żeby grać ot tak sobie.edzik pisze:szyscy wiedzą, ze jest mega i prze, i on na pewno też to wie, a wciska wszytskim ze jest normalny i ze on to tam se tylko dla picu gra...
w zasadzie już dwóch : (edzik pisze:Po tym przegranym meczu to na pewno
wez nie mow w ogolew zasadzie już dwóch : (
oj dobrze wyglada. może po pucharze pojdzieedzik pisze:czemu on do fryzjera nie idzie?! taka szope ma jakąś xD
fryz moze i tak, nie wiem nie widzialam jeszcze. byle nawyków do koszulek nie przejął ^^Mogłby se zrobić fryz a'la msow2
Zapewne byloby mu rownie ladnie jak msow2 ;pbyle nawyków do koszulek nie przejął ^^
mu rozowy nie pasuje. mało męskoedzik pisze:Zapewne byloby mu rownie ladnie jak msow2 ;p
wykrakałaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;///czemu on do fryzjera nie idzie?! taka szope ma jakąś xD
no fajne są fajne. Ostatnio wyciełam sobie artykuł z super expressu bo łomacza widaćZdjęcia "meczowe" poprawiaja mi humor...naprawde xD
zdecydowanie za bardzo. mogłyby już odrosnąćedzik pisze:No chyba im sie maszynka obsunela za bardzo xD
Ja teżAaa! kocham twojego ava!
oj tam, zagrali tylko 3 setynie moge przezyc ze przez moja chorobe nie pojechalam no!
aaa! : *B... pisze:i tak sobie wspomiałam o Was :->