Tweener
a w pierwszym sezonie napisali ze w 1978:P ale takie pomylki to akurat sie zdarzaja:P
Michael Scofield
Nie wiem czy tylko ja to zauważyłam, ale Michael bardzo przytył... normalnie az taki kwadratowy się jakis zrobił
. Brzuch ma chyba większy niz Bellick xD
Trochę głupie jest to, ze po tylu przejściach i ucieczkac, senarzyści postanowili go uśmiercić. Z drugiej strony, nie wszystkie seriale musza się kończyć happy end'em. Można było jednak inaczej wyjść z tej sytuacji. Juz lepiej pozbyliby się Linca
Trochę głupie jest to, ze po tylu przejściach i ucieczkac, senarzyści postanowili go uśmiercić. Z drugiej strony, nie wszystkie seriale musza się kończyć happy end'em. Można było jednak inaczej wyjść z tej sytuacji. Juz lepiej pozbyliby się Linca
Prawda.. od poczatku 4 sezonu chyba chodzi w niebieskiej koszuli... jak w Fox River.w każdym bądź razie mógłby się przebrać
Michael Scofield
Strasznie przytyłł... Ostatnio obejrzałam 1 odcinek i stwierdziłam, że go takie pół tam jest jak w 4 sezonie xD
Sara Tancredi
ee tam przytył, może po prostu "przykoksował " 
Tweener
noo
w 1 sezonie to taki typowy mlody studencik:P
ale najlepiej to wygladal w 3 sezonie.... w 1 i w 2 byl zbyt "mALY"
ale najlepiej to wygladal w 3 sezonie.... w 1 i w 2 byl zbyt "mALY"
Michael Scofield
no własnie, ze nie.klocek1231 pisze:ale najlepiej to wygladal w 3 sezonie.... w 1 i w 2 byl zbyt "mALY"
Był niewinny i uroczy
W 3 sezonie zmężniał i faktycznie bylo mu z tym do twarzy, ale w 4 się roztył aż żal patrzeć.
Sara Tancredi
To świetna postać. Inteligentny, czasem nawet bardzo aż sam sie dziwie jak to zrobił
.Najbardziej podobał mi się w 1 serii.
Świeżak
Mhm, tego jego miny gdy mu się coś nie uda