Świeżak
Świeżak
2x13 The Killing Box

Post autor: Miodzio »

Michael i Lincoln znowu mają niesamowite szczęście. T-Bag znów utwierdza w przekonaniu, że potrafi podejść człowieka. Króluje jednak w odcinku Bellick. 25 lat w Fox River bez żadnych udogodnień ze strony innych strażników to rewelacyjny pomysł.
Oprócz tego oglądamy świetną przemianę Kellermana. Aby się zemścić potrafi przejść nawet na stronę wroga, co daje nam świetne zakończenie odcinka.
Tweener
Tweener
Re: 2x13 The Killing Box

Post autor: Crane »

To, że Bellick trafił do Fox River, to istne mistrzostwo świata. Fajnie było go zobaczyć po drugiej stronie krat.
John Abruzzi
John Abruzzi

Post autor: Dominik676 »

Dawno już nie oglądałem II sezonu, ale pamiętam, że bardzo mi się właśnie podobało to zakończenie co Kellerman mówi, że przechodzi na stronę braci. Jeżeli dobrze pamiętam to tam było coś takiego: "Pani prezydent zepsuła mi życie, tak samo jak wam", albo coś w tym stylu. No i wątek Bellicka też był bardzo ciekawy, tak jakoś dziwnie oglądało się go po drugiej stronie. Pamiętam jak mnie rozbawiło jak ktoś tam chciał od niego, aby przynosił mu kanapki. Ogólnie wątek Bellicka został przez to więzienie fajnie rozwinięty, szkoda tylko, że tak krótko siedział w FR.
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Anders »

Świetny odcinek !
Kellerman przechodzi na stronę braci co bardzo mi się podobało a także Bellic w Fox River :mrgreen:
Świeżak
Świeżak

Post autor: twilight »

Mega odcinek, same zaskoczenia
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon II”