Świeżak
T-Bag po raz drugi pokazuje ile różnych rzeczy może pomieścić jego brzuch, tym razem połykając klucz do skrytki z pieniędzmi. I jak tu się tym bohaterem nie zachwycać? Niestety Bellick i Geary znajdą na niego sprytny sposób. Do tego mamy ciekawe sceny z Lincolnem i LJ. Zostają staranowani przez furgonetkę i uprowadzeni przez tajemniczych ludzi - jak się później okazuje ludzi ojca Lincolna.
Ogólnie bardzo dobry odcinek z niezłym zakończeniem.
Ogólnie bardzo dobry odcinek z niezłym zakończeniem.
Tweener
W tym odcinku widzimy nareszcie spotkanie Michaela i Sary. Bardzo mi sie podobała ich ucieczka przed Mahone.
John Abruzzi
Pamiętam ten odcinek
, nieźle się przy nim ubawiłem. Jeden z lepszych odcinków drugiego sezonu. Poznajemy tutaj prawdziwe intencje ojca braci, szkoda tylko, że nie za długo mogliśmy się z nim widzieć w serialu. Najbardziej jednak podobał mi się cały wątek z torturami T-Baga, tego że połknie kluczyk nigdy bym się nie spodziewał, ale wszyscy wiemy, że to najbardziej zaskakująca postać w PB, więc dzisiaj już chyba nikogo by to nie zdziwiło. Polecam odcinek, na pewno nie jest nudny.
Sara Tancredi
Nareszcie Michael spotyka się z Sarą, do tego fajne sceny Linca i LJ'a i najlepsze, najbardziej śmieszne - T-Bag, klucz, Bellick i Geary 
Świeżak
też czekałam na te wydarzenia, chociaż podobało mi się wahanie Sary. W sumie to za bardzo nie miała wyjścia, bo nikt inny jej nie został zaufany.Anders pisze:Nareszcie Michael spotyka się z Sarą
Michael jak zawsze pomysłowy - zamknięcie Machona w klatce i gaz
Zastanawiam się co jeszcze połknie T-Bag
Świeżak
szkoda tylko, że nie za długo mogliśmy się z nim widzieć w serialu. Najbardziej jednak podobał mi się cały wątek z torturami T-Baga, tego że połknie kluczyk nigdy bym się nie spodziewał, ale wszyscy wiemy, że to najbardziej zaskakująca postać w PB, więc dzisiaj już chyba nikogo by to nie zdziwiło. Polecam odcinek, na pewno nie jest nudny.???
We are the pioneers in learnalanguage.com - learn german dumps and tutorials with learnalanguage.com exam pass guarantee. Download our latest test king ccie Babbel questions to pass real exam of mcitp training in Learnamericanenglishonline
We are the pioneers in learnalanguage.com - learn german dumps and tutorials with learnalanguage.com exam pass guarantee. Download our latest test king ccie Babbel questions to pass real exam of mcitp training in Learnamericanenglishonline