Administrator
Awatar użytkownika
Administrator
2x07 Buried

Post autor: Dusqmad »

Bardzo dobry odcinek z równie dobrym zakonczeniem: dwie rzeczy, których trudno byłoby się spodziewać. Całość trzyma w napięciu dzięki wyłapaniu Tweenera. Nie wiemy, jak się zachowa: dotąd miał skłonności do kablowania i widz ciągle ma wątpliwości jak daleko przesunie się w grze Mahone'a. Odszedł w wielkim stylu: nie jako małoletni czarnuch w skórze białego, lecz jako dorosły gość, który docenił ile Michael dla niego zrobił.. Gdy następnego dnia dochodził wieczór jedyną rzeczą, którą zaprzątywałem sobie głowę było oglądnięcie kolejnego epizodu.
Tweener
Tweener
Re: 2x07 Buried

Post autor: Crane »

Tak, na sam koniec swojego kapusiowatego życia Tweener pokazał klasę. Niestety nie wiedział na co stać Mahone'a, nie wiedział, że gościu zabija z zimną krwią. Liczył na to, że z powrotem trafi za kratki.
Roe
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Roe »

Fakt, odcinek bardzo dobry.
Co prawda zbulwersowała mnie nie wiem czemu śmierć Tweenera. Może dlatego, że w końcu docenił Michaela i nie okazał się świnią, jak zwykł robić dotychczas? A może dlatego, ze nie wiedział w co się pakuje, oszukując Alexa...
W każdym razie odcinek warty pooglądania ;)
T-Bag
T-Bag

Post autor: Mahonia »

Odcinek super, też mi szkoda Tweenera, ale to wszystko wina aktora, gdyby nie szedł do paki to pewnie by ciągle grał. Nie na widzę Kima! ;-)
Sara Tancredi
Sara Tancredi

Post autor: Anders »

Świetny odcinek. Szkoda Tweenera, po tym odcinku zostaje już tylko 6 zbiegów.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Sezon II”