John Abruzzi
Ten facet jest wynaturzeniem. Nie widać po nim wieku (35 lat), a mieszanka ras czyni jego rysy niezwykłymi. Przystojny, ale jakby był przedstawicielem kosmicznej rasy glist potrafiących udawać ludzi.
Przekonajcie się sami, oglądając wideo: Kliknij Tutaj!
Źródło: prison.org.pl
Przekonajcie się sami, oglądając wideo: Kliknij Tutaj!
Źródło: prison.org.pl
Michael Scofield
mm <marzyciel>
rozpływam się.
masz rację, w ogóle nie widać po nim tych 35 lat..
ja już mam chyba obsesje na jego punkcie..
musze przestać. ale nie potrafie ;D
szkoda, ze nie ma przetlumaczenia do tego 'wywiadu'. rozumiem go sporadycznie, lecz nie do konca.
rozpływam się.
masz rację, w ogóle nie widać po nim tych 35 lat..
ja już mam chyba obsesje na jego punkcie..
szkoda, ze nie ma przetlumaczenia do tego 'wywiadu'. rozumiem go sporadycznie, lecz nie do konca.
Świeżak
Michael Scofield to moj idol <lol2> a raczej jego glowa ;P niezly jest ... jesli chodzi czy przystojny nie znam sie na tym ...
MAN !!! ;D
MAN !!! ;D
Michael Scofield
ma oryginalną urodę ^^ nie mój typ, ja wolę tych co mają włosy na głowie:P
Świeżak
Jest przystojny wieku po nim nie widać ale klaty to on nie ma wcale
Chociaż i tak niezłe z niego ciacho 
I co do włosów lepiej jak ich prawie nie ma, gdzieś widziałam dzjęcia z trochę dłuższymi włosami i muszę przyznać że jakoś śmiesznie wyglądał
Pozdrowionka 4 all!!!
I co do włosów lepiej jak ich prawie nie ma, gdzieś widziałam dzjęcia z trochę dłuższymi włosami i muszę przyznać że jakoś śmiesznie wyglądał
Pozdrowionka 4 all!!!
Lincoln Burrows
Went miller ma normalnie włoskiAutumnLeaf pisze:ma oryginalną urodę ^^ nie mój typ, ja wolę tych co mają włosy na głowie:P
Świeżak
O Jezuuu... ale on ma wzrok, mmm... 
Michael Scofield
ehhhhhhhh...

co tam, ze włosów nie ma...
wole go takiego niz z buszem na głowie, jak na niektórych zdjęciach z poza planu ;-)
co tam, ze włosów nie ma...
Tweener
Ja tam nigdy nie powiem że mi sie podoba... oczywiście z wiadomych względów
;-)
A rola Millera tzn. Scofield jaką gra w skazanym na okrągło mnie zadziwia, pod względem pomysłów jakie mu przychodzą do głowy i jego przebiegłości.
A rola Millera tzn. Scofield jaką gra w skazanym na okrągło mnie zadziwia, pod względem pomysłów jakie mu przychodzą do głowy i jego przebiegłości.
Tweener
35? no nie dałabym mu aż tylu. jest super, ah!
Świeżak
No rzeczywiście młodo wygląda
jak na swój wiek ;-)
Fernando Sucre
Wiecie, gdyby Went nie był tak popularny, byłabym jego pierwszą fanką i pewnie wytatuowałabym go sobie na przedramieniu, ale nie zrobię tego bo mam dziwaczny charakter, a Went swoje fanki już ma 8D. Są szybcy i wściekli, a nasz Went jest gorący i spocony. Więc fajny XD.
Świeżak
ja też widziałam go z dłuższymi włosami... nie było tak źle
ale ciacho nieeeezłe mm