Michael Scofield
Edzik! Kiedy mecz najblizszy? bo coś czuje ze przegapiłam ._.
Michael Scofield
Wczoraj był mecz, oczywiscie nie oglądałam, ale potem w wiadomościach chwalili bardzo tego edzikowego chłopaszka, ze niby skubaniec ze 30 pkt zdobyl i w ogole dziki szał
Taki sobie jest, jakbyś o nim nie pisała to bym go nawet nie zauważyła...^^
ale podobny do Ciebie jak cholera. Wez sie tam popytaj rodziców coś
ale widziałam Wlazłego, gładkiego i powabnego \o/ i jego ładną buzkę.
ahaaa i wieczorem leciały jakies wybory...miss polonia/polski/czegośtam.
Akurat przełaczyłam na chwilę na polsat i leciał Maciaszek \o/ co prawda nie prowadził chyba, bo Dowbor go podpytywał, a on był jurorem. Oczywiscie błyszczał niewybrednym żarcikiem i przyczesaną grzywką
Ogarnął się z grubsza...i schudnąl? Widziałas go?
Taki sobie jest, jakbyś o nim nie pisała to bym go nawet nie zauważyła...^^
ale podobny do Ciebie jak cholera. Wez sie tam popytaj rodziców coś
ale widziałam Wlazłego, gładkiego i powabnego \o/ i jego ładną buzkę.
ahaaa i wieczorem leciały jakies wybory...miss polonia/polski/czegośtam.
Akurat przełaczyłam na chwilę na polsat i leciał Maciaszek \o/ co prawda nie prowadził chyba, bo Dowbor go podpytywał, a on był jurorem. Oczywiscie błyszczał niewybrednym żarcikiem i przyczesaną grzywką
Michael Scofield
Hehe, no z grubsza... dziś ostatni mecz I fazy grupowej z Turcją o 19.00Edzik! Kiedy mecz najblizszy? bo coś czuje ze przegapiłam ._.
jego chwalą po każdym meczu...tak jakos sie przyjęłoWczoraj był mecz, oczywiscie nie oglądałam, ale potem w wiadomościach chwalili bardzo tego edzikowego chłopaszka, ze niby skubaniec ze 30 pkt zdobyl i w ogole dziki szał
generalnie bartek Jest genialny i boski i w ogóle no...
No weź przestań!podobny do Ciebie jak cholera. Wez sie tam popytaj rodziców coś
Gdzie? Słyszałąm, zę Buc zmienił image...zapuścił włosy i mniej żelu używawidziałam Wlazłego, gładkiego i powabnego \o/ i jego ładną buzkę.
maciaszka widziałam dzisiaj w Sie kręci, specjalnie wstałąm wczesniej
Chyba se powtórkę kiedys obejrzę...gdybym wiedziałą, ze się tam przewinie, to bym se popatrzała
A dzisiaj były dwa odciny Chirurgów i się tak nalampiłąm na Dereka, że szok xD.
Włoski elegancko przycięte, koszulka schludna, no nic tylko wzdychać
Michael Scofield
w sporcie po wiadomościach.edzik pisze:Gdzie? Słyszałąm, zę Buc zmienił image...zapuścił włosy i mniej żelu używa
na boisku...grał?
tj o której?edzik pisze:specjalnie wstałąm wczesniej
zaj.biście męskąedzik pisze:.męską fryzurę
Kurde. Mialam pamietacedzik pisze:A dzisiaj były dwa odciny Chirurgów i się tak nalampiłąm na Dereka, że szok xD.
Michael Scofield
A to był ten stary fragment jakiegoś meczu. Ktoś sie bulwersował na jakimś forum, ze TVP1 pokazuje stare spotkania jako tło dla inf. o aktualnych mistrzostwach.w sporcie po wiadomościach.
na boisku...grał?
Buc nie gra, bo go coś boli.
Ej no, lepsza niz poprzeednia. Na Yt jest taki stary fragment SK z Górniakową, tam wygladał prze poprostuzaj.biście męską ale trochę przystrzyżoną chociaż ^^
O 10tj o której?edzik napisał/a:
specjalnie wstałąm wczesniej
Mój Kureczek miażdzy wszystkich...no ubóstwiam go po prostu
Michael Scofield
hehe przed tym meczem z Irlandią w nożną schodzę sobie do kuchni a tam ojciec z bratem czekając na ten własnie mecz, oglądali koncówkę siatkówki i wzdychali rowno < sportowo rzecz jasna> to tego twojego lovelasa
Myslałam, ze Wlazły gral ;p i cos mi sie własnie nie zgadzało, bo doszły mnie słuchy ze nie gra ^^
aaaaa i oglądałam dzis...Czarodziejki xD
Cole'a rzecz jasna nie było
, ale wsadzili tam kilka nowych postaci męskich calkiem niebrzydkich.
ale poryty ten serial...dzis jakies czerwone szarancze latały, a siostry nie były siostrami tylko kuzynkami
/o\
Myslałam, ze Wlazły gral ;p i cos mi sie własnie nie zgadzało, bo doszły mnie słuchy ze nie gra ^^
aaaaa i oglądałam dzis...Czarodziejki xD
Cole'a rzecz jasna nie było
ale poryty ten serial...dzis jakies czerwone szarancze latały, a siostry nie były siostrami tylko kuzynkami
/o\
Michael Scofield
Bo do niego wszyscy wzdychają (ze mną na czele), nawet mój dziadekwzdychali rowno < sportowo rzecz jasna> to tego twojego lovelasa
Ja też, ja też, ale nie całę, bo dostałam powiedzmy krwotokuaaaaa i oglądałam dzis...Czarodziejki xD
Cole'a rzecz jasna nie było , ale wsadzili tam kilka nowych postaci męskich calkiem niebrzydkich.
W ogóle nie moge się połapać o co chodzi już w tym filmie, bo wszystko jest inaczej.
Co do panów to Leo wyglada jak dziad (jak zawsze z resztą), a ten koles od Pheobe podobny trochę do Paula za czasów podstawówki, tylko ten dziasiaj miał chyba więcej żelu/ gumy/wosku/lakiery/wody z cukrem (?)
Michael Scofield
ahaha to samo pomyślałam xDedzik pisze:podobny trochę do Paula
ale brzydszy...mniej subtelne rysy
ten policjancik niczego sobie...choc w sumie taki przeciętny...ale chociaz nie blondyn^^
w ogole taka bida ostatnio, ze nawet tacy przeciętni ujdą /o\
gdzies widzialam Maciaszka...na kozaczku chyba.
kurde ale paszczura wybrali na tą miss
Michael Scofield
No Paulowi to do Piętn nie dorasta (nawet temu z podstawówki), ale trochę go przypomina...
Policjanta jednym okiem tylko widziaął, bo wychodziłam akurat
Ale maciaszek miał smiszną fryzurę! Rano miał lepszą o niebo... i to wdzianko jakieś takie... dziasiaj w białej koszuli i krawacie czarnym paradował-miód po prostu
Ta laska taka zła nie jest... blada trochę...i prawo studiuje xd
PS. zdjecia dałam w temacie xD
Policjanta jednym okiem tylko widziaął, bo wychodziłam akurat
Ale maciaszek miał smiszną fryzurę! Rano miał lepszą o niebo... i to wdzianko jakieś takie... dziasiaj w białej koszuli i krawacie czarnym paradował-miód po prostu
Ta laska taka zła nie jest... blada trochę...i prawo studiuje xd
PS. zdjecia dałam w temacie xD
Michael Scofield
No własnie widać, ze prawo studiuje /o\
Jak powszechna plota głosi na tym kierunku nie ma ładnych dziewcząt ;p
ekhm ekhm...ale tak serio to ma straszny uśmiech
, nie będę pisać, ze jest brzydka, bo nie jest, ale ładniejsze pewnie były

ekhm ekhm...ale tak serio to ma straszny uśmiech
oj lukamedzik pisze:PS. zdjecia dałam w temacie xD
Michael Scofield
Bez przesadyzmuNo własnie widać, ze prawo studiuje /o\
Nie jest taka zła...w ogóle, to Polki keidyś były ładniejsze... teraz wszystkie tak sztucznie wygladająekhm ekhm...ale tak serio to ma straszny uśmiech , nie będę pisać, ze jest brzydka, bo nie jest, ale ładniejsze pewnie były
Jak był kryzys we wzdychaniu, to kryzys, a teraz taki wysyp xD Derek wrócił, bartus przez cały tydzień, Maciaszek wyglądający po ludzku...jeszcze se FF4 w HD sciągne i w ogóle bedzie czad
Jeszcze w szkole nie oblukałam wszystkich chłopaków, ale chyba cudów nie ma, bo juz bym kogos dostrzegła
Michael Scofield
ponoć to prawdaedzik pisze:Bez przesadyzmu
;p
no chyba u Ciebie tylko. U mnie dalej nędza. Pattinson mi w głowie huczy, choć nie tak bardzo jak kiedyś ^^ ale jednak...a reszta to tak 'seeee'.edzik pisze:Jak był kryzys we wzdychaniu, to kryzys, a teraz taki wysyp xD
z nudów człowiek obniża loty.
Michael Scofield
Wreszcie wracasz na dobrą drogę xDPattinson mi w głowie huczy, choć nie tak bardzo jak kiedyś
Ja se muszę FF obejrzeć, coby o Misiaku nie zapomnieć
Michael Scofield
ależ skądże znowuedzik pisze:Wreszcie wracasz na dobrą drogę xD
po prostu ostatnio coś nie mam 'kontaktu' z tym osobnikiem...ale ale! juz niedługo premiera 2 czesci sagi, także znowu się zakręcę
oglądałam jakis czas temu 2kę znowu...z nudów.edzik pisze:Ja se muszę FF obejrzeć, coby o Misiaku nie zapomnieć
Fajny jest
Michael Scofield
Na pudlu jakies plakaty paszczaka są...a fe!

Mecz se obejrzyj we wtorek
Kurde, z postó wychodzi, ze oglądam mecze ze względu na Bartka...a to nie prawda (żeby nie było, ze obudziła się we mnie typowa "onetowa" hot13
)
No toć ba!Fajny jest hehe
Mecz se obejrzyj we wtorek
Kurde, z postó wychodzi, ze oglądam mecze ze względu na Bartka...a to nie prawda (żeby nie było, ze obudziła się we mnie typowa "onetowa" hot13
Michael Scofield
yhym yhym ;pedzik pisze:(żeby nie było, ze obudziła się we mnie typowa "onetowa" hot13)
widziałam ;]edzik pisze:Na pudlu jakies plakaty paszczaka są...a fe!
Mi się tam cały czas podoba, mimo, ze się robi coraz bardziej niechlujny ;p ...ale to nie jest dobre określenie.
chyba zacznę. Wczoraj oglądałam nożną...edzik pisze:Mecz se obejrzyj we wtorek
Mam dylemat. W pokoju nad łózkiem wisi mi taki collage
Czas dorosnąc
Michael Scofield
Ja tam bym sobie powiesiła bartoszka gdybym miała...ale chyba raczej z kadrą cała, albo żeby chociaż ze dwóch ich tam było, aby podejrzeń nie wzbudzać 
na razie sobie House'a powieszę, bo weszłam w posiadanie plakatu
To będzie pierwszy plakat na mojej ścianie od...
8 lat?
generalnie zawsze w Polsce było tak, ze jak ktoś w jakiejś dyscyplinie odnosił sukcesy to rodziłą się mania (np. małyszomania xD) i nie było innego tematu niż ten sportowiec i ta dyscyplina. Czemu zatem tak cicho o siatkówce? Nasi chłopacy są chyba tylko u mnie na pulpicie (i u onetowskich hotek xD)
na razie sobie House'a powieszę, bo weszłam w posiadanie plakatu
8 lat?
No właśnie!chyba przerzucę się na siatkówkę- tam przynajmniej wygrywają \o/
generalnie zawsze w Polsce było tak, ze jak ktoś w jakiejś dyscyplinie odnosił sukcesy to rodziłą się mania (np. małyszomania xD) i nie było innego tematu niż ten sportowiec i ta dyscyplina. Czemu zatem tak cicho o siatkówce? Nasi chłopacy są chyba tylko u mnie na pulpicie (i u onetowskich hotek xD)
Michael Scofield
Właśnie oglądałam.... OO Masakra! A do tego te wszystkie laski się tak szczerzą, że aż bym tam nikogo nie wybrała xDB... pisze:kurde ale paszczura wybrali na tą miss
Michael Scofield
z wczorajszego finału:
ładny był Francuz z 4 i ten z tymi włosami w sumie tez taki smieszny
i ten Rosjanin chyba który był najlepszym rozgrywającym...?
i jeszcze jeden z Bułgarii, ale nie pamietam nr...stał chyba 3 na podium od strony Polaków z takim pociesznym uśmiechem na buźce
Nasi wszyscy piękni oczywiscie ;p
ładny był Francuz z 4 i ten z tymi włosami w sumie tez taki smieszny
i ten Rosjanin chyba który był najlepszym rozgrywającym...?
i jeszcze jeden z Bułgarii, ale nie pamietam nr...stał chyba 3 na podium od strony Polaków z takim pociesznym uśmiechem na buźce
Nasi wszyscy piękni oczywiscie ;p
Michael Scofield
Rozgrywającym to była akurat Guma, ale ten Rusek faktycznie był godzien uwagii ten Rosjanin chyba który był najlepszym rozgrywającym...?
I tak najlepszy był Kurek! Niesamowity koleś jest. Dziś na Placu Defilad był mega
Jak wszyscy z resztą...
Gratulacje wielkie dla wszystkich, dzieki.
[ Dodano: 2009-09-21, 17:29 ]
Już wtedy był słodki xD
http://www.youtube.com/watch?v=n5kPQc5lx6Y
Ale zdecydowanie bardziej wolę go a aktualniej wersji
http://www.youtube.com/watch?v=NDx3uLl26Vw
Zapowiada się mega... oby do lutego
Michael Scofield
Paul jest jakis taki ponadczasowy
A ja sobie wczoraj oglądałam 'Wzgórza nadziei". O ile dobrze pamiętam to po raz trzeci i nie wiem wlasnie jak to robiłam wcześniej, że dopiero teraz dostrzegłam zalety tegoż właśnie obrazu, jak i nadziemską urodę Jude'a Law \o/ \o/ \o/
Pisałam tutaj kiedyś, że nagle dorwałam jakieś jego zdjęcia i mi się spodobał, i że miałam obejrzec z nim jakiś film, ale coś się kulawo zbierałam, a tu masz!
I mimo, że przez znaczną część filmu był okrutnie zarośniety i wyglądał jak ostatni włóczęga to było kilka scen, które genialnie pokazały jego wieeeelkie, piękne oczęta i idealne kości policzkowe. Jestem totalnie oczarowana
btw. ma ładne plecy; p
A ja sobie wczoraj oglądałam 'Wzgórza nadziei". O ile dobrze pamiętam to po raz trzeci i nie wiem wlasnie jak to robiłam wcześniej, że dopiero teraz dostrzegłam zalety tegoż właśnie obrazu, jak i nadziemską urodę Jude'a Law \o/ \o/ \o/
Pisałam tutaj kiedyś, że nagle dorwałam jakieś jego zdjęcia i mi się spodobał, i że miałam obejrzec z nim jakiś film, ale coś się kulawo zbierałam, a tu masz!
I mimo, że przez znaczną część filmu był okrutnie zarośniety i wyglądał jak ostatni włóczęga to było kilka scen, które genialnie pokazały jego wieeeelkie, piękne oczęta i idealne kości policzkowe. Jestem totalnie oczarowana
btw. ma ładne plecy; p
Michael Scofield
NoPaul jest jakis taki ponadczasowy
Ja myślałąm, ze Ty tu zaczniesz się rozpływać nad uroda Bartka, jego wspaniałymi oczętami i uśmiechem zwalającym z nóg czy coś, a Ty wyskakujesz z Judem...pff.
Holiday se obejrzyj
Michael Scofield
No od środy, jak sie tylko dorwę do szybkiego neta, zasysam taśmowo wszystkie dostępne w necie filmy z jego udzialem \o/
W ogóle to jego osoba skłonila mnie do głebokich przemyśleń, które zaowocowały 2 stwierdzeniami:
1. moj aksjomat o idealnym facecie- brunecie upadł.
2. Trzeba się wyprowadzic do UK, gdyz to już kolejny człowiek z dużego ekranu z tamtych rejonów < po Pattinsonie> chociażby, który mnie tak oczarował skutecznie...czyli Ci, którzy chodzą tam po ulicach muszą mieć choc troszkę tego czegoś fajnego ; p
a do Bartka wzdychać nie będę, gdyż mi sie ten kolega zupełnie nie podoba, aczkolwiek stw. muszę, że jest sympatyczny i utalentowany
W ogóle to jego osoba skłonila mnie do głebokich przemyśleń, które zaowocowały 2 stwierdzeniami:
1. moj aksjomat o idealnym facecie- brunecie upadł.
2. Trzeba się wyprowadzic do UK, gdyz to już kolejny człowiek z dużego ekranu z tamtych rejonów < po Pattinsonie> chociażby, który mnie tak oczarował skutecznie...czyli Ci, którzy chodzą tam po ulicach muszą mieć choc troszkę tego czegoś fajnego ; p
a do Bartka wzdychać nie będę, gdyż mi sie ten kolega zupełnie nie podoba, aczkolwiek stw. muszę, że jest sympatyczny i utalentowany
Michael Scofield
ja już zapomniałam, ze takowy istniał xD1. moj aksjomat o idealnym facecie- brunecie upadł.
sympatyczny i utalentowany
Czy faktycznie jest taki sympatyczny za jakiego go mam przekonam się we wtorekkk *_*. Doczekac się nie mogę
Michael Scofield
no oczywiscie, ze istnial ; p Ostatnio trochę od niego odeszłam, ale wyjątki traktowałam raczej jako potwierdzenie reguly, ale stw. ze nie będę się dalej okłamywać \o/edzik pisze:ja już zapomniałam, ze takowy istniał xD
na meczor idziesz jakis?edzik pisze:Czy faktycznie jest taki sympatyczny za jakiego go mam przekonam się we wtorekkk *_*. Doczekac się nie mogę
Jesli tak to grubsza sprawa ;] podbijaj po autograf